Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
csernak75 #74795 üzenetére
"Am nem több értelme van 700MHz-en 4G-t adni mint "kamu" 5g-t?"
700MHz-en DSS 5G van, tehát ezt az erőforrást a 4G és az 5G előfizetők is használthaják, akár 4G only készülékkel is, a DSS miatti overhead minimális. Különösen vidéken, de akár beltéri lefedettség szempomtjából is ez sokkal értékesebb, mint az N78. Kérdés az, hogy akkor mi az igazán "kamu"? Az N78 amivel gyakorlatilag nincs beltéri lefedettség (ahol a forgalom 60-70%-a zajlik), vagy az N28, amiből a vidéki és beltéri előfizetők is profitálnak de nem olyan gyors? Nézőpont kérdése, én filozófiailag az N28-cal ÉS a midband (B3, B1 B7) megerősítésével értek egyet műszaki szempontból. A Yettel egyébként sok heylen pontosan ezt csinálta/csinálja, az N78 náluk is ritka mint a fehér holló, nem véletlenül.
Én nem vagyok marketinges, tehát ezt nem tudom megítélni hogy marketing szempontból mi a jó és mi nem. Azt biztosan egyértelműbbé kéne tennie minden szolgáltatónak, hogy a DSS 5G-től mit lehet várni és mit nem.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest