- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Ha a lehető legtöbb adat kellene nekem roaming alatt (10GB+), akkor melyik csomagot ajánlanátok? Akár esetleg flottás ajánlat is érdekelhet.
Köszönöm szépen!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
pjen
félisten
válasz radio100jozs #49094 üzenetére
Ez úgy látszik változó.Nekem 17500 percet adott,bármely hálózatba egy hete.90% még megvan.1,5 Gb adatot kaptam egy hétre,pont ma szűnt meg.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #49094 üzenetére
Az 1GB-ot már 11. napja használom....
A 20 perc hálón belüli beszéddel csütörtökön találkoztam az alkalmazásban.
Nekem ma 300MB-ot kínál 450 Ft-ért, 1 hét érvényességgel.
Még mindig jobban díjjaznék egy "maraton" típusú adatjegyet, mint a "telenor" típusú 1 hét érvényességűt. -
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #49085 üzenetére
Ma meg olyan ajánlat jött, hogy 20 perc Vodán belüli beszélgetés 1 napra 200 Ft.
Amúgy a Jó dolgoknál a megrendelést követő 7 napig jár az 1 GB, és a megrendelés napjára, és az azt követő napra, jár az ingyen beszélgetés.
-
janeszgol
félisten
-
cooi11
senior tag
-
asdf_
veterán
válasz cooi11 #49086 üzenetére
Sanszosan nem mindig/csak pufferelve, mert a Homenetesek priorizalva vannak, es nekik nem jut annyi savszel, mint a tobbieknek:
Vodafone a HomeNet+ szolgáltatás Előfizetőjével szemben az adatforgalom megkezdésekor (0 GB adatforgalomtól) folyamatosan, minden számlázási ciklusban alkalmazza a hálózati erőforrások kiosztásánál az ÁSZF 4.2. b) pontjában meghatározott Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozást (QoS-t) a 3GPP TS 23.107 számú szabványának és az ETSITS 123 107 V.9.0.0. szabványának megfelelően (a hivatkozott szabványok leírása elérhető: www.etsi.org, illetve www.3GPP.org), melynek következtében Előfizető az adatforgalom megkezdésekor alacsonyabb prioritási szintre kerül, mint a többi Előfizető és a hálózat túlterheltségekor a többi Előfizető nagyobb valószínűséggel fér hozzá a hálózati erőforrásokhoz, mint a HomeNet+ szolgáltatás Előfizetője, azaz az egyéb Előfizető a hálózat túlterheltsége idején azonos körülmények esetén nagyobb sebességgel képes adatkommunikációt folytatni, mint a HomeNet+ szolgáltatás Előfizetője. Szolgáltató az ÁSZF 4.1. pontjában meghatározott garantált le- és feltöltési sebességet bármely korlátozás esetén biztosítja.
[ Szerkesztve ]
-
AnNa997
tag
válasz mukibuci #49088 üzenetére
Nem kell? Hogyhogy? Teljesen ingyen cserélik már?
Lehet amúgy, hogy több... Nem lehet kitörni. Megnéztem, a Sony Xperia M is Microsim-es volt, valszeg akkor ez a SIM már több is akkor, mint 2 év. (ha jól emlékszem, akkor csak 2014-ben mentem be kicseréltetni...hacsak nem adtak egy újat, mert a régi Micro már elavult volt. De asszem nem. Mindenesetre, bemegyek majd akkor egy Vodába......ott meg tudják mondani, hogy mennyi idős a SIM?)[ Szerkesztve ]
-
AnNa997
tag
Hali! Ha másfél éves kb. a microsimem, de Nano sim kéne, akkor fizetni kell érte a Vodánál?
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
Akinek van HomeNet+ előfizetése az tudja használni a YouTube
1080p; 1440p vagy esetleg a 2160p felbontású videók lejátszását
az Androidon vagy a laptopon? -
radio100jozs
őstag
Ez a jó dolgok miatt van így, vagy másnál is vannak egyedi kedvezményes ajánlatok a Vodafone app-ban? Teljesen azonos, mint a Telenoros, aminél szintén az app-ban adnak egyedi "mini" csomagos kedvezményeket.
A Vodánál 2 Tutti kártyám van, az egyiknél adtak 15 perc bármely hálóba beszéd, 15 db SMS-t 3 napra 199 Ft-ért. A másik kártyán meg 150 MB adatjegyet adnak szintén 3 napra, de az árra most nem emlékszem, hogy mennyi, de tán 150 Ft, ha jól emlékszem. -
legenda
A fenti rendelkezések értelmében megállapítható, hogy önmagában az a tény, hogy 5 percen belül nem történik meg a hívásfogadás, nem feltétlenül jelenti a vonatkozó rendelkezések megsértését.
Vizsgálni szükséges ugyanis azt, hogy az 5 percen belüli élőhangos bejelentkezés érdekében úgy járt-e el a szolgáltató, ahogy az adott helyzetben elvárható. Az adott helyzetben elvárhatóság pedig a konkrét eset valamennyi lényeges körülményének vizsgálata alapján ítélhető meg.Forrás: Link
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
bul07
nagyúr
Törvényileg nem úgy van hogy pár perc után(talán 5perc) élő emberhez kellene kapcsolniuk, már 12perce zenét hallgatok és egy alibi emberes kapcsolás se volt még
(Alibi, mikkor megkérdezi hogy mit akarok és kapcsol még ha jó melléken is várakozik az ember)szerk
14percnél megvolt az alibi, zenélünk továbbszerk:
17percnél megvolt a kapcsolás azonosítással együtt 2perc alatt rá is kérdeztem hogy az lett beállítva amit megbeszéltem velük[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
edk-
őstag
válasz radio100jozs #49081 üzenetére
A Telenor HD-nél meg jobbak a flottás (forgalomban és sebességben is) korlátlan netek, 3900 vagy 2900 Ft havidíjért.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
radio100jozs
őstag
válasz adam1400 #49080 üzenetére
Az UPC korlátlan adatopciója csak 3G-n, és max 21 Mbps letöltési sebességgel megy, még a HSPA+-ot sem engedi a Voda, azaz a 42 Mbps tempót. De a 20 GB után belassít 1 Mbps-re. Így ennyit erről a szuper korlátlan netről, ja és ennyiért jobb a Telenor HD csomagja.
[ Szerkesztve ]
-
adam1400
tag
voda is adhatna 6000-ért korlátlan netet ha a upc is ad,mivel ugyanaz a hálózat és lassan az is a vodáé lesz amúgy is
-
1egaly
aktív tag
Vettem(kaptam) egy Vodafone tuti kártyát,aktiváltam..
Tettem rá pénzt ,regisztrálni szeretnék a my vodafonon,de ezt a szöveget kapom: Elnézést kérünk, technikai hiba történt. Kérjük, próbáld újra!Láma vagyok itt,mi lehet a gond?
Kösz a választ! -
kiskakas
senior tag
Sztem nem.. ez van a weboldalon (és az appban is,ami épp nem elérhető, karbantartás miatt
Viszont regisztráció gomb az nincs sehol..(már amikor épp megy az app)
Ill itt az ÁSZF:
A
Programba bármely regisztrációs csatornán történő első sikeres regisztrációt követően minden
regisztrált Előfizető számára az érintett előfizetésen 48 órán belül automatikusan
aktiválásra kerülnek az alábbi ajánlatok:
-
Regisztrációt követő egyszeri
adat és hangalapú kedvezmény:
Egy adott hívószámmal, bármely regisztrációs csatornán történő első
sikeres regisztrációt követően az alábbi
kétkedvezményes ajánlatot együttesenbiztosítjuk:
o
1 GB
díjmentes adat
forgalom
,
mely az aktiválástól számított 7 napig használható fel
belföldön. Külföldi használat esetén a mindenkori Roaming díjszabás érvényes.[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
Aktiválás után a Jódolgok +1g-je mikor lesz aktív? köszi! -
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #49068 üzenetére
Szerencse valóban, mert ha a tied lenne, nem kérnék
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Zsocy155
őstag
válasz Black_Raven #49061 üzenetére
Szia!
Mire gondolsz, hogy vicc? Nem egyszerű a függetlenítés? -
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #49063 üzenetére
Nyomhatod az ujjacskad, de ez a legegyszerűbb módja...Ha te / a készülék nem jogosult a fuggetlenitesre, akkor meg hiába mennél bárhova máshova
-
MODERÁTOR
válasz Black_Raven #49060 üzenetére
1270et felhívod és mondod nekik, hogy lécci függetlenitsetek
-
Black_Raven
veterán
válasz Black_Raven #49060 üzenetére
Már nem aktuális, ez vicc..
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! a Vodás telefont hogy lehet legegyszerűbben függetleniteni?
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Archttila
veterán
válasz ElektrikusDE #49056 üzenetére
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
A music pass szolgáltatás a Spotify-on kívül mely alkalmazásokkal kompatibilis? Arra már sikerült rájönnöm, hogy a Mixcloud-dal nem
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
trec12
addikt
Idén szerintem ennek még semmi komoly hozadéka nem lesz. Talán jövő év közepe.
Pl.:
Máris nekimentek a Vodafone gigaüzletének[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #49029 üzenetére
"indul a Digi mobil"
Én már ebben nem hiszek. Majd hiszem, ha elindult.
-
edk-
őstag
Milyen megoldást javasoltok erre a problémára? A hétvégén szükségem lenn kb. 1,5GB adatra
Rendelsz egy Dominot online, 1000 Ft és két hónapig érvényes 10GB adatkeretet adnak az egy évig érvényes 1GB mellé. Ha szerencséd van, pénteken át tudod venni (én hétfőn rendeltem, ma mehetek érte az átvevőhelyre).
-
gerner1
nagyúr
válasz radio100jozs #49048 üzenetére
Valóban. Figyelmetlen voltam.
-
gerner1
nagyúr
A Vodafone megvette az UPC -t ... -hogy ebből mi lesz (?) ...
-
bul07
nagyúr
válasz radio100jozs #49038 üzenetére
Persze, csak arra utaltam hogy voda se úgy kezdte hogy egyik pillanatról a másikra országos térerő
Milyen volt már akkoriba hogy a voda ingyen sim kártyákat osztogatott 1500Ft-al feltöltve, most csinálnának egy ilyen promóciót több 10e új vodás szám lenne, és biztos sokan vodánál ragadnának
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
viktorhu
veterán
Nincsenek versenyben igazán az érintett országokban, mást szolgáltatnak. Az angoloknál versenyben vannak, de ott nem is veszik át a hálózatot.
Ha pl. lazítanak a UPC virtuális mobilszolgáltatására vonatkozó korlátozásokon (pl. bekapcsolják nekik is a 4G-t), akkor quad play ügyben máris előbbre vannak. Beleszólhatnak esetleg befektetési döntésekbe is (a UPC a koaxot nyomja, a Voda az optikát). Esetleg mobil adatkedvezmény horizon go-ra?
-
edk-
őstag
A Digi nem ,,fog'' saját hálót kiépíteni, hanem egy ideje már folyamatosan építi azt.
[ Szerkesztve ]
-
Batib
őstag
Milyen megoldást javasoltok erre a problémára? Kártyás csomagom van 300MB nettel. A hétvégén szükségem lenn kb. 1,5GB adatra, de még a 300 sem fogyott el.Ha erre kérek még 1GB-tot az hozzá adódik, és ha mégegyszer 1GB akkor az is? Vagy hogy csináljam? A Vodánál nincs olyan mint a thome-nál, hogy veszek valamennyi adatot és tart amíg tart, akár 1 évig is használhatom. (asszem maraton a neve)
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
viktorhu
veterán
Igen, az érdemi összeolvadás akkorra, de együttműködés a két cég között előbb is elképzelhető. Érdekes például, hogy amikor bejelentették, hogy a Digi megveszi az Invitelt, az Invitel napokon belül lecsökkentette az új szerződésekre vonatkozó árait kb. telekomos nagyságrendűről kb. digis kategóriára, függetlenül attól, hogy azóta sincs még az összeolvadásra versenyhatósági jóváhagyás.
-
Kbali
nagyúr
válasz radio100jozs #49027 üzenetére
2019. nyarára várják az Eu engedélyt, a tényleges összeolvasztás csak utána kezdődhet el - mire ebből érdemi konkurencia lesz, az kb. 2020 vége.
-
radio100jozs
őstag
A Digi már most nagyobb lefedettséggel indulhat, mint a Voda tette 1999.11.30-án, és rá 1 évre már le is kapcsolták a Telekom hálóról a Vodásokat. A Vitamax City kártya mikor elindult, meg a Rock&Roll csomag, az csak a saját hálón működött, azért volt "kedvezőbb", és akkor pl. az 52-es úton Kecskemét után csak Solton volt Voda antenna, meg az autópályákon. A Voda ott meg csak 1800-al ment, eleve ez is volt a pályázatban, hogy a 900-on nem indíthatott 1-2 évig. Egy a lényeg, az NMHH oldalát nézve, és a helyszíneket, ahová napi szinten 2-5 antenna építésére kérnek engedélyt, most az eldugott kis falvakban is épít a Digi már. Ráadásként arról meg nem is kell engedély, így nem is látni, ami meg épületekre, vagy meglévő antennákra szerel fel a Digi. Ettől függetlenül a Voda anno elindult az 1800 MHz-en 2*15 MHz-es készlettel, a Digi meg most 2*5 MHz-el, így csodákra nem szabad számítani a Diginél. Na meg azért a Voda lefedettséggel is vannak néha gondok, akkor ezt képzeljük el a Diginél, mint ha vissza mennénk az időben 15 évet, amikor még nem volt alap a metróban, meg a mélygarázsokban, irodaházakban a beltéri lefedettség.
-
szabacsik
őstag
válasz bucihost #49024 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Az lenne a legkisebbik baj, ha csak tiltanák a kártyát, de emailba arról írtak,hogy felmondják a szerződést.
(a hosszabb story hogy nem magamnak hoztam ki hanem rokonnak de 2 hónapja ígéretés van és bíztam benne, de ideje elkezdenem a kezembe venni. Mindegy. Én hibám. Tanultam belőle. Öröm az ürömben, hogy anno telefont is akart kihozatni vele, de abba már nem mentem bele. És a kéthavi tartozása valami 36ezer mert vásárolt is... ).
Felhívom őket és meglátjuk.
Még egyszer köszönöm!/\____/\
-
bul07
nagyúr
válasz California1 #49035 üzenetére
Voda is úgy kezdte hogy más hálózatán szolgáltatott
Aztán jól megszívták a vodások mikkor leálltak ezzel a gyakorlattal, mert csak főutak mellet meg városokban volt térerő
Emlékszek nekem is vodás számom volt akkoriba, majd 35Km kellet autózzak hogy legyen térerőm, na akkor váltottam vodáról
Persze utána kiépítették de én nem tértem vissza[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz California1 #49032 üzenetére
Pedig szerződik a tornyok helyére
Mi falunkba is megvan már a Digi tornyának a helye hogy hova fogják építeni, és ha jól tudom ahol tornyot épít ott fog vezetékes internetet is kiépíteni legalábbis nálunk így tervezik
Optikát emlegetnek, na de hogy milyen sebességet akarnak adni azt nem tudom, meg lehet kamu isDe a torony helye már fix
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz California1 #49032 üzenetére
gondolom igen, mint anno a vodának is voltak.
-
California1
őstag
"Indul a Digi mobil" :-)
Igen nehezen akar...
A UPC is a voda hálót használata/használja még sem borította csomagjaival a piacot. A Digi se fog vélhetően 1 csilliardért saját hálót kiépíteni. Szerintem ha egyszer el is indulnak mint "mobilszolgáltató" szerintetek lesznek a pofámleszakadcsomagjaik?? -
Soulfly842
addikt
És a legnagyobb konkurencia már réges-régen tudja, hogy a Voda foggal-körömmel azért küzd, hogy az egyik fő vezetékes konkurenciája legyen... Szerintem már a részletekről is több benyomása volt, mint bármelyik média-résztvevőnek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valószínű jönni fog a vodától a vowifi, és ezzel szabad mobilos frekvencia szabadul fel.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #49027 üzenetére
Ezek után kíváncsi vagyok, mire megy az új tulajdonos a telenorral, illetve a digi a mobilos terveivel.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Bejelentették, a Vodafone megveszi az UPC-t!
Frissítés: cikkünk megjelenését követően, szerda reggel a felek hivatalosan is bejelentették szándékukat, így a kiadott közlemények szerint immár bizonyos, hogy a Liberty Global eladja német, román, cseh és magyar leányvállalatait a Vodafone Csoportnak. A 19 milliárd eurós összértékű tranzakció a jövő év közepén zárulhat le, az Európai Bizottság jóváhagyását követően.
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz Soulfly842 #49025 üzenetére
Továbbá csökkentett díjat ez alatt is kell fizetni. Az előfizetési díj 27%-át. Az ilyen megállapodásoknak feltétele szokott lenni, hogy ilyenkor viszont az időközben elkészülő számlákat szigorúan határidőre kell fizetni.
-
Soulfly842
addikt
válasz szabacsik #49022 üzenetére
Szia!
Az előttem szóló tévesen írta: hírközlési hatóságok szerinti szabályzás értelmében aktív hűségidő alatt is lehet szüneteltetni a szolgáltatást legfeljebb fél évig, de gondolom, akkor a Vodánál is úgy van, hogy azzal az időtartalommal a hűségidő kitolódik.Minél hamarabb állapodjál meg velük, hogy ne kerülj még nagyobb slamasztikába. 2500 Ft viszont a részletfizetési megállapodás díja, amit utólag ki kell fizetni.
-
bucihost
senior tag
válasz szabacsik #49022 üzenetére
Szia!
Kötbéres minden esetben. Szerintem ha szünetelteted akkor is, mert elvileg szerződés szegésnek minősül. Na meg kérdés van e egyáltalán szünetelési lehetőség. Ezt 1270-en megmondják.
Kötbér 2-3 dologból tevődhet össze.
- Ha vettél lészüléket is, akkor a készülék kedvezményes ára és a listaár közötti különbség.
vagy
- Tarifa kedvezmény. A kedvezményes tarifa (12-24 hó hűség) és a listaár közötti különbség.
- 10000 Ft belépési díj. (Ha szerződés kötéskor nem fizettél akkor, kötbérbe fel plusszolják)Ők felmondani nem fogják, csak letiltják a kártyád. (se hívni nem tudsz, se téged nem tudnak hívni stb)
De ugyan úgy számláznak.Nem akarok turkálni a pénztárcádban, de mivel szeretnéd megtartani a szerződést, én a helyedben valami baráttól, ismitől, rokontól kérnék kölcsön, hogy a tartozást rendezzem, mert a tartozásnak van egy olyan hátulütője is, hogy "preventeles" leszel (szolgáltatók közötti fekete lista). Sokkal macerásabb lesz a későbbiekben szerződést kötnöd. Akár itt, akár máshol.
Viszont esetedben a 2 havi tartozás nem 2*10 ezer, hanem 2x11 ezer lesz. Mivel gondolom e-packos vagy, így van rajta az 1000 ft kedvezmény, ami ha nem időbe fizetsz ki számlázódik.
Vagy van szerintem itt is lehetőség méltányossági szerződés bontásra vagy tarifa váltásra. Viszont mindenképp ügyfél szolgálatot hívd. (Mivel redes vagy, van red asszisztens.)
-
szabacsik
őstag
Sziasztok.
Slamasztikába kerületem. Red előfizetésem van ( az alap 10ezer/hó.) Ugye jól tudom, hogy esélyem sincs kissebb díjcsomagra váltani?
Jelenleg 2havi tartozásom van és azon töprengek, hogy oldjam meg, hogy nehogy felmondják a szerződésem amiből van még hátra egy év. (mennyi lenne vajon kötbérrel együtt?)
Tudtok valami megoldást?
Hirtelen azt találtam, hogy szüneteltetem a szolgáltatást 6 hónapra és közben részletekben befizetem az elmaradást már ha ez járható út./\____/\
-
feca126
csendes tag
Sziasztok! Nem NAT- olt mobilmettel kapcsolatban tudnátok segíteni?
-
viktorhu
veterán
Ha hűségidőn belül nagyobb díjcsomagra váltok, akkor visszaválthatok később, vagy onnantól arra vonatkozik majd a hűség?
-
brumicica
tag
válasz szuszinho #49014 üzenetére
Ez egy nagyon jó kis router, de én is szenvedek nem-vodafone kártya esetén ezzel a problémával :-( Fapados megoldás, bár kisegíthet, ha az inaktivitás idejét hosszabbra teszed (és a routert töltőre), amenyiben kritikus, hogy ne kapcsolódjon le. Ha valaki normális FW-t tud, az engem is nagyon érdekelne!!
[ Szerkesztve ]
-
szuszinho
őstag
válasz Diák66 #44474 üzenetére
Szia,
Független lett a MiFi-m (R216-Z). A gondom, hogy nem Vodás SIM-mel csak akkor tud a hálózatra csatlakozni bekapcsolás után, ha a beállításoknál nyomok egy mentést. Nem kell semmit állítanom, csak a mentés gombra klikkelnem.
Jól értem, ez is Vodás FW? Csak szolgáltatós FW van a készülékre? -
feco70
senior tag
Mint az óvódában
-
törölt tag
-
viktorhu
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest