Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
empir3
tag
Sziasztok!
Ma 21:00-kor NFS?

-
empir3
tag
Sziasztok!
Ma este 21:00-kor van kedvetek NFS-ni?
Ja, és bárki jöhet, csak írja meg az NFS nick nevét, hogy könnyeben találhassuk meg egymást! 
-
fpeter07
veterán
Ma valószínűleg még mindig nem leszek aktív. Holnap már jó lenne egy közös játék, kezd hiányozni.
-
fpeter07
veterán
Nem semmi, ahogy néhányan mennek. Úgy kaptam 20 mp-et az elsőtől, hogy nem hibáztam nagyot. Sikerült nagyon jól kikerülnöm az úton boruló versenyzőket. Majdnem súrolta a repülő kocsi ajtója az enyémet.
Néhány mezei autóst is sikerült szépen kikerülnöm.Azt mondjuk nem értem, miért TOLAT hátra a megállt autó. Balesetveszélyes sofőrök...

-
empir3
tag
Sziasztok!
Ma mégis elérhető leszek az NFS-n. Ha van kedvetek versenyezni, szóljatok.

-
empir3
tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ma nem tudtam ott lenni. Volt egy kis dolgom, és nem gondoltam, hogy ennyire elhúzódik. Röstellem, pláne, hogy én mondtam az időpontot. Holnap biztos nem leszek elérhető. De majd utánna, szerintem igen. Mégegyszer elnézést!
-
empir3
tag
Sziasztok!
Ma 21:30-kor NFS. Aki szeretne jelentkezni, az írjon privátot, vagy a fórumban az NFS nick nevével.

-
empir3
tag
Sziasztok!
Volna kedvetek ma este NFS-ni?
Ma este 21:00-kor?
Ha bárkinek lenne kedve, és még nem játszott a mi társaságunkban az küldje el nekem az NFS nick nevét, hogy könnyebben megtalálhassuk egymást a játékon belül.
-
SylarHUN
senior tag
Kicsit hanyagolom mostanság a HP-t.
Megint world mániám lett.

-
aram01
nagyúr
szevasztok van ötletettek hogy a nfs hp alatt hogy lehet beálitani a kormányom? maga a gém felismeri de a beállitások üresek.egy genius trio ff-ről lenne szó.w7 64bit
köszi srácok -
fpeter07
veterán
Ma nem teljesen biztos a lélekjelenlétem. Nem is tudtam, hogy ilyen sok magyar játékost ismerünk. Lehetne majd egy szép privát játékot indítani.
Csak olyan sosem lesz, hogy mindenki ráér ugyanakkor. -
empir3
tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
SylarHUN ez csak tegnap alakúlt így. Az előtt való este hoztad az első helyeket.
1. fpeter07-nek igaza van, kanyar előtt menj ki az út szélére, a kanyarban pedig a belső ívhez közeledj. Ha netán úgy érzed kicsúsznál akkor ne nyomj gázt, féket sem. A kanyarból kiérve full nitró. Én is szélárnyékban jól meghúzom magam s utánna előzés nitróval.
2. A nitrót pedig (legalábbis én) nem apránként használom el, minimum a fél tartály legyen tele. Mert így van igazán hatása.
Ma este volna kedvetek összeülni. Ki akarjátok próbálni a Hot Pursuit módot?

Tegnap egy pár karambol nekem is megelőlegezte az utolsó helyeket.

-
fpeter07
veterán
válasz
SylarHUN
üzenetére
Próbálok minél többet szélárnyékban lenni. Forgalommal szemben, valaki mögött így elég jól meg tudom húzni magamat. Az utolsó km-eken, meg ami a csövön kifér.

Ajánlom a kanyarból való kigyorsításkor a nitrót és a kanyar előtt mindig menj ki az út szélére.Empir3: Voltak szép pillanatok. Általában az elején nekimentem még valaminek és nagyon nehezen tudtam csak visszazárkózni. Így általában el is úszott az első hely. Még mindig nem értem hol férhettem volna el, mikor 3 sávos úton MIND a három sáv foglalt volt.

-
TommyX_
őstag
Amíg én fent voltam, volt 1-2 érdekes helyzet, főleg pl. az amikor mind2-n ugyanott akartunk menni és volt belőle kis koccanás.
Az is érdekes volt, ha jobb kocsival mentetek, hiába nyomtam a gáz+nitrót ész nélkül, nem bírtam mit kezdeni a helyzettel.
-
SylarHUN
senior tag
Én ma nagyon hisztis voltam. Nem voltam képes elviselni, hogy állva hagytatok, szinte mindenhol. Ki is léptem a játékból.
1. Nem tudok rájönni, hogy a fészkes fenében veszitek olyan gyorsan a kanyarokat, kisodródás nélkül.
2. Honnan van annyi nitrótok? Én mást sem csinálok mint a szembe forgalomba megyek, de még akkor sincs annyim.Remélem legközelebb, már jobban viselem az utolsó helyeket.
-
empir3
tag
Volt pár komoly helyzet!

fpete07 ügyes húzás volt a célvonal előtt az az előzés. Alíg volt egy fél másodperc a végeredményben.
Ha gondoljátok még összeülhetünk és az üldözéseknek is neki kéne fogjunk.
Mit szóltok? -
AMD kártya tulajok: Nektek driverből megy az élsimítás meg az aniso? Mer hiába állítom be nem akar menni, pedig régebben működött.

-
empir3
tag
45 perc a kezdésig! Addig ízitsátok a gumikat.

-
empir3
tag
Gyere nyugodtan.
Csak a nick nevedre van szükségem!
Jelöllek barátnak, mert így könnyen megkapjuk egymást.
Amúgy észrevettétek, hogy a nyilvános versenyeken van néhány csaló? Én igen. Startnál nem tudom, hogy lehet full nitrót nyomni ha mindenki 0-ról indul és úgy tovább végig a pályán.Ma 21:00-kor újra verseny! Minden érdeklődőt szívesen látunk. Csak nick név kell.
fpeter07 nekem is az F1 az egyik kedvenc.
Csak feketébe. 
-
TommyX_
őstag
Látom elég jól elvoltatok, ma nekem is ott a helyem.

-
empir3
tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Meg kell hagyni tudtok vezetni ti is.
Ha van kedvetek, s lesz időnk akkor holnap este megint buli.
Sajnos sokan nincsenek a listámon, de ahol mutatja a barátokat és közülünk már valaki be van jelentkezve egy nyilvános versenyre, akkor a barátlistánál csatlakozhatunk mellé. Holnap megbeszéljük a további részleteket. -
fpeter07
veterán
Volt pár nagyon sanszos rész. Az elején úgy voltam a kontrollerrel, hogy azt sem tudtam, melyik gomb mit csinál, de belerázódtam gyorsan.
Volt pár sanszos rész; néha sikerült összetévesztenem egy velem irányba haladó autót egy szembejövővel.
[link] Összeszedtem 14 másodpercet egy hosszabbítóval. Meg kell valljam, nagyon szépen toltátok azon a pályán. 4 másodpercet tudtam hozni, pedig nagyon kockáztattam a kanyarokban.Jó játék volt!

-
empir3
tag
FIGYELEM!
Ma délután 15:00-kor és este 21:00-kor NFS !
Aki szeretne jelentkezni, az írjon privátot, vagy ide a fórumban is írhat az NFS nevével, mivel barátként hamarabb megkapjuk egymást. Játék idő alatt, a biztonság kedvéért maradjatok bejelentkezve a fórumra, ha netán változások, gondok merülnének fel.
Várom a jelentkezőket!
-
empir3
tag
Egyeztessünk időpontot, versenystílust, autókategóriát.
Végül küldjétek el PÜ-be az NFS neveteket, hogy barátként tudjuk jelölni egymást, amivel zárt körű versenyeket is rendezhetünk. Ok?
Jelezzétek szándékaitokat! 
-
empir3
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek van kedve egy kis online mókára? Jó lenne esténként összeülni és tépni az utat. Mit szóltok?

-
SylarHUN
senior tag
Sziasztok!
NFS HP-ben még új vagyok, NFS: World-ben viszont régi motorosnak számítok.
Ha valaki barátnak szeretne jelölni, ne habozzon! Nevem: SylarHUN
-
-
Zolee11
senior tag
válasz
harcikoca
üzenetére
Nemzetközi fórumokon, illetve az EA fórumán nagyon sok embernél hasonló gondok vannak, elég sokféle megoldás segített egyes embereknek, nekem egyik se vált be, saját erőből kellett rájönnöm mi okozza. Nálad valószínűleg driver probléma lesz, de sok minden más is lehet.
#735: Mikor elkezd laggolni, nem dolgozik a hdd folyamatosan? Lehet valami háttérben futó alkalmazás keresztbe tesz a hdd eléréssel kapcsolatban.
-
Toxy
aktív tag
Sziasztok.
Feltettem a játékot s fut is rendesen, de időközönként belaggol kb fél percre.Utána újra jól fut. ez mitől lehet? vki tapasztalt már ilyet?
A konfig:
Amd Phenom x3 455 3.2Ghz
4gb ddr3 1600mhz
Asus EN9800GT 1024MBKöszi.
-
Zolee11
senior tag
A megoldás pedig: controls.NFS11Save
Semmi köze nem volt a vga driverhez, egyszerűen a régi irányítás beállításai fájlt nem szereti, ha azt visszateszem nem indul el...
Végső ötletemben elkezdtem letörölgetni (lomtárig) a mentési/beállítási fájlokat, és lőn csoda egyszer csak beröffent.
-
Zolee11
senior tag
Sajnos sehogy nem sikerül életet lehelnem ebbe a csodába (hibajelenség), kaptam már olyan tanácsot is, hogy kapcsoljam ki CCC-ben új nevén AMD Vision Engine Control Centerben az MSAA-t.
Kikapcsolnám én, csak nem lehet, és alkalmazás-vezéreltre sem lehet állítani, csak az alábbi 3 opció van:- Multi-sample AA
- Adaptive Multi-sample AA
- Super-sample AA.A 11.6-os verzió van fent, minden egyéb program működik amit kipróbáltam, csak épp ez nem működik, pedig azért van pár program ami szintén nem használja az msaa-t, mégis működnek... Hihetetlen számomra, hogy milyen pocsék egy programot adtak ki. A játék fórumán is sokan panaszkodnak ugyanerre a hibára, van akinek ez segít van akinek amaz és sokaknak semmi, sajnos én is az utóbbi csoportba tartozom.

-
kabanka
aktív tag
válasz
hardverhaver
üzenetére
Üdv! EA supportnak írj. De ha telepítési korláttal volt ellátva a játék, akkor szerintem ők sem fognak sokat tenni az ügy érdekében.
-
hardverhaver
tag
Sziasztok! A hot pursuit telepítéskor azt írja nekem, hogy elértem a telepítési maximumot és nem enged tovább. A játékom eredeti. Pár hónapja vásároltam, de a gépem többször is újra lett javítva és ez miatt maga a játék is többször lett feltelepítve. Mit lehet ilyenkor tenni? Hova fordulhatok? A Tescoba gondolom hiába viszem vissza, ott nem tudnak segíteni majd.
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
jó az a nfs hp ? , mert még nem próbáltam
-
kabanka
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Csinálj egy partíciót nyomj rá egy frisset told fel a gémet és próbáld ki.

-
LamerGyuri
senior tag
Ne mérgelődj. A Microsoftnak megvan a szoftvere hozzá, aminek segítségével végre lehet hajtani akár a teljes hardvercserét XP alatt. Szabadon letölthető. Igaz, annakidején vagy 4 óra guglimba került megtalálni... 
Egyébként meg már ideírtam, hogy Dj Tommy megoldása alapján egyből életrekelt a játék.
-
kabanka
aktív tag
Ha egy rendszer megy 3 alaplap óta akkor igenis jelentkezhet probléma játéknál!

-
LamerGyuri
senior tag
Kellett még egy kis gugli hozzá, mert nem volt biztonság fülem, de lényegében azonnali megoldást nyújtott! Köszönöm!

DigitXT: Újratelepítés nem játszik. Telepítés óta 3 és fél év, 3 alaplap, 4 videókártya után az oprendszernek menni kell! Nehogy már egy játék kifogjon rajta/m/!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Eddig vagy MS, vagy alternatív megoldás mindíg segített.Már csak a szaggatást, és az átvezető videók eltüntetését kell megoldanom.
-
DigitXT
félisten
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Ha a sötét oldalról töltöd le a működő verziót, felesleges
volt megvenned, mert online azzal nem lehet játszani.
Nekem is ugyanez a hiba volt: friss XP SP3 megoldotta.
(Korábban SP2-re felhúzott SP3 volt, azt nem komálta.)Szerk: bocs, rosszul emlékeztem, ment online a sötét
verzióval is, mivel origi volt a játék, és regisztrálva volt.
(Csak a patchelt verzióhoz nem volt okosítás, ezért az
aktiválós baromságot muszáj volt megoldanom, új win
lett a vége.) Megkerestem: itt szenvedtem vele.
-
TommyX_
őstag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Egy ilyet találtam: (ez több embernek működött)
Megkeresed ezt a mappát
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Solidshield
Majd jobb egér gomb->biztonság-> a felhasználó nevedhez mindent bepipálsz. -
LamerGyuri
senior tag
- Becsületes útra léptem; elkezdtem fizetni a programokért és játékokért.
- Megvettem ezt is. Tesco akció, mert becsületes vagyok, nem hülye.
- "Integer overflow"
- Létezik rá megoldás, vagy dobjam a kukába és a sötét oldalról töltsek le egy működő verziót?
- XP SP3. -
fpeter07
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem igen használtam a kéziféket, épp hogy hozzáértem, majdnem 180°-ot fordult az autóm.

-
- = Zk = -
félisten
noh, mesterek. valaki tanítson meg driftelve vezetni.

10-15%-ig eljutottam, de egyszerűen innentől nem megy
...annyira illúzióromboló, hogy az csak na...de mivel nfs, meg hot pursuit, ezért adok neki esélyt. nem is egyet!.... 
-
bigadam94
tag
Na kihasználtam én is a Tesco 2500Ft-os ajánlatát, és lecsaptam egy példányra... Egyelőre csak ismerkedek a játékkal, de ha akartok, bejelölhettek barátnak - bigadam94 néven játszom.

-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Nemrég újratelepítettem a gépem, és ezáltal a játékot is... Régebben nem volt vele gond, de most indítanám, és miután kiírja, hogy az indításhoz nyomj meg egy gombot és megnyomok egy gombot, kilép az asztalra...

Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: NFS11.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.5.0
Alkalmazás időbélyegzője: 00000000
Hiba – modul neve: NFS11.exe
Hiba – modul verziója: 1.0.5.0
Hiba – modul időbélyegzője: 00000000
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0034ec85
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 0a9e
További információk 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
További információk 3: 0a9e
További információk 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Rendszer: Win7 64bit SP1, ATI HD5770, Creative SB X-Fi Xtreme Music, minden driver naprakész, dx frissítve.
Játéknál mind1, hogy 1.0 vagy a legújabb patch, ugyanezt csinálja. Már kipróbáltam mindent amit fórumokon találtam (processzormagok, kompatibilitás módok, parancsikon berhelése), és semmi nem változik.
Catalyst 11.5-el lenne gond? Egyértelmű, hogy mikor átváltana a menüre, akkor száll el.
De ahogy elnéztem, rengeteg embernek hasonló problémája van nemzetközi szinten. EA minőség és support...
-
Potyka03
senior tag
Sziasztok.A játék data2.cab hibával nem telepíti fel a játékot.Mi lehet a gond? :S
-
cybercide
tag
Gondoltam megvenném eredetiben a játékot, hogy ki tudjam próbálni az online részét is. Ha használtat vennék, azzal tudnék online játszani? Nincs valami olyan, hogy ha az előző tulaj mondjuk már használta online, akkor én már nem fogok tudni online játszani vele? Köszi.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
X1950Pro-n próbálta valaki? Haveromnál XP alatt semmi képpen nem akar elidnulni, driver a legfrissebb 10.2. Ehhez a kártyához nincs tudtommal újabb driver. Egy hibaüzenetet ír ki.
Kevés lenne már neki a 256 MB? 8600GT 256 MB-on meg X1950Pro 512-n van fent youtube-on videó, hogy futott. Itt próbálta már valaki gyengébb vagy régi vga-val? Fel kéne patch-elni? Pro Street, meg Shift 1 megy. A Shift 2 viszont már nem...
Ott meg fekete kép nem teljes képernyőn. Hang megy de kép nins a monitor bal sarkában van egy oylan monitor felényi fekete rész és nem mutat semmit de az hallik, hogy megy a video.
-
kabanka
aktív tag
Nekem is a legújabb volt fent mégis ezt okozta minden játéknál teljesen friss oprendszernél 64 biten és 32biten is antivirus nem futott és minimális lagg volt de mindenhol, valaki észre sem veszi, engem zavart. Feltettem a gyári ASUS!! drivert sebességben FPSben egy képkockányi különbség sincs FRAPS-el mégis minden megakadás nélkül megy ahogy isten megteremtette
Azóta a gyári oldalról leszedtem az ASUS drivert azzal is jó minden. Kicsit utánanéztem ennek a gyári vs névdrivernek és a drivernél pl nem mindegy a gyártó milyen memóriákat rakott a kártyára ezért nem feltétlenül jó az nvidia drivere mert pl a GTS450ből az nvidia nem határozott meg referencia kártyát szóval minden gyártó egyedit csinált kívéve a GPU-t.Amúgy meg egy próbát megér feltenni a régi drivert nem kell elvakultan mindig a legfrissebbet feltenni. (Havernak a windows által talált driver van fent és minden jó, ahogy feltettük a legfrissebb Gainwardkártyához a drivert jelentős különbségek jelentkeztek pl Modern Warfare 2ben és sajnos nem pozitív irányú.)
Remélem segítettem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Ingatlanos topic!
- Valami baja van a tápomnak
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néhány mezei autóst is sikerült szépen kikerülnöm.
Volt néhány hatalmas dörgés, rég nem hallottam ilyet. Néhány másodperc (!) alatt bőrig lehetne ázni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)