Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
-
adam1400
tag
Rendeltem online a voda honlapjáról smart 7-et feltöltőkártyásan. szerintetek független lesz vagy ha nem akkor voda üzletbe megcsinálják ingyen?
-
Bozek
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Miért? A bank elengedi a hiteledet, ha nem tudod fizetni? Mit szólnál hozzá, ha a munkáltatód mondaná azt, hogy most nem tud fizetni, dolgozz bér nélkül, vagy elmehetsz, de akkor se kapsz semmit, hiába vagy ott már régóta.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A kötbér nélküli megszüntetetéshez:
Egyszerüen meg kell halni hozzá...
Más lehetőség az átiratás!
-
"Meg annak kellene utána járni hogy nemfizetés esetén mikkor kikapcsolják és megszüntetik a előfizetést milyen összeget számláznak"
Pont ugyanannyit, mint ha te kérnéd a megszüntetést.Az off részére.
Értem én, hogy most nem fér bele a költségvetésbe (heti szinten találkozom hasonlóval csak én a Telenornál dolgozom).
Azonban ezt a szolgáltató max. egyedi igény alapján engedheti kötbér nélkül megszüntetni. -
bul07
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű
Mert manapság egyik pillanatról a másikra is szűnnek meg munkahelyek
És ha olyan régióban környéken lakik ahol nincs más munka akkor igen könnyen be tud borulni a családi költségvetésMifelénk is ilyen, hiszitek vagy nem tudok olyan kétkezi munkásról a mezőgazdaságban hogy télen decembertől márciusig 4órába van bejelentve és az után kapja a fizetést is 30-40e Ft-ot
Én megpróbálnám felhívni a vodát hátha engedékenyebbek, kapcsoltatni valmi tartozás rendező részleget és előadni hogy még nincs késéé de nem tudja tovább fizetni és elé menne a tartozásnak hátha ajánlanak valamit
Meg annak kellene utána járni hogy nemfizetés esetén mikkor kikapcsolják és megszüntetik a előfizetést milyen összeget számláznak
-
Bozek
nagyúr
válasz
pengegyerek
üzenetére
Pedig ilyenkor már elég sűrűn előfordul köd, szóval csak nyáron nincs ködbér.

Egyébként meg helyesen úgy kell írni, hogy: kötbér.
-
Kronk
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
októberi mérés, pingeljétek nyugodtan

-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jelen helyzetben számomra a telenor hozzáállása szimpatikusabb: csak készülék vásárlása esetén van hűségidő. Ez így logikus!
-
válasz
pengegyerek
üzenetére
"éhezzünk egy kicsit csak mert a vodának kell a pénz"
Miről beszélsz? Te kötötted a szerződést, nem?
Egyébként próbáld meg átírni (pl. hirdesd meg a Hardveraprón), hátha valaki átveszi.
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék, hogyan tudnám lemondani a szerződésem a vodafonnál mobilnet xl csomagomról úgy, hogy ködbért se kelljen fizetni meg semmi egyebet. 2018 májusában jár le a szerződésem de anyagi gondok miatt nem tudok havi 10 000- et erre áldozni. Nos 2 lehetőséget mondtak nekem az egyik az, hogy 6 hónapig felfüggesztem de akkor a szerződés vége is tolódik és nem hinném, hogy akkor jobban tudnék fizetni mint most. A másik, hogy ködbért fizetek ami annyiba kerül mint ha májusig még fizetgetném, tehát ugyan úgy sehol sem vagyok. Ha meg nem fizetem akkor meg terhelnek kamatoztatnak megint nem életképes... Van erre valami megoldás szerintetek? Vagy nyeljem le a békát és éhezzünk egy kicsit csak mert a vodának kell a pénz -
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni!
Az internet számlámon megjelent egy plusz szolgáltatás, Nyilvános mobiltelefon szolgáltatás.
Meg szeretném tudni hogy mikor és mi volt a hívott szám!
Ezt hogyan tudnám megoldani?
Megnevezés SZJ/TESZOR szám ÁFA kulcs Nettó összeg (Ft) ÁFA összeg (Ft) Bruttó összeg (Ft)
Internet hozzáférés - ellátás szolgáltatás 64.20.18 18% 4.322,83 778,11 5.100,94
Nyilvános mobiltelefon szolgáltatás 64.20.13 27% 732,28 197,72 930,00
Itt van egy dátum, ez mit takar?
Egyéb díjak összesen 732,28 197,72 930,00
ePack nem teljesítésének díja 64.20.13 11.19.-11.19. 732,28 27% 197,72 930,00
(Számlaszám: 580593449 , E-számla: Teljesítve , e-fizetés: Teljesítve , fiz. határidő: Nem teljesítve) -
saberAMD
csendes tag
miért lassú a voda 4g itt xvi ker.? huawei b315 modemem van és ez engem idegesít hogy még 3mb/s is kurva nehezen éri el panel lakás de 2 fal választ el a küll világtól
-
eami
veterán
első naptól kezdve egyértelmű volt ez a korlátozás (keress vissza akár itt is). páran próbálták elütni hogy jajj hát úgy sem stb. sajnos ez van... voda ezt adja, ha nem tetszik át lehet menni másikhoz. persze én sem megyek, meg mások sem, ezért is engedheti meg ezt magának :|
-
bul07
nagyúr
Jó de nekem nem mobil csomagos nettem van hanem adat sim-el van Mifi routerrel megosztva
12Gb meg éjszaka 100GbAzért elég mocsok húzás a korlátozás, mikkor megkötöttem a szerződést akkor szó se volt róla hogy sebességkorlátos internetet vennék
Marad a trükközés ha éjszaka le akarnék szedni egy videót youtube-ról
-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
Sziasztok!
Vettem egy S8-at, Vodafone-os.
Korlátlan hívásos csomagot választottam, ne kérdezzétek, melyiket.
Azt mondták, felfelé lehet váltani.
Lenne egy olyan csomag, ami korlátlan internetelérést is ad, az 4,5-5k-val több.
(Ennyi a havi net-díj is, kb).
Kérdés a sebessége.
Kisvárosban lakom és itt a helyi net (szigorúan asztali géphez) elég karcsú.
Kérdés: ha feljebb váltok és utána valahogy megosztom a netet a telóról a számítógépre, az alábbi sebességnél jobb le és feltöltési rátáim lesznek?
Mekkora valós sebességet ad a Vodafone?
-
asdf_
veterán
Korlatlan csomagnal 1.4 megabit/secre val korlatozva a videostream. Te 140 kbyte/seccel toltesz, tehat jol mukodik a BW limit.
A Red Infinity az előfizetők számára 480p, azaz DVD minőségű videó felbontást biztosít (1,4 Mbit/sec sávszélesség). Ez a felbontás a mobiltelefon készülékekre optimalizált minőséget biztosít, nagyobb képernyőjű készülékek esetében a képminőség kedvezőtlenebb lehet.
-
-
makoss
veterán
Nállam rádiós net van, igaz nem a vodától, hanem az Onecomtól, 15/3 megás netem volt, 3 hónapja kötöttem 1 év hűséget úgy, hogy növeli a sávszélességet 25/5 megára, és miért ne, ugyanakkora a sávszél.
Különös ismertetőjele, hogy az elején még 2,1-2,3 MB/s-mal jön aztán visszaesik 1,7MB/s-re
Nullák ezek a szolgáltatók, semmik! -
bul07
nagyúr
Szerintetek érdemes harcolni a sávszélesség korlátozás miatt

Mert a voda erőteljesen korlátozza a youtube videók létöltését.
És nem lehet a tornyok terhelésére fogni mert most is ebben a késői időpontba is pofátlanul korlátoz
Egyszerűen ~140-150KB/s felé nem megy a sebesség holott mondjuk egy speed tesztbe meg megvan a sebesség

Pofám leszakad

Firefox-ba megy ugye a letöltés, Chrome-ba nyitok egy speedtestet és erre a voda feloldja a korlátozást és elkezd hasítani a létöles, és mérés után még egy kis ideig nem is jön vissza a korlátozás(egy két perc perc)
Hát erre nem is tudok mit mondani
5-hóba jár le a hűségem, addigra talán jön a digi, vagy Telenor flottázok, de ha minden part szakad keresek egy román csomagot és azzal oldom meg az internetet
Most míg megy a letöltés nyomatom a speedtestett hogy legyen meg a sebesség, röhej -
asdf_
veterán
Vagy adsz neki egy nema csengohangot. Bejovo szamot neked szerintem nem fog letiltani egyik szolgaltato sem csak ugy, kiveve, ha zaklatas miatt mar feljelentest tettel a rendorsegen. Legalabbis szerintem.
-
HoaryFox
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jaaaaa, nem telefonon méricskélek állandóan

De igen, használom másra is

-
-
makoss
veterán
Üdv!
Telefonszámot szeretnék letiltatni, mert gyanusan sűrűn hívogatják az egyik rokonom, akinek régi hagyományos kihajthatós mobiltelefonja van.
Mi ennek a menete?
-
gkrisz78
tag
3.
kerület Római fürdő magasságában a héven. -
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok.
Aki vásárolt neten/telefonon telefont, kinek mennyi ideig volt "Csomagolás alatt" státuszba a készülék? (B-L-A-C-K-nek tudom, hogy 1 nap volt
) Nekem két napja abba van , kérdeztem , hogy miért csomagolják be ennyire, aztán mondták hogy valami technikai hiba, köv hét elején rendezik!
Nem bízok bennük... Egyáltalán nem. -
the.odzsy
senior tag
Nem sajnos ez gyakorlat. 17 év szolgálat után. Legalább is az én esetemben. A valós gyorshajtásra gondoltam, de a figyelmetlenségbe belevettem a relatív gyorshajtást, az előzési, elsőbbségi szabályok megsértését, biztonsági öv, rádiótelefon stb. Nem önigazolás, mindig bekötöm magam és nem hajtok gyorsan.
De jól eltértünk e fórum témájától. -
Cucuska2
addikt
Úúúú, akkor már én is offolok egyet! Kazinczy túloldalán van egy Spár, és egy 30 fokos kereszteződés, előtte buszmegálló. Az élelmes ember, hogy jól elkapja a lámpát és hogy a forgalom ritmusával közlekedjen, bent áll a busz, összerakja, hogy akkor a busz előtt nem állhat senki, így jobbra nézés nélkül lehet bevágódni a kanyarba a középső sávból.
Eredmény: csak futva lehet átmenni, mert amikor áll a busz, akkor nem számít a gyalogosra, amikor nincsen ott busz, akkor meg nem érdekli. Kedvencem a motorosok, akik még a nagy egyenest látva meg is húzzák, tehát még a busz mögött sincsen semmi 100 méterre, de az átkelő közepére érek, és már dudál meg anyázik! -
válasz
the.odzsy
üzenetére
"A statisztikákat figyelve: a közlekedési balesetek főbb okaiban és okozóiban az elmúlt évekhez képest nem történt érdemi változás. Első helyen az abszolút és a relatív gyorshajtás (873 eset), másodikon az elsőbbség meg nem adása (792 eset), harmadikon pedig az irányváltoztatási, haladási, és bekanyarodási szabályok megsértése (412 eset) áll."
-
Daffni2
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
az autók sebességét is 140 km/h körül kötelezően leszabályozni.
Régen hallottam már ekkora blődséget.
Véleményem szerint,ha holnaptól eltörölnék a sebességkorlátozást,semmivel sem lenne több baleset.
Aki idióta,az nem a körülményeknek megfelelő sebességgel megy,tök mindegy,hogy mennyivel lehet menni.
A normális,meg ahol nem megfelelőek a körülmények akkor sem megy gyorsan,ha engedélyezve van.
Pld. a Dohány utcában akkor sem mennék százzal,ha lehetne.
-
4Grider
félisten
válasz
lugosi
üzenetére
Mert a napi tetheringhez pont elég az átlagosan havi 1-2 GB adatforgalom...
Mondjuk tényleg nem ártana - a kamionokhoz hasonlóan - az autók sebességét is 140 km/h körül kötelezően leszabályozni. Ha pedig valaki trükközik, akkor a forgalmi bevonása egy évre meg egymilliós bírság. Az autópályákon sokkal kevesebb utoléréses baleset lenne.
-
válasz
Daffni2
üzenetére
Épp akkor értek vissza ebédszünetről. Persze, hogy mindenki dolgozott.
Többiek: miért gyors net mobilra. Szerintem ez olyan, hogy miért áruljanak olyan autót Magyarországon, amivel lehet 130-nál gyorsabban menni, mikor nem is szabad.
Én nem csak arra gondolok, hogy milyen gyorsan tölt be egy weblap. A mobil ma már nem csak egy dologra használja a netet, hanem könnyen lehet, hogy egyszerre 5-6 szolgáltatás is fut, ami igényli a sávszélességet. Persze ritka, hogy valami kifejezetten sávszélesség-éhes alkalmazást használjon az ember mobilon, én a magam részéről azt vettem észre, hogy ha 30 megabit körüli értéknél lassabb a net, akkor azt - laptopra tetheringelve - lassúnak érzem a gépen. Nálam ez (laptop) ha nem is napi, de sűrű felhasználásnak számít, így azért szempont a net sebessége.
-
HoaryFox
őstag
Aki még emlékszik a múltkori megjegyzésemre, hogy lassú a 4G és adtak egy panaszbejelentőt, most hívtak, hogy szerintük nincs semmi gond a hálózattal, biztosan az épület miatt van a gond (megjegyezném, hogy itt mértem a 20-25 Mbps-t a 8-10 helyett, nem változott semmi), szóval szépen lepattintottak, hogy i j.
Kösz, Vodafone

-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Arra gondolsz, hogy pingeltetni kéne pár haverral ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Cucuska2
addikt
Mobilra miért kell 20-30 megabitnél több? Az ember nem torrentezik, nem töltöget le 10 gigabájtokat egyszerre. Vagy de?
-
válasz
Daffni2
üzenetére
Jó, de annak a városnak van 9500 lakosa, szerintem komoly esély van rá hogy aznap éjfél előtt 9 perccel te neteztél egyedül az egész vodafone cellában, ahol a telefonod volt.
Másik hsz-re: én amióta rendszeresen kell, hogy osszam a netet a laptopra amikor külső ügyfélnél vagyok, azóta nagyon szeretem, ha minél gyorsabb a net, de amikor vodafonos kártyával neteztem (igaz nem telefonban, hanem routerben), amerre én jártam, arra stabilan volt 4G, és ha jól emlékszem 40-60 megabit közötti sebességeket hozott, ami bármire elég volt, amire irodai alkalmazások esetén szükség volt (felhő elérése, böngésző, email, távoli adatbázis elérése). Azért 30-40 alá már nem mennék.
-
badabum
tag
válasz
kungzi
üzenetére
Volt szerencsém kipróbálni néhány hónapig felváltva vodafonos és telekomos előfizetéses mobilinternetet,több különböző városban is. Érezhetően gyorsabb az oldalak betöltési sebessége a telekomnál,mondom úgy hogy most vodafonos előfizetésem van,mert nekem inkább az ár számít. (Snapdragon 821-es telefonom van)
-
kungzi
veterán
Srácok ezek harmat gyenge sebességek. 15-20 éve vagyok T előfizető, most meg nem mondom pontosan, megpróbálok valami jó kis kedvezményt kicsikarni belőlük.
-
-
csab2
veterán
Van-e valakinek infója/elképzelése/tippje arról, hogy mikor kap a Voda iPhone X szállítmányt?
-
kungzi
veterán
üdv
a 4G milyen sebességet tud egy csúcsmobillal? Gondolkozom, hogy váltok Telekomról, mert itt jobb csomagok vannak szerintem, csak a sebesség érdekelne.
A számhordozás kb mennyi idő? Neten intéznék mindent.
-
LightManTM
csendes tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Azért nem megoldás a 4G lefedettségre, mert a Minibázis az vezetékes nettel 3G-t ad. [link]
-
draco31
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Itthon van net meg wifi. Így itt nem érdekel a 4G. De 500 méterrel odébb már csak EDGE, így hiába adnának nekem itthoni mini bázist, az gondolom nem nagy hatósugarú.
-
radio100jozs
őstag
válasz
LightManTM
üzenetére
Miért nem megoldás? Gondolom a probléma, hogy csak 2G van, amin nem megy a mobilnet (most ne a csigatempót emlegessük erre), a 3G viszont már jó a netre, bár akkor meg kell vezetékes net hozzá, hogy működjön a minibázis, így akkor megint jön, hogy minek 4G, Homenethez, mert nincs vezetékes net?
-
gabor9991
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
és valószínűleg lépnek valamit a lefedettséggel kapcsolatban.

Ajánlanak neki egy femtocellát.Ahogy nekem is ezt ajánlották.
-
draco31
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kb 800 lelkes falu a határ mentén, nem nagyon hiszem hogy foglalkoznának a dologgal. A falu kb. 10% án stabil a 4G, a többi részen mindig rá kell keresni, aztán el is dobja, olyan gyenge a jel.
-
-
draco31
veterán
Valami oldal van esetleg, amin a hálózat fejlesztéssel kapcsolatban vannak információk? Ideje lenne már, ha itt is lenne 4G, és nem csak 1Km-rel odébb. Azzal meg sokra nem megyek, hogy e lefedettségi térkép szerint van, de 30 telefon szerint meg nincs.
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)