- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tribunus
csendes tag
8 perc körül, ezt sajnos nem jegyeztem meg pontosan. meg tudom nézni esetleg valahol a programban? a lemez 16x verbatim.
az még szintén érdekes, hogy a nero 7.1.0.4 feltelepítése után 16x egy ugyanilyen lemezt 1/3-ig megírt... aztán firmware frissítés, és már rögtön kezdés után 'kiszórta'...
[Szerkesztve] -
tribunus
csendes tag
elkezdtem írni, ezúttel 8x, megy is a dolog, de a tároló szint - furcsa hang kíséretében, mint a amikor a meghajtó 'keres' a lemezen - időről időre leugrik 97%-ról 7%-ra. úgy tűnik, ezúttal sikerült megírni a lemezt. ezek szerint a 16x túl sok adat lenne egyszerre? még valami: amikor a program végzett az írta ki, hogy a CD-re írás sikeres volt, holott DVD-ről van szó? a nero lenne a ludas?
-
tribunus
csendes tag
köszi a választ
nem, nincs fent semmi ilyesmi... frissítettem a firmware-t (1.05-ről 1.07), és úgy kötöttem be, ahogy írtad: másik kábel, egyedül, masterként, ugyanaz a végeredménytalán kellene vennem egy újraírható DVD-t a teszeteléshez, mert ennyit - CD-t is beleértve - még az életben nem sikerült elrontani.
lehet, hogy be kellene ruháznom egy másik meghajtóba?
nem lehet, hogy az az intel driver zavar be, amit először említettem az IDE-vezérlőnél??? mert ott van egy ''Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers''... de azt nem külön tettem fel és a vezérlőpultban a programok telepítésénél/törlésénél sem látom...
[Szerkesztve] -
toza
senior tag
kozben idegi alapon szetkaptam gept,es primarin csak hdd , meg secondarin meg a dvd iro van..de kiprobalom eltavolitast!koszi szepen..
egyebkent minek kellene tortennie?!felrak pio vezerles hejett vmi ertelmesebbet,,,?!
egyebkent mertjobb 40 es?![link]-kepen elvileg also az igaz?!
[Szerkesztve] -
toza
senior tag
eszkozkezelonel ?! elsodleges ide csatornanal ha rendelkezesre all akkor DMA ra van allitva.0-as szamu eszkoz,.ultra DMA 5,1 es ultra DMA 2..
masodlagos ide catornanal 0-a szamu ezkosz pio uzemmod, 1 es nincs hasznalhato..
akkor elirtam...hdd meg lg 52* es van egy kabelen,dvd iro egyedul...
dma t kene eroltetni?! -
Nuenue
csendes tag
Érdekesek a fejlemények...
Felraktam a 7.0.1 es Nero-t sikerült is megírnom egy újraírható dvd-t, de simát nem írt a gonosz egyet se. Aztán már az újraírhatót se volt hajlandó törölni.
Jött a végső lépés amit tanácsoltál: ATA driver leszed.
Lekopogom minden műxik faszályosan! Úgyhogy megaköszönet!!!! (a Daemon se hatja meg úgy tűnik) -
toza
senior tag
egyebkent neron kivul mivel erdemes vagy hasonloan konnyu irni..?!halozatban(recordnowmaxon,easy cd/dvd creatoron kivul) mi ir meg?!?udf ben inrt dvd ket multiszeso:nben miert engedi megirni?!ha ujabb reteg (legalabbis nallam) csak isobusterrel elerheto?!!?udf/iso az frankon muxik igy..de sima udf nem...
gondoltam ha unatkoznal eppen ..akkor kifejthetned..koszi
-
-
-
toza
senior tag
-
toza
senior tag
nekem eleg lenne az is ha vki bologatna ,h jaja,neki is volt mar hasonlo..kb azzal is megelegednek..
nem is 5 dvd ..most 2 ora alatt 7 ediknel tartok..ugyhon nagyon vicces..
a rencerrel eddig nem sok baj volt,nem friss,van rajta emulator is,meg cloncd aspi drajverrel stb...
egyebkent elfelejtettem meg mondani h a nero(6.3.1 akarmi) telrmeszetesen tovabb szamlal vegtelensegig..
kabelekrol annyit h egy rohatt meleg vekony 40 g s maxtor log egyedul pmasteren
dvd iro smaster,alatta egy combo...2 eves sulinetes a cucc...
az erdekes h kb ugyan annyi szazaleknal (38) hal meg iras..de most kicsit babraltam ezzel azzal iras alatt mert ugy is meghal ha semmi mas nem megy,meg ugyis ha de..szoval a buffer level 98 szazalekon,az used read buffer 100 on van..a szamlalo porog ..az iras all..rom nem villog...nyomok egy restart gombot...8 adik dvd..azer koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Drón topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest