- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
p87
senior tag
Még áprilisban vásároltam egy telót a legolcsóbb 2990Ft-os előfizetessel.
Előleget kértek ~50000Ft-ot mivel új belépő voltam, azt mondták harmadik hónaptól ebből az összegből kerül jóváírásra a havidíj.
Namost múlthónapban és a mostaniban is kiszámláznak nekem 1500Ft-ot és a számlaigazolason csak 1490Ft előleg jóváírás szerepel...
Hogy lehet ez? Nem a teljes összeget kellene levonniuk mindig, vagy ilyen aljasul félrevezettek és csak a felét fogják havonta? -
Diák66
őstag
válasz
#08176384 #53441 üzenetére
Én most jártam Horvátországban (Trogir), ne panaszkodjatok ott se volt különb. Plusz poén, hogy valamiért se a telefonok, se a modemek nem bírták a hálózatot. Gyakran kellett újraindítani a telefonokat, hogy egyáltalán működjenek. Telekommal volt legtöbb gond, pedig ott van helyi leányvállalat. Vodafone ment mindegyik hálózaton 4G+ is, de a sebesség..... a hajnali órákban volt majdnem 100 megabit, de amint feljött a nap, 2-3 max.
-
-
modi
tag
Másnak is problémás a Vodafone hálózata a Balaton déli partján?
Van Voda internetünk, de szakadozik.
Mobil telefon előfizetést is van, a beszélgetés többször átugrik elég rossz minőségre.
Természetesen a telefon is jobban merül, mert keresgél.
Ez igaz kültéren, beltérben is. -
MCs88
aktív tag
Galaxy S9-en megszünt a VoLTE-m. Reboot, repülőmód, minden volt, hogy visszacsaljam, de semmi
-
sirkan13
aktív tag
Nem voltam rest felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy mit takar a tárgyi meglepetés.Környezetbarát szatyrot😃Azt hogy mikor érkezik azt nem.tudta megmondani.
-
Nordik
őstag
Tudom, hogy itt dicsérni fogjátok a Vodafone hálózatát de mi a vélemény mondjuk egy Telekomhoz képest?
4G, lefedettség stb.
Csak azért kérdezem mert a cégnél beléphetnek flottaba ami vodafoneos. Jelenleg Telekomos vagyok, igaz az országban nekik van elvileg a legjobb hálózatuk.
-
DMarci01
friss újonc
Valaki megkapta már a Voda-UPC játékos "tárgyi meglepetést"?
Kíváncsi lennék mi az, mert pl. egy hűtőmágnesért vagy egy tollért nem szeretném hogy folyamatosan hívogassanak... Ha csak emailben küldenének kérdőíveket, arra még válaszolnék is szívesen, de csak olyan van, hogy gyakorlatilag az összes létező módon kereshetnek.
-
mikung
aktív tag
válasz
lugosi #53410 üzenetére
Nem tudok más márkát ajánlani, ha nekem kéne ilyen célra inkább valami olcsó telefont vennék, rátelepítve egy progit ami adott időközönként lekérdezi a GPS pozíciót, majd POST -al meghív egy PHP scriptet.
De nem tudom mire kell, szóval ha az adott dolog várhatóan folyamatos, stabil 2G lefedettségű területen campel akkor ez is megfelel a célnak.
-
Ez a senior okosóra hűség nélkül nem elérhető? Mintha olvastam volna, hogy de, de a weblapon nem tudok ilyet kiválasztani. Csak pár hónapra kellene családtagnak, nem probléma ha ezért ki kell fizetni a készülék listaárát, nem olyan vészes.
Ha már nem kell, lemondanám a havidíjat, és majd újra előfizetnénk, ha legközelebb szükséges. Sőt, akár feltöltős csomagban is jó lenne, a lényeg, hogy a készülék és a szolgáltatás nagyon jól hangzik, de csak 24 hónap hűséggel látom, ami nem felel meg. -
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest