Aktív témák
-
Májsztró
addikt
Jááj ! Üdv megin !
Nekiugrottam megint egy kicsit szabadidőmben ... üldözés meg ez a téma , szal nyomattam ''keménybe'' ! de ezek a szembejövő hörbik , hát a ku*va annyukat ..... nekemön oszt átszállok egy másik sávba , hihetetlen , pedig direkt toltam a nitrót is
Amire kezdek belejönni arra jön 2 ilyen mocskos Amcsi traktorutánzat doncsderbis terepjáró és szesz hali papiKomolyan mondom hogy hiehetetlen dolog , mire jött a helikopter meg a tengeralattjáró és a NASA arr meg kilöknek , naon zavaró , van olyan kocsi amelyik kiviszi ha nekimegyek vele ? Mármint ezeket a terepjárókat !
-
Májsztró
addikt
Üdv újra , mostanában nemigen toltam , de csináltam pár screenshot-ot ...
[link]
Ha nem jönne be akkor szóljatok , mert nemtudom hogy ''külsősök'' látják-é
[Szerkesztve] -
Májsztró
addikt
Különben én sohase csicsázom ki a járgányokat ...
Nekem is teccett alapból azér vettem meg ... a MUSZTÁNG MEG FOS
De komolyan Mustang GT is naon jól néz ki ,de ne vegyétek meg
Szal eklipsz kapott egy piros festést .... meg rá egy tűz mintát ... egy szpojlert hátulra , egy légbeömlőt és egy ''külső vázt'' .... Majd ha meglesz az összes kiegészítő akkor újra emgcsinálom -
Májsztró
addikt
Hát már tényleg nemtoom mit mondtam
Thx !
És most vertem meg a 10-diket a ranglistáról .. szal enyém a Porsche Cayman-je ! De semmivel nem jobb mint az én Mitsubishim ... csam egy kicsit jobban gyorsul , de külömben ugyan az .... -
Májsztró
addikt
Öjj , tényleg szép ... én emg átmentem elmebetegbe és megcsináltam 4 pályát ....
Közbe jöttek a rendőrök ... aszittem hogy szétrúgom a gépet de aztán nem ....
Nekem az utolsó Porsche teccik naon ... huhúha
Egy olyat el sem tudna kapni sztem a Mo-i rendőség ...
Na milyen autót veszek ? -
Májsztró
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #3112 üzenetére
Nekem a Gallardo formája teccett meg a hangja .... hmmm
-
Májsztró
addikt
válasz
-=Lord Tom=- #3108 üzenetére
hát dikk .... ha tudom hogy ekkora nyomorék a Mustang GT akkor rá sem nézek ....
-
Májsztró
addikt
Most van egy Mitsubishi Eclipse-om és egy Mustang GT-m .... az eklipszel tolom mer a musztáng egy fos
Szóval nagy mocsokság hogy a 36K-s musztángot feltuningolva 18K-ért lehetett csak eladni ... hát juj
Meg most ott vagyok hogy asszem a 10-dik srác ellen megyek .. egy szemüveges bárgyú alak .... eklipszel egyszerűen nem tudok első lenni a hozzá vezető futamokon .. ennyir rossz járgány lenne ? -
Májsztró
addikt
Nekem van egy problémám a játékkal .... jó lenne ha valaki tudná hogy mi is ez pontosan !
[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Béta iOS-t használók topikja
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest