Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csab2

    veterán

    válasz dchard #71304 üzenetére

    Köszönöm a kimerítő választ!
    Ha nem bánod, kérdeznék még.
    Az utóbbi időben nagyon gyakran előfordul - jó térerejű területen is - hogy hívok egy számot és hosszú másodpercekig (10-20) nem történik semmi: se ki nem csöng, se foglaltat nem jelez, semmi. Aztán egyszer csak létrejön a kapcsolat (kicsöng, foglalt, stb.). Egy iPhone 13 miniről van szó, a legújabb (15.6) iOS-sel.
    Ennél még idegesítőbb, amikor ugyanígy kb. 20 mp-ig semmi, majd kiírja a telefon, hogy sikertelen hívás. Olyan, mintha nem jönne létre a kapcsolat a telefon és a torony között.
    Ma ez annyiban volt még durvább, hogy kínomban már az áramszolgáltató órabediktálásos számát hívtam, mert a hibabejelentőt az előzőekben leírtak miatt nem tudtam felhívni és az ügyfélszolgálati szám pedig folyamatosan foglalt volt. Itt a fentebb írt élményben volt szerencsém: a telefon kiírta, hogy sikertelen hívás. Az volt az érdekes, hogy többszöri próbálkozáskor már nem várt a telefonom 10-20 mp-et, hanem egyből kiírta, hogy sikertelen hívás. Közben meg anyut fel tudtam hívni, tehát felépült a kapcsolat a torony és a telefon között.
    Ebben az volt a furcsa, hogy máskor ilyen sikertelen hívás után, ha újrahívom a számot, létrejön a kapcsolat: vagy foglaltat jelez, vagy felveszik, stb.
    Van erről valami elképzelésed?

    [ Szerkesztve ]

    Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim

Új hozzászólás Aktív témák