- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deepee
csendes tag
válasz
SylarHUN #919 üzenetére
Mi korabban billentyuzettel jatszottunk, aztan atalltunk controller-re, vegul a kormanynal kotottunk ki, es szerintem eg es fold. Egyreszt nem fenyeget az inhuvelygyulladas, masreszt konnyebb kezelni a verdat, ha a funkciokat megoszthatod a kezed, a karod es a labad kozott.
(Persze ez erosen egyeni, a felesegem pl soha nem hasznal egeret, csak tapipadot, es szerinte igy gyorsabb...) -
Deepee
csendes tag
válasz
SylarHUN #863 üzenetére
Döbb.
Mostanában nálam is akadozik, pontosabban vagy elszáll a játék, vagy az autó egyszer csak megáll. A műszer szerint repesztek javában, de meg sem mozdul és irányítani sem tudom, legfeljebb a világítást kapcsolgatni. Hurrá.
Te is ilyesmivel találkoztál? Mi lehet ez? Tudtommal a játék nem frissítheti magát a jóváhagyásom nélkül.
-
empir3
tag
válasz
SylarHUN #767 üzenetére
SylarHUN ez csak tegnap alakúlt így. Az előtt való este hoztad az első helyeket.
1. fpeter07-nek igaza van, kanyar előtt menj ki az út szélére, a kanyarban pedig a belső ívhez közeledj. Ha netán úgy érzed kicsúsznál akkor ne nyomj gázt, féket sem. A kanyarból kiérve full nitró. Én is szélárnyékban jól meghúzom magam s utánna előzés nitróval.2. A nitrót pedig (legalábbis én) nem apránként használom el, minimum a fél tartály legyen tele. Mert így van igazán hatása.
Ma este volna kedvetek összeülni. Ki akarjátok próbálni a Hot Pursuit módot?
Tegnap egy pár karambol nekem is megelőlegezte az utolsó helyeket.
-
fpeter07
veterán
válasz
SylarHUN #767 üzenetére
Próbálok minél többet szélárnyékban lenni. Forgalommal szemben, valaki mögött így elég jól meg tudom húzni magamat. Az utolsó km-eken, meg ami a csövön kifér.
Ajánlom a kanyarból való kigyorsításkor a nitrót és a kanyar előtt mindig menj ki az út szélére.Empir3: Voltak szép pillanatok. Általában az elején nekimentem még valaminek és nagyon nehezen tudtam csak visszazárkózni. Így általában el is úszott az első hely. Még mindig nem értem hol férhettem volna el, mikor 3 sávos úton MIND a három sáv foglalt volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged