- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Armyman #3069 üzenetére
Ehhez nem kell mentségeket keresni, mindenki annyit játszik, amennyi kedve, vagy ideje van
Én sem kapkodtam el, számtalanszor írtam, hogy ma már fáradt vagyok és nem lesz játék. Meló mellett nem olyan könnyű...
Jól összecsődítetted az embereket, hallod-e
Lev-szaki az utóbbi 30napban nem írt ennyit ide, mint ma
Más:
Kezdenek jelentkezni az elvonás tünetek. Bounty-znék már egy kicsit, nem kellett volna olyan gyorsan leszedni a gépről -
Skipp
senior tag
válasz
Armyman #3060 üzenetére
Mi meg nem a második embert szorongatjuk hanem a rekordokat
Lehet, hogy ''tudálékos'', de amellett kurvagyors is
Ha jobban elolvastad volna a hszét elsősorban a stabilitás fontos carrerban. Amíg nem láttam zoley beállításait én is tök mással mentem, blacklisteseket megvertem simán. Aztán hozzájuk képest semmit nem tudtam a sajátommal.
Trükkök: gyakorlás. Nem több. -
zws
senior tag
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Armyman #3060 üzenetére
Na különben az ilyen emberekkel versenyeznék szívesen!
Akik duzzadnak az önbizalomtól.....
Skipp:
Szerk.:
Különben csak úgy miheztartásvéget, én a gémet úgy vittem végig hogy 1 versenyt kivéve minden elsőre sikerült, A performance settinghez hozzá sem nyúltam ( 3 nap alatt vittem végig a gémet és nem jácottam vele olyan nagyon sokat, csak utánaa rekordok végett )és a PH!-s versenyeknél is csak kb a 11. megdöntött rekord után kezdtem el használni!
[Szerkesztve] -
Lev Andropov
senior tag
válasz
Armyman #3045 üzenetére
''Kipróbáltam azokat a trükköket megcsinálni amit LevAndropov véghezvitt de billentyűzettel lehetetlen! Tuti,hogy ő kormánnyal csinálta..''
Nah figyusz,
egyrészt szerintem én jobban tudom hogy a számomra mi a lehetetlen okés????..
( ha nekem nem hiszem kérdezd a tesómat minden ''trükkömet'' látta élőben
és természetesen akármikor megcsinálom!)
Másrészt szerintem ne csak nyomogasd azokat a billentyűgombokat hanem nézd meg aszt is hogy mi az értelme annak ami keletkezett, mert ez önmagában ellentmondás:
''Ilyen hirtelen és élesen félrerántani a kormányt billentyűzettel lehetetlen''
- míg aszt a nyomorult gombot fél tized máspdperc alatt lenyomod, addig a kormányon kb. 120fokot kell forgatni és vissza...
- ettől függetlenül ezt az ugrást még sohasem , ill. semmilyen trükket sem próbáltam kormyánnyal még, de ha azt mondod azzal könnyebb akkor, lehet repülni is lehet azzal már...
''...nem beszélve az igy történő blokád átugratásáról! 5-ös körözési szinten azért már kemény...''
nah ha megnézed a vidben a 2. percnél a térképet láthatod, hogy a keresztben lévő 5 corvett melett további 10 üldöz... Mivel ezt a jumpot akármikor megcsinálom, nincs benne alapjáraton semmmi bonyolult gondoltam EGY KICSIT NEHEZÍTÜNK!!!!
..azon meg ne mérgelődj ha valamit nem tucc megcsinálni amit más meg igen, nem kell rögtön mindjárt lebaszni, lehet benned van a hiba....gyakorolj még lehet menni fog! -
bzoley
veterán
válasz
Armyman #3055 üzenetére
Ha csak ilyen értelmes hozzászólásokra futja, akkor kár pazarolnod az idődet. Biztos nagyon tapasztalt játékos vagy, mert már tudod, hogy a teljesítménytuning egy f*s, és billel nem lehet LevJump-ot csinálni
Neked mégsem megy, csak az írogatás.
Fölösleges is lenne ZWS versenytársamat ismételgetni, hogy billel meg lehet csinálni(sőt leginkább azzal), ésfölösleges lenne megemlítenem, hogy a performance tuningnak nem kis jelentősége van(karrierben ugyan csak stabilitás szempontjából lényeges), ezért nem is teszem, elvégre te aztán tudod
Mi lenne, ha néha másokra is hallgatnál?! Előfordulhat, hogy egyszer nem te leszel a legokosabb.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest