Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlueSkyBoy #2386 üzenetére
Hát, ezt már ugyan nem...format C-s reinstall volt. A dokumentumok között pedig semmit nem tárolok, tehát az is ment a lecsóba....
Még ''szerencse'', hogy nem jutottam olyan nagyon sokáig, főleg a challenge-ket nyomtam. Most majd legalább újra mókázom egyet a zsarukkal!
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors segítséget!
[Szerkesztve] -
törölt tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az NFS: MW hol tárolja a mentéseket?
Újraraktam a Windows-t, remélem csak béna vagyok és nem találom kérdéses helyet, nem prdig a registry-ben voltak... -
törölt tag
Nem baj, legalább az a rohadt challenge megvan! No nem az összes, hanem amikor a Gallardo-val 7 percen át tartani kell a zsarukat, aztán lerázni őket. A legutolsót is megcsináltam negyedszerre, ennek viszont kb. 10-szer estem neki, mire végre összejött!
No, versenyzek tovább! -
törölt tag
Sziasztok!
Technikai jellegű kérdéssel furakodnék be a topic-ba:
Lehetséges az, hogy az NFS: MW-ben nincs EAX támogatás, ill. a szélesvásznú felbontásokat sem kezeli, vagy a hiba az én készülékemben van?
Nem akarom elhinni, hogy sima stereo hangot tudok csak választani, s hogy maximum 5:4-es képarány mellett játszhatok a programmal...
szerk.: Az 1.3-as patch fenn van, a driverek is a legfrissebbek.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- A Teslákba költözik a Grok AI
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest