- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Daffni2 #18163 üzenetére
1gb 1000 Ft-ért igenis drága, ha alapból 7000-et fizetek+ céges előfizu+privát előfizu+társam előfizuja+tablet feltöltős netje+ 2 feltöltős sim.
Az asztali pc-hez kell a stick, mert olyan helyen dolgozok, ahova nem megoldható behúzatni a kábeles netet. Hidd el inkább fizetnék 7 ezret egy széles sávú netért, mint ezért a vodás valamiért.
Azért voltam ideges, mert mindig a netinfo oldala jött fel, és 2 opció volt 500mb vagy 1 gb extra adatforgalom. Az 1gb mellé nem volt kiírva, hogy idén 2x-r igényelhetem extrába, csak annyi, hogy "megrendelem".
Nekem gyorsba muszáj volt a net ezért rámentem, hogy megrendelem az 1gb-ot és akkor írták, hogy idén 2x-1gb ingyenesen igényelhető, kérem-e vagy sem.
A másik dolog, meg hogyha 80%-nál jártam még akkor had netezzem már le a maradék 20% anélkül, hogy +1 gb kelljen igényelnem.
Semmi opciót/lehetőséget nem találtam arra, hogy a maradék 20% ketyegjen tovább. -
vendingo
veterán
Közbe találtam egy olyat, hogy az első 2 hónapba van 2x-1gb adatforgalmam, csak be kell kapcsolnom.
Remélem ha lement ez a 2x-1 gb akkor visszaáll a rend és csak belassítanak majd, és nem próbálnak drágán rám sózni extra adatforgalmat. -
vendingo
veterán
Mint írtam munkaeszköz. Vezetékes netre nincs lehetőség.
Mukibuci: nincs olyan opció, hogy lassítva használom tovább.
2 lehetőséget dob fel: extra adat 500mb illetve 1gb.Kezdek ideges lenni, mert most írtam alá 2évet erre a netre, korábban sima 3000ft-os netünk volt, ahol csak belassítottak és ennyi. Simán tudtam vele árutrendelni, max nem ment rendesen a youtube.
Amikor aláírtam a 2 évet, akkor mondták, hogy nincsen túlforgalmazási díly, csak lassítás. -
vendingo
veterán
Lenne egy kis gondom. Tablet mobilnet7-et használok mobilstickel asztali pc-vel. A gond az, hogy bármilyen oldalt próbálok megnyitni a netinfo oldalát nyitja meg ami írja, hogy elhasználtam az adatforgalmam 80%-át, és belassítanak. A facebook, meg a gmail oldala jön csak be. Mi lehet a gond? Nekem a net munkaeszköz, és elég nagy forgalomkiesés lenne, ha a tabletembe nem lenne net, és nem lennék ma online.
-
vendingo
veterán
Nálam is volt már gubanc a vodával.
1 nap kétszer egymás után kiszámláztak 3500Ft-ot NULLA kbyt adatforgalomra.Bementem reklamálni:
1. Közölték, hogy ki kell fizetnem, nincs mit tenni.
2. Felvettem a rosszabbik énemet, elkezdtek telefonálgatni és közölték, hogy a felét jóváírják.
3. Közöltem, hogy szeretnék beszélni a főnökével, és panaszt szeretnék tenni.
Töltöttünk egy panaszlevelet és 1 hét múlva jött az SMS, hogy a 7500-at jóváírták a számlámon -
vendingo
veterán
Felhívtam 2 megye összes voda üzletét, hogy van-e galaxy tab 10.1, sehol nincs és nem is rendelhető.... Fantasztikus ez a voda honlap.
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
Van valakinek tapasztalata a vodafone-os rendelésekről?
Mennyi idő a kiszállítás?
Konkrétan egy tab 10.1-et szeretnék vásárolni, de nincs készleten egyik boltba se a környékemen, az üzletbe meg 1 hét alatt tudnák meghozni, nekem meg szerdára kellene. -
vendingo
veterán
Tudja valaki, hogy mi van akkor, ha veszek előfizetéssel 2 év hűséggel egy telefont, és felmondom az előfizetést X idő után? Azt tudom, hogy van kb 40 ezres kötbér, de akkor nem kell még valami felárat fizetnem a telefon miatt?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest