- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tribunus
csendes tag
8 perc körül, ezt sajnos nem jegyeztem meg pontosan. meg tudom nézni esetleg valahol a programban? a lemez 16x verbatim.
az még szintén érdekes, hogy a nero 7.1.0.4 feltelepítése után 16x egy ugyanilyen lemezt 1/3-ig megírt... aztán firmware frissítés, és már rögtön kezdés után 'kiszórta'...
[Szerkesztve] -
tribunus
csendes tag
elkezdtem írni, ezúttel 8x, megy is a dolog, de a tároló szint - furcsa hang kíséretében, mint a amikor a meghajtó 'keres' a lemezen - időről időre leugrik 97%-ról 7%-ra. úgy tűnik, ezúttal sikerült megírni a lemezt. ezek szerint a 16x túl sok adat lenne egyszerre? még valami: amikor a program végzett az írta ki, hogy a CD-re írás sikeres volt, holott DVD-ről van szó? a nero lenne a ludas?
-
tribunus
csendes tag
köszi a választ
nem, nincs fent semmi ilyesmi... frissítettem a firmware-t (1.05-ről 1.07), és úgy kötöttem be, ahogy írtad: másik kábel, egyedül, masterként, ugyanaz a végeredménytalán kellene vennem egy újraírható DVD-t a teszeteléshez, mert ennyit - CD-t is beleértve - még az életben nem sikerült elrontani.
lehet, hogy be kellene ruháznom egy másik meghajtóba?
nem lehet, hogy az az intel driver zavar be, amit először említettem az IDE-vezérlőnél??? mert ott van egy ''Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers''... de azt nem külön tettem fel és a vezérlőpultban a programok telepítésénél/törlésénél sem látom...
[Szerkesztve] -
tribunus
csendes tag
up...
-
tribunus
csendes tag
Sziasztok, én is a NEC 3550A meghajtóval küzdök, és nem ártana némi segítség, mert – bár a prohardvert olvasgatom – de nem a számítástechnika a fő profilom
- a probléma: írás közben leáll, hibaüzenet, stb.
Paraméterek:
- Asus P4P800-as alaplap, 2,6-os Intel proci, 1 GB RAM
- a meghajtó a másodlagos IDE-csatornán van, Masterként, 40 eres vezeték végén, előtte csak egy Plextor CD-író van
- a másodlagos IDE csatorna tulajdonságai: átviteli mód: 0-s számú eszköz: UDMA 2, 1-es számú eszköz UDMA 2
- a vezérlőknél van még egy olyan progi, hogy „Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers”
Programok:
- XP prof (legál)
- Nero 7.1.0.4
- egyetlen (audio)CD-író program van még fent: feurio, ill. egy ASPI-driver (WINASPI v4.71 Alpha 2)
Még annyit, hogy korábban a Nero 6.3-as széria volt fent, azzal rögtön az írás megkezdése után jelentkezett ez a tünet, a mostanival megírta a lemez 1/3-át – lehet, hogy a 16x-os sebesség okozta a problémát (Verbatim lemezre). Plusz visszatérő gond, hogy ha audio-CD-t hallgatnék a winampon, akkor a meghajtó nem azonosítja be a számokat, ill. nem találja őket.
Előre is köszi…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest