- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz dchard #71304 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
Ha nem bánod, kérdeznék még.
Az utóbbi időben nagyon gyakran előfordul - jó térerejű területen is - hogy hívok egy számot és hosszú másodpercekig (10-20) nem történik semmi: se ki nem csöng, se foglaltat nem jelez, semmi. Aztán egyszer csak létrejön a kapcsolat (kicsöng, foglalt, stb.). Egy iPhone 13 miniről van szó, a legújabb (15.6) iOS-sel.
Ennél még idegesítőbb, amikor ugyanígy kb. 20 mp-ig semmi, majd kiírja a telefon, hogy sikertelen hívás. Olyan, mintha nem jönne létre a kapcsolat a telefon és a torony között.
Ma ez annyiban volt még durvább, hogy kínomban már az áramszolgáltató órabediktálásos számát hívtam, mert a hibabejelentőt az előzőekben leírtak miatt nem tudtam felhívni és az ügyfélszolgálati szám pedig folyamatosan foglalt volt. Itt a fentebb írt élményben volt szerencsém: a telefon kiírta, hogy sikertelen hívás. Az volt az érdekes, hogy többszöri próbálkozáskor már nem várt a telefonom 10-20 mp-et, hanem egyből kiírta, hogy sikertelen hívás. Közben meg anyut fel tudtam hívni, tehát felépült a kapcsolat a torony és a telefon között.
Ebben az volt a furcsa, hogy máskor ilyen sikertelen hívás után, ha újrahívom a számot, létrejön a kapcsolat: vagy foglaltat jelez, vagy felveszik, stb.
Van erről valami elképzelésed?[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest