- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Aktív témák
-
Lev Andropov
senior tag
Zoly! Pont ilyenre gondoltam! Király lett!
Ügyesek vagyunk!
Igazad van 1024ben is bőven jó felesleges az 1280!
Majd megcsinálom hogy hosszúságra megfeleljen a kép!
Szeva csorlala!!!
Végre újra ittvagy Te is!!!Jó látni!
Köszike! A rekordok fissitése hamarosan lesz....Jaja a régi módszer szerint!
Én billentyűzettel játszom! A MOMO-t nem használom... -
Lev Andropov
senior tag
Köszi mindenkinek!
Hát igen én inkább látványvilágban szeretek alkotni, ott jobb vagyok
mondhatnánk azt is nyugodtan, nem sértődök meg, hogy szerkesztési oldalról nem valami pompás, sőt szinte minimális!
Társulnunk kéne Zoly, te lennél a Szerkesztő én pedig a Designer:
Ütősek lennénk!
Microsoft Frontpage-el csináltam a weblapot.
Még ami a suliból rám ragadt 12.be!
Amit meg szertek azt pedig: Adobe_Photoshop_8.0_HUN és Photofiltre!
Jah és a rekordodhoz pedig gratula!!
UHUHU én már derég versenyeztem élesbe ajjaj!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
Ö kismillió próbát tettem, hogy melyik kódolást kéne használni és a wmv mellet maradtam, mer az xviddel a fennt látható képnél azok a kis négyzetek nagyon láthatóak ( mos kicsit tulzásba is van) egyszóval néha nagyon bepixelesedik, wmv-nél ilyen nincsen.
az igaz, hogy a wmv-nek sokkal magasabb a bitrátája de érdekes módon egy 1000kbps-umos vidnél azonos időtartamú múvinál a minőség/méret közel azonos csak az egyik kicsit pixeles a másikmeg nem annyira sharpness-se hanem motion bluros.
De ha van egy olyan jól bevált kódolásbeállításod ami FAXA ( majdnem minden szempontból)azt nagyon szívesen venném, még most is próbálkozok kodólás terén de úhy néz ki a köv vid már .avi lesz majd késöbb említett okokból...
zws: nyugi fogok írni... -
Lev Andropov
senior tag
Uristenn vazzzz Zoly
ne haragudj!!!!!!!
Még válaszolni is akartam rá csak nem volt időm anno, mer nagyon fáradt voltam aznap este..
Látom sikerültrendesen a cuccos, majd értesíccs lécci a végeredményröl is hogy milyen lett a végleges........
Most állok neki a soron következő vidnek de huh ez kicsit hosszú lesz, meg van egy-két ötletem is... ugyhogy lehet évekig fogom majd feltölteni vagy előfizetek egy nagyobb csomgra ( pl. 2,5-3 Mbit ) aminek az uploadja 512 legalább... mer ha még eccer egy videt 3szor kell feltöltenem 5 óráig én fogom a TFT-t és belehuzom a kis szemetesbe.. az fix!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Max 1-2 hetet jósolok ennek a csúcsnak. Fő az önbizalom
Csak újra kell tanítani magamat , most RX8-cal szórakozok. (gondolom zws kollega nagy örömére
)
Sügi:grat!
Lev: nem bánthatom a gépet, mert nem az enyémHátha nem örölne a tulaj, ha hazajönne és a gépe darabokban heverne
(na majd otthon
)
-
Armyman
csendes tag
Kedves tudálékos! Nem kételkedem senki tudásában,sőt nem fikázok és fikáztam le eddig senkit sem! De nem hiszem el,hogy ha közel azonos sebességgel és megfelelő irányitással sem lehet elérni amit kormánnyal piszok könnyű akor kicsit kételkedem a ''na ezt meg lehet csinálni'' című kijelentésektől...
Érdekes,hogy semmit nem állítottam a kocsin mégis 2 második embert szorongatom...
Na akkor ki a tuti? Aki ide-oda állítgat vagy aki szarik bele mert e nélkül is sikerül neki.. -
Skipp
senior tag
Naná, hogy nem áruljuk el a fajunk kilétét
Igazából tényleg csak gyakorlás kérdése, ide tudnám felhozni az eredményemet pl Boardwalkon ST-ben.Először 2000 fölé menni is rohadt nehéz volt. Aztán a 2100 maga volt az álom.Aztán valahogy fölé mentem. Aztán még javítottam rajta kb 50et. De tök apróságokon múlik az egész.
Amiban kicsit jobban otthon vagyok:
Bounty tényleg csak szerencsén múlik igazából. Tegnap hajnalban mentem 52 perce elémrakott egy nagy úton egy 4es csoport corvettet. Mondom legszélsőt megpöckölöm hadd repüljön, nem lehet baj. Hát lett. Úgy döntött, hogy nekem feltétlenül szükséges repkednem. Aztán szokásos corvette alám-elém-mögém-mellém és vége. Meg szerintem tudni kell, hogy mit szabad kanyarodáskor meg mit nem, hol vannak Pusuit Breakerek, stb. Célom továbbra is 50 millió -
Lev Andropov
senior tag
thenx!
Nyugi, hidd el engem jobban zavar mint Téged!Bár meg kell mondanom hogy én erről abszolút nem tehetek, mert konvertálás előtt még lejjeb is vettem az értékeket jópár dB-el hogy a hang kristálytiszta legyen eccercsak, fax tudja mimiatt a hang a konvertálás befejeztével ilyen lett, és én is észrevettem csak már szilveszter-kor 23:00-kor fejeződött be a konvertálás ( még régi gépemen
) és már nem csináltam meg mégeccer, mer elvileg anno már nem volt több időm... persze késöbb kiderült, hogy még lett volna, na de akkor meg az upload miatt nem csináltam meg újra! szvsz ez lett a legnagyobb hibája a vidnek!
-
Silencer83
addikt
ha egy kicsit figyelmesebben olvastal vna par posttal arrebb, egesz pontosan tegnap esti hsz kozt, lathatnad h nem ido-dontogetesre, hanem Freestyle dologra mentem/mentuk ra.
ezt ma is irtam vkinek, lehet elkerulte a figyelmed.
szoval igy mar nem az en ''hozzaalasommal'' van a baj, hanem a Te figyelmetlensegeddel
ja es eszem agaban sincs megmutatni semmit, max a trukkoket,az idoiemmel nem kapraztatok el senkit
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Alapvetően az a bajom mostanában, hogy vagy lusta vagyok hozzá, vagy nincs időm rá. Igazából, hogy valami értelmeset produkáljak és a 35 milliót megdöntsem kellene több mint másfél óra. Ha 50 mill körül akarok menni akkor 2 óra meg valamennyi ha jól megy. Viszont ha elkapnak pl egy óra után a francnak sincs kedve megint elkezdeni megint újra.
Azt meg, hogy csak száguldozok és kikerülök minden olyat ami veszélyt jelent az nem izgalmas. Ha viszont nem megyek bele, akkor nem lesz bounty. Az meg, hogy amikor nekimegyek valaminek és felrepülök és az elején sehol senki, amikor leesek meg nem érek betont mert 6 corvette tetejére esek és úgy kapnak el, hogy esélyem sincs menekülni. Az ilyenek egyre jobban idegesítenek, főleg azért mert hajnali fél 3-kor 1 óra 10 perc után volt 27 millióm és szembejött 2 suv én égbe fel, leestem féloldalasan egy corvette balról, másik jobbról aztán szevasz rekord.
A másik meg, hogy van olyan rész amikor az istennek sem akarnak követni. Boardwalkos részen van a lapított 8as :Strand, benzinkút meg ilyesmi. Na ott soha nem tudnak utánam jönni. Meg van még pár rész ami idegesítő. Pl. a színpadnál se tudnak követni, meg az autópályás részeket is sorolhatnám...
Persze lehet, hogy csak én kezdek beleunni (sőt lehet, hogy már meg is untam csak a rekorddöntés hajt), de most kinyafogtam magamat -
Thrawn
félisten
Pótoltam a hiányosságokat és elolvastam.
NFS World Loop:
Stages:
20% - 1:08.35
40% - 2:18.00
60% - 3:24.33
80% - 4:23.81
100% -5:22.21
[link]
Standings: [link]
Statistics:
Top Speed: 388 KM/H
Average Speed: 305 KM/H
[link]
A befutó: [link]
Még csak annyit, hoigy a videó alatt ez a zene szólt: Pendulum - Hold Your Colour
[Szerkesztve] -
BlueSkyBoy
tag
Grat a vidhez két szép kör nagyon jó lett
Sose gondoltam hogy azokat a kanyarokat Sb vel kell bevennimivel sose használok Sb-t csak nagyon ritkán és akkor is mindig káosz a vége mert úgy elszállok mint a nem tom mi így inkább hanyagolom és nem használom
De amúgy mégegyszer GRAT a vidhez -
törölt tag
Nem baj, legalább az a rohadt challenge megvan! No nem az összes, hanem amikor a Gallardo-val 7 percen át tartani kell a zsarukat, aztán lerázni őket. A legutolsót is megcsináltam negyedszerre, ennek viszont kb. 10-szer estem neki, mire végre összejött!
No, versenyzek tovább! -
Skipp
senior tag
Igaz, igaz a kezdő anim nálam is az intrót jelenti
Most néztem meg, az van amit írtam. Kocsi tönkremegy, kocsi elvisz, Razor arcol, aztán jönnek zsaruk és szépen elvisznek, majd kijössz, Mia elvisz vhova kocsit veszel és kezded a blacklistezést.
Szerk.: szöges izét meg nem láttam amibe bele lehettt volna menni, de azon a körözési szinten nem is raknak.
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Sztem Tobey nem az intróra gondol, hanem arra, amikor elveszted a BMW-t az elején.
Nekem elvileg Black Editionom van. A kocsit az elején elnyeri tőled Razor, azután elvontatja a tréler. Utána jön Cross és elvisz a dutyiba ahonnan Mia hoz ki. (nekem legalábbis ez van ha jól emlékszem.) -
Lev Andropov
senior tag
Köszi srácok!!!
Hát úgy utálom amikor belemegyek egy ilyen zsarutorlaszba és lelassul az autó....
Én csak az autó mozgási energiájára próbálok ügyelni,hogy minnél kevesebb vesszen...
a Hollisos 2 szintén nekem is de sztem nem csak nekünk mindenkinek csak a szerencsén múlik ha 300 ( 306 )fölött akar átmenni........
Kindgrind:Még egy Sevi Cobalt-al is végig lehet tolni a játékot, nem nagy cuuc abszolút.....
[Szerkesztve] -
BlueSkyBoy
tag
Úhhhh megnéztem hát ez brutális én ilyet soha sz életbe nem fogok tudni csinálni a legdurvább a sikátoros rész na meg úgy az egész kompletten GRAT
Egy dolog nem tetszett a kamera nézet így nem látom a kocsit hogy a kanyarba hogy rakod be meg hogy mennyire csúszik de a múgy jó
Lev: jó ez a Coming Soon on January 31.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Naggyon naggyon durvaa
Nekem se tehetségem, se türelmem nincs hozzá, hogy gyakoroljak. Se speedtraphez se sprinthez. Mentem én is, de utolsó utáninak lenni nincs értelme, azért is nem küldtem képet ilyen irányú alkotásaimrólPersze kormánnyal lehet más lenne a helyzet...
-
Skipp
senior tag
Úgy sikerült pl hogy egy adag üldözés az ugye 25 kocsi, meg néhány roadblock.Na ebből olyan 25-28 kocsit kiirtok. Van egy jól bevált útvonalam amerre megyek, hogy sokan kövessenek és a végén 5-6 kocsit nyírok le egyszerre. Amikor csak egy kocsi követ v helikopter akkor szinte gurulok h nehogy elveszítsen, mert sztem amíg megérkezik az erősítés csonthülye a police. Ha autópályán megyek van, hogy 5-6 kocsi áll egymás mellett azt mind fel szoktam burogatni ha nagyon nem üldöz senki. A pursuitbreakerek előtt mindig lassítok h sokan utolérjenek és sok combo bountym legyen. Asszem ezeket szoktam csinálni.
-
Lev Andropov
senior tag
OFF powa
Pennyre gondoltam...igenPenny Robinson-ra de!
Lacey Chabert - Penny Robinson nem pedig Angela Cartwright
meg is rémültem amikor megláttam a linken azt a másik csajt...
gondoltam ennyira hülye vagyok már, hogy fel se ismerem!
Köcce a segítséget azé Zoly!
Itt a filmből egy kép róla:
Spdeluxe:
LOL! Hát ténnleel is felejtettem mondani benyitottam a linket, hát kicsit be is szartam!
Azér nem kellett ennyire pörgős! De azért THNX!
zws:
Hidd el nem rajtam múlik, már fennt van a vid egy még meg nem nevezhető ( mivel kizárással jár ha nyilvánosságra hozom idő elött( ha ne agy Isten valakinek eljárna a szája.......ahogy Krisztián is mondta ) ) oldalon, és ráadásul tegnap ( ill. ma )mégegyszer fel kellett töltenem, mert 1 picit finomítottam rajta!
[Szerkesztve] -
Troy.
addikt
nah, az előbb is kaptam 2 milla bounty-t
csak az a gond, ,hogy hiáb kapok bounty-t az a MILESTONES-t nem kapok, és csak ugytudok tovább menni.
mit tegyeK ?
szerk:
nincsen pénzed? sem bilincsed? elkaptak az zsaruk? ---> itt a megoldás !
lazán nyomj egy ALT + F4 -et és már az aszalon is vagy
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest