- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyka3
aktív tag
válasz
norbyone #740 üzenetére
Mikor milyen kedve a szervizes szakiknak
Én pl egy agyonkarcolt sz.rt kaptam vissza, olyan szinten csöves volt a telefon, hogy a teszkó ügyfélszolgálatos azonnal vissza adta a pénzemet... Nekem csak negatív tapasztalatom van, soha többé nem veszek navon márkájú terméket.
-
AngeloDivina
aktív tag
Ja az gáz...
a gyorsítótárban volt 80 MB amit tudtam üríteni és így maradt 223 MB szabad. Ez folyamatosan csökken a frissítések miatt és a gyorsítótár is ide dolgozik,akkor nagyon karcsú lesz egy idő után. Ezért felkérem tisztelettel a társaságot, hogy gyorsan találjon ki valaki valamit erre... -
-
iff
senior tag
Köszi sikerült megoldani.
Érdekes, hogy átállítottam és megjelent az sms hangok között.
Nálad is csak a saját fájlkezelővel lehet törölni az eszközről? Egyébként tényleg gyors és nem akad, nagyon jó a memória kezelés. A készülék elég masszív, nincs recsegése a burkolatnak. Engem már nem zavar, hogy nem világítanak a gombok. Szerintem megszokható.
Igen a led jó lett volna, ha teste is szabható lenne, vagy legalább ha feltöltődik villog. (legalább van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest