Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rossi
addikt
A következő a helyzet:
DVD betesz, indítom írást (nero 7 ultra), 8x sebesség(Fuji DVD-r 8x), plusz bejelöltem hogy maximális sebesség meghatározása. Végignyomja a seb. meghatározást, aszongya 8x. Jó elindul. 3%nál kicsit elgondolkodik ugy fél percre, majd elkezd írni. A sebesség folyamatosan ugrál, Majd a lemez kb 3-4edénél hibaüzenet. Jól látható írási hiba a felületen.
Mivel tegnap kicseréltem az író kábelét 40 eresre, és utána gyönyörűen megírt egy dvd-t, nem értem megint mi a baja.
Most ezekben a pillanatokban is írok, nem jelöltem be a max. seb. meghat.-t, lassan végez, a sebesség egyenletesen gyorsult, most 80 %nál 8,2x.
Esetleg tudnál magyarázatot adni?
Talán az az opció a baj, hogy határozza meg a max seb.-t?
Pls help. -
Rossi
addikt
Megoldódott a probléma. Az író is hdd kábelre volt kötve, azon is slave-re. Most már 40 eresen van, masteren, tökéletesen ír...
Azért thx. -
Rossi
addikt
Ugynezzel a problémával jöttem ide... Az író 8x írásnál először 5-6x felpörög és leáll, elkezd írni, de a lemez kb 3/4edénél leáll. Jól látható hiba a felületen... Hát ha ez a piacon kapható egyik legjobb író akkor bakaphatják.
Most kipróbálom ezt a kábelátrendezést... Remélem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest