- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Faterkam #685 üzenetére
Most jutott eszembe hogy néha nekem is bejátszásoknál lemegy 1-2 fps-re meg ugye a hang is berecseg. Csak leginkább a bejátszások végén csinálja így csak pár másodpercig tart ez és mihelyt visszakapom az irányítást megy is mint a golyó. Ez a hiba plusz a másik amit lentebb írtam már nekem elég volt de erre jön a sok bejátszás ami már az örűletbe kergetett. Ezért ment az uninstall. Ha meg a vinyóra jár szaladgálni a gém akkor congrat a fejlesztőknek. Akkor minek a ram? A videókat meg megpróbálom majd kiszedni mert rohadt idegesítő mikor fél percen belül 4 kisebb bejátszást add le ráadásul szívok is miattuk mert úgy adja vissza az irányítást hogy egy méterrel előttem ott egy civil kocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged