- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jericho69 #182 üzenetére
Hát akkor hajrá.. Tudlak sajnálni, hogy számodra élvezhetetlen a játék, mert "csak" 60 Fps-el megy. De fogadni mernék veled, ha leültetnélek több különböző játék elé, nem tudnád megmondani, melyik mennyivel megy.
Szerintem nálam egy játék nem ment még 120 FPS-t, mert emiatt nem rohanok minden évben 100k-s cuccokat venni a gépemben, de nemhiszem, hogy igénytelen lennék, és bármelyik játékot is szenvedve vittem volna végig, mert csak 40-el ment.. Ha neked az a szórakozás, hogy minél jobban megy, és nem a játék, te tudod. De el nem hiszem, hogy most azon kell problémázni, hogy csak 60-at tud, ezért nem jó..
(#183) SzlobiG: Ott még okés is, bár véleményem szerint 60-80 felett már ott is minimális előnyt hoz szvsz. Nehogymár, hogy a 80 képkocka/másodperc kevés, az ember reakcióideje ennél jóval nagyobb..
-
mephi666
nagyúr
válasz
jericho69 #179 üzenetére
nem hiszem el, hogy core i7+gtx295-tel ne lenne folyamatos és élvezhető a játék sebessége és számítana a +fps... vagy talán le kellene szokni a speedről?
nekem egy jóval gyengébb rendszeren normálisan megy... egyedül csak a random sebességingadozás zavar, mint másokat is... szerintem 40-50-60 fps körül már totál élvezhető a játék... és inkább legyen folyamatosan alacsonyabb az fps, minthogy időnként 1 tizedmásodpercre is leessen 10 környékére... szerintem ez sokkal zavaróbb jelenség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Grim Dawn
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest