- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz 590227 #49577 üzenetére
1-1,5 éve nekem is volt hasonló ügyem. Nagyon sokat telefonáltam és úgy tűnt hogy túlszámláz a voda. Aztán letöltöttem a hívásrészletezőt és összenéztem a telefonom naplójával. Szinte mp pontosan minden stimmelt. Nem is reklamáltam a vodánál.
A mi flottánkat 2 évente megújítja a vállalat. Ilyenkor mindig érdemes átnézni a változásokat a kellemetlenségek elkerülése miatt.
Más flottánál nem tudom, hogy hogy megy, de mindig érdemes képben lenni az aktuális kondíciókkal. -
addikt
válasz 590227 #49567 üzenetére
Vodafon átvert,izraeli,orosz,meg görög hívásokat számlázva ellopták a pénzem,
Ja persze,ül egy ember az asztalnál,plajbásszal a kezében,és kitalálja,hogy na akkor írjunk már ezeknek néhány izraeli,orosz,meg görög hívást.
Ha kérnél most(akkor is kérhettél) részletes számlát,világosan látszana,pontosan mikor,milyen számot hívtál,mennyi ideig beszéltél.Enélkül csak találgatás az egész. az egész.
"Aki ad,az nyer"
-
Bozek
nagyúr
válasz 590227 #49550 üzenetére
Mondjuk én azt nem értem, hogy 22 ezres számlával miért vagy még a flottában? Nem tudom, hogy mennyi netet használsz (a számla alapján alig több mint 1 GB-ot), de a Red M csomag 10990 Ft (hűség nélkül 11990 Ft) és ott hívhatsz még akár EU-s számot is ingyen. Meg van benne 4 GB net.
Egyébként érdekes, mert a honlapon meg 9990 Ft-ot írnak a Red M-hez, én az ÁSZF-ben szereplő árat néztem.
-
asdf_
veterán
válasz 590227 #49562 üzenetére
Korlátlanul ingyenes a csoporton belüli telefonálás MAGYARORSZAGROL INDITOTT HIVAS ESETEN.
Hatha igy leesik
A hívások nagy része hívásfogadás,ami ingyenes.Híváslista nincs.
Nem is kell, ott van, hogy 05.12 es 06.04 kozott 3 ora 44 perc 27 masodperc idotartamban te _inditottal_ hivast kulfoldrol magyarorszagra. Ennek tarifaja 19 Ft/perc. Ennyit is szamlaztak, tehat nincs gond. Ezt kozoltek is a welcome sms-ben, hogy nem ingyen lesz. End of story.
-
törölt tag
válasz 590227 #49556 üzenetére
Újraolvastam az SMS-t: jogilag neked van igazad, ugyanis a szolgáltatótól kapott üzenet nem egyértelmű. Ebben a mondatrészben ugyanis egy szóval nem emlík meg, hogy ez a hálózaton kívüli percdíj az INDÍTOTT hívásokra vonatkozik. Nem lepődnék meg, ha rövidesen módosítanák az SMS szövegét.
Voda:
Telekom:
-
addikt
válasz 590227 #49555 üzenetére
Ez marhára nem a te konkrét esetedre vonatkozik,ez általános tájékoztató.
A számlát nézve az égvilágon semmi problémát nem látok,a csoporton belüli hívások díjmentesek voltak, a csomag díjából lebeszélhető összeget felhasználtad,a roaming környezetben használt adatforgalmat nem számlázták.
Természetes,ha kintről magyarországi számokat hívtál az a "kedvezményes roaming hívás"az itthoni percdíjadnak megfelelően számlázták.
Semmiféle többlet díjat nem tartalmaz a számla.
Ha itthon telefonáltad volna el azt az időt ugyanennyit számláztak volna.Közben láttam a további hozzászólásaidat,te tényleg ennyire érthetetlen vagy?Jobban már nem lehetne elmagyarázni,mennyire nem jogos a felháborodásod!
Tényleg nagyon keveset telefonálsz,csupán e számla alapján összesen 768 percet beszéltél.
[ Szerkesztve ]
"Aki ad,az nyer"
-
asdf_
veterán
válasz 590227 #49550 üzenetére
Akkor csak ott tartunk meg mindig, ahol mar reggel is, hogy amikor te kulfoldon vagy, akkor a flottadba/elofizetoi csoportodba tartozo szamokat nem hivod ingyen, mint itthonrol, hanem annyiert, amennyiert belfoldrol egy idegenhalos telefont hivnal, tehat 19 forintert. Vagy egyszeruen megfogalmazva: az egymaskozti ingyenduma kintrol nem el*. Tehat mint fentebb irtak, az asszonynak kellett volna teged hivni, nem pedig neked ot.
* azt irtad, korabban nem kaptal ilyet, es eddig ingyenes volt, na ez jo kerdes miert van, lehet, hogy megujult a keretszerzodes, es megvaltoztak a feltetelek? Kontaktolj a flottakezelovel, majd kiokosit.
Meg a welcome sms-rol kene egy screenshot, nagy osszegeket tennek ra, hogy abban benne volt, hogy ez nem lesz ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
-
törölt tag
válasz 590227 #49543 üzenetére
Az általam ismert tarifák esetén, ha roamigban hívsz magyar számokat, a hálózaton kívüli percdíj a mérvadó.
Ha tehát van egy flottás tarifád, amivel csoporton belül ingyen hívsz + ne adj isten még vodára is ingyen hívsz itthon, roamingban a hálózaton kívüli percdíj fog érvényesülni mind a csoporton belüli, mind a magyar vodás számokra.
Nem vonom kétségbe, hogy a te tarifád pont az az 1 a 100-ból, amelyiknél nem így van, de én ilyen tarifáról még nem hallottam. -
MODERÁTOR
válasz 590227 #49539 üzenetére
Így, hogy rajtad kívül mindenki fordítva ül a lovon, szerintem el is engedhetjük a történetet
Díjmentes roaming, hogy díjmentes a hívás fogadás, ez nálad OK
Díjmentes roaming, hogy külföldön is fel tudod használni a csomagokban foglalt perceket, majd utána a hazai perc díjon beszélsz tovább, ez nálad OK
Az egymás közti ingyenes beszélgetés opciód nem része a díjmentes roamingnak, ez is teljesült nálad -> amikor a másik MSZP számot hívod kintről, akkor először felhasználod a csomagban foglalt perceid majd hálózaton kívüli, itthoni perc díjon beszélsz tovább. Hol is van extra roaming díj felszámolva?[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
thomas77
senior tag
válasz 590227 #49535 üzenetére
Én nem akarok találgatni, de megnézted a flottád díjszabását? Megtaláltad benne, hogy flottán belül ingyenes az eu roaming? Ha igen, akkor érdemes reklamálni. Ha viszont nincs benne, akkor tényleg csak a vodafone jóindulatában bízhatsz.
Ha egyértelműen leírja a díjszabás, hogy fizetős az eu roaming csoporton belül, akkor kár a gőzért.
De most tényleg... átnézted az aktuális díjszabást? -
thomas77
senior tag
válasz 590227 #49515 üzenetére
Ha a flottád díjszabása nem írja, hogy eu roaming helyzetben is ingyenes a csoporton belüli hívás, akkor az hálózaton kívüli hívásnak minősül. Ha a csomagod tartalmaz lebeszélhető perceket, akkor eu roaming helyzetben is az fogy először. Ha ezek a percek elfogytak, akkor minden indított hívás fizetőssé válik az eu-ban (kivéve néhány spec. számot).
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest