- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
válasz
California1 #48748 üzenetére
-
gabor9991
őstag
Kb évente egyszer töltök erre a kártyámra, hogy megmaradjon a szám.Ettől függetlenül, ma megajándékozott a vodafone
[kép]
Rendes tőlük
-
makoss
veterán
Üdv!
Melyik a legolcsóbb feltöltőkártyás mobilnet amivel korlátlan lehet Facebookozni + messenger?
-
Frenky25
tag
Sziasztok! Van valakinek Red Infinity tarifája? A pontos kérdésem az lenne, hogy forgalmazott-e valaki vele több tíz GB adatot egy hónapban? Jelzett a szolgáltató, hogy magas a forgalom?
-
fricci
tag
Sziasztok!
Sikerült már valakinek az RCS-t engedélyezni Android Messages-en a hálózaton?
-
Cry0
őstag
sziasztok!
jött a minap nekem sms miszerint megváltoztak a go csomagok és a my Vodafone appba gond nélkül válthatok, neten meg is néztem a csomagot annyi lenne a változás hogy több netem lenne. Kérdésem hogy a my vodafone appban hogy tudok csomagot váltani,illetve ha váltok csomagot nem kezdődik elölről megint az 1 év hűség ugye? -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Segítségre szorulok!
Van egy R218 hotspot aminek a sebessége 175Kb/s.
A vodafone partner bevette reklamációként és adott
cserekészüléknek egy R209-Z-t, ami nem működik.
Meg lehet oldani hogy működjön a HomeNet+ ?
Vagy én vagyok teljesen hülye!
Vagy egy komplett kretén banda van az üzletbe. -
thomas77
senior tag
Kb 1 éve hordoztam vissza a számomat a telekomhoz. Akkor biztos, hogy ha a hívott szám hordozott volt, akkor nem volt lehetséges a hd hang. Ígértek fejlesztést (2018 áprilisára), de azt nem kívántam kivárni. Így visszahoztam a számom.
Sajnos most nincs egy ismerősőm se vodás 30-as számmal, de szivesen kipróbálnám, higy most hogy működik. Ha valaki megadja a számát privátban, előre egyeztetett időpontban szivesen kipróbálnám.
Egyébként a telekomnál még most sem működik. Van 20-as telekomos ismerősöm. Ha őt hívom, sosincs hd hang. Ha ő hív engem, akkor mindig van. -
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #48597 üzenetére
nos, volt rá lehetőség, marad minden a régiben, plusz kaptam extra 1 GB netet havonta, egy év hűséggel.
ez a csomag amiben voltam eddig "mix 20" néven volt szerepeltetve, most (úgy hogy minden változatlan) "speciál b" néven említette az ügyintéző (amikor volt a sztenderd szöveg amire igen-nel kellett válaszolni a szeződéskötéshez)
a kettő között mi a különbség, jól érthettem ezt a "speciál b" csomag nevet?
-
thomas77
senior tag
válasz
XFreedy #48717 üzenetére
Két évig én is vodafonos voltam 30-as számmal. Sajnos a hordozott számokkal nem egyszerű a vodafonos élete. Kínkeservesen lassú kapcsolások, elveszett hívások, nincs hd hang hívás fogadás esetén ezért néha nem lehetett érteni hogy mit mond az ellenfél... Nekem nagyon sok bajom volt vele. Visszajöttem a telekomhoz. Itt most kevesebb a nyűg, bár két hete valóban nem megy a volte. Remélem hamarosan megcsinálják.
-
XFreedy
tag
Sziasztok! tegnap lettem vodafone előfizető, független iphone 6s-sel próbálom használni, de csak 3g van, de közben LTE-nek is kellene lennie (budapest, lefedettségi tárkép szerint van) és ha csak 2g módba kapscsolom a telefont, akkor legtöbbször nincs szolgáltatás üzenetet kapok. Korábban telekomos voltam, soha semmi hasonlót nem tapasztaltam ugyanezzel a készülékkel. Van esetleg valami tippetek? Esetleg hibás sim kártya?
Szoftverfrissítés volt, hálózati beállításokat reseteltem, nem oldotta meg a problémát. Esetleg sim aktiválásnál ronthattak el valamit?
-
-
Barna81
újonc
válasz
HoaryFox #48711 üzenetére
A készülék használója fogja kérni, de nem a szerződés lejárta után, hanem előtte.
10.000 Ft akkor is, gondolom.Jól megfogalmazott mondat.
"A készülék használója is kérheti a szerződés lejárta után a hálózati zár feloldását, azonban neki minden esetben 10 000 Ft a díja."
-
HoaryFox
őstag
válasz
Barna81 #48710 üzenetére
"A hálózati zár feloldás, úgynevezett függetlenítés mind feltöltőkártyás, mind előfizetéses tarifák esetében az ügyfél kérésére történik, az Előfizetői Szerződéssel együtt vásárolt készülék hálózati zárának feloldása díjmentes, minden egyéb esetben (például listaáron, vagy mástól - akár adásvételi szerződéssel is - vásárolt készülék) 10 000 Ft-os díja van.
...Előfizetéses szerződés esetében, a szerződéshez, a Vodafone-nál vásárolt készülék függetlenítése díjmentes, a szerződés lejáratát követően. A készülék használója is kérheti a szerződés lejárta után a hálózati zár feloldását, azonban neki minden esetben 10 000 Ft a díja.
..."
-
Barna81
újonc
Mennyibe kerül a függetlenítés hűségidő alatt?
Köszi!
-
Mantin
aktív tag
Sziasztok, valaki tudna linkelni egy flottas arlistat? Audisoknak kedvezmenyes van es nem talalom sehol
Koszonom! -
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #48706 üzenetére
Nem tudom, hogy miért nem lehet normálisan megfogalmazni egy jogszabályt. Olyan egyszerű lenne két külön sorban, "vagy" vagy "és" szóval elválasztani a feltételeket.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #48704 üzenetére
Kipróbáltam a rendelési felületen, és ad rá két évet, és hűségkedvezményt is a magenta. Konkrétan a sticket ingyen adja két év mellé, és teljes áron egy évre.
A hotspot nem képet "jelenít meg", hanem internetet, tehát az első kategóriába esik.
-
Soulfly842
addikt
válasz
viktorhu #48703 üzenetére
De csak van ott zizi - 'mondhatni' - (s nem csak az értelmezésből fakadó), ha a Magenta T nem ad rá két év hűségidőt azóta (mindazok ellenére teszi ezt így, hogy hátrányai származnak így az értékesítésben ebből - mert így teljes áron kedvezmény nélkül tudja csak biztosítani a stickeket, illetve a hotspotokat... .)
Érdekes, hogy Xbox-ra pl. lehet két évet vállalni, de az önállóan hangi és kép megjelenítésre alkalmas, ennek megfelelő közvetlen kimenetekkel rendelkezik - de ezek az eszközök (hotspot) erre sem alkalmasak önállóan.
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #48699 üzenetére
Elvileg az "illetve" szó a kétértelműsége miatt kerülendő már a jogszabályokban, mégis beleteszik, aztán egyszer majd egy jogegységi határozatban eldönti a kúria. Nem ez az egyetlen baj ezzel a mondattal, hanem a megjelenítés szó is, de valószínűleg az volt a szándék, hogy vagy internetes vagy médiaeszköz kell a 2 év hűséghez, most így használják a szolgáltatók, de végigvihetsz egy pert, és akkor majd eldöntik, hogy melyik a helyes értelmezés.
Eredetileg minden kétéves hűséget meg akartak tiltani, de a szolgáltatók azt mondták, hogy akkor nem tudnak készülékkedvezményt adni, szóval úgy tudná még csinálni a Vodafone, ahogy a Telekom, hogy választhatsz az egy év vagy a kedvezmény között.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple TV eladó
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest