- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
-
LamerGyuri
senior tag
Kérnék egy kis segítséget, mert végigtúrtam a netet, de erre nem találtam megoldást:
-eredeti w7 x64
-eredeti játék
-origin van
-játék elindul, autolog kapcsolódik, futamot kiválasztom, autót kiválasztom, betölti a pályát, "nyomd meg a gombot"...gombnyomáshangot kiadja, aztán utána nem történik semmi, csak villog tovább, hogy "nyomd meg"AMD proci, Radeon video, jó sok ram, ssd. Friss oprendszer, legális és free programokkal.
2 napja szívok vele. esküszöm, a virágboltival már hülyére játszottam volna magam.
-
LamerGyuri
senior tag
Ne mérgelődj. A Microsoftnak megvan a szoftvere hozzá, aminek segítségével végre lehet hajtani akár a teljes hardvercserét XP alatt. Szabadon letölthető. Igaz, annakidején vagy 4 óra guglimba került megtalálni...
Egyébként meg már ideírtam, hogy Dj Tommy megoldása alapján egyből életrekelt a játék.
-
LamerGyuri
senior tag
Kellett még egy kis gugli hozzá, mert nem volt biztonság fülem, de lényegében azonnali megoldást nyújtott! Köszönöm!
DigitXT: Újratelepítés nem játszik. Telepítés óta 3 és fél év, 3 alaplap, 4 videókártya után az oprendszernek menni kell! Nehogy már egy játék kifogjon rajta/m/!
Eddig vagy MS, vagy alternatív megoldás mindíg segített.Már csak a szaggatást, és az átvezető videók eltüntetését kell megoldanom.
-
LamerGyuri
senior tag
- Becsületes útra léptem; elkezdtem fizetni a programokért és játékokért.
- Megvettem ezt is. Tesco akció, mert becsületes vagyok, nem hülye.
- "Integer overflow"
- Létezik rá megoldás, vagy dobjam a kukába és a sötét oldalról töltsek le egy működő verziót?
- XP SP3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest