- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
nézegetem a vitamaxos árakat, sunyi emelés megin vót, valamikor....
VitaMAX City
Hívások percenkénti alapdíja
Csúcsidőben hálózaton belül és bármely más hazai mobilhálózatra 49
Csúcsidőn kívül hálózaton belül és bármely más hazai mobilhálózatra 19Csúcsidő Hétfő-Péntek 07:00 - 18:00
Csúcsidőn kívül Hétfő-Péntek 18:00 - 07:00
és hétvége
(egyetlen értelmes csomi, régebben másodperc alap)VitaMAX Uno
Bármely időszakban 41
(city-hez képest állati, -8 ft csúcsidőben, hatalmas megtakaritás, de legalább van előnye, hogy "csúcsídőn kivül" ez a 8 forintot duplán visszaszedik )VitaMAX Uno Plusz
Havi előfizetési díj Nincs
Bármely időszakban 41
qrvajó kiegészitő dijcsomag....a többit már nem is nézem.
[ Szerkesztve ]
-
lomha lepke
tag
bizony volt emelés. méghozzá aug. 21-ei hatállyal. erről természetesen az üf.-ek nem kapnak külön értesítést. az ilyen tipusú változtatásokat a hatályba lépés előtt 1 hónappal a Magyar Közlönyben és a Népszabadságban teszik közzé. ha nem olvasod, így jártál. benne van az ÁSZF-ben. és mivel a törvényi feltételek ennyit követelnek meg, nem is kapnak többet az üf.-ek. ez mondjuk elég nagy faszság, és még csak nem is az egyetlen.
mondjuk annyi volt az egész értelme, hogy lerontsák a régi csomagokat, mert hamarosan teljesen új tarifák jönnek ki. persze a hivatalos kommunikáció az inflációról meg az évek óta változatlan árakról szól.
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
szumoo
senior tag
válasz lomha lepke #4849 üzenetére
Elég felhasználó barát a honlap, bár találtam többször is hibát, de ez bárhol előfordul...
Csak jó volna, ha angol változatban is lehetne használni a rendelőt és ne nekem kelljen elmagyarázni mindent, hogy mi mit is jelent! Mert pl. az F3-at csak rendelőn keresztül lehet venni. De ez csak egy észrevétel részemről.A nyúlon túl?
-
lomha lepke
tag
a honlapon igen komoly hibák is voltak/vannak/lesznek. a legtöbbször ezek akkor derülnek ki és kerülnek javításra, ha az üf.-ek jelzik. mert mondjuk más szerepel egy akció leírásban, mint ami a valóság. volt már ebből jópár panasz... és akkor még nem is beszéltünk a logikai, technikai hibákról. de azért elég jól használható szerintem.
nincs angol változata a rendelőnek? ez nekem is új. hát sokat nem tehetek az ügyért, sajnos. esetleg írd meg az ugyfelszolgalat.hu@vodafone.com címre, kapni fogsz egy hivatalos választ. nem valószínű, hogy pozitívat, de ki tudja, hátha vannak még csodák.
egyébként, ha van valakinek ötlete, hogy milyen változtatás lenne jó, nem feltétlenül a honlapon, hanem bármilyen szolgáltatással vagy egyébbel kapcsolatban, csak bátran írja le. ami valamennyire is reális, megpróbálom továbbítani (van egy ilyen ún. Idea Box). egyik-másik még meg is valósulhat...
"Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
Sas madár
őstag
Nem lehet megmagyarázni az emelést .....nem kell a por simán több bevétel kell és ennyi.
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Gebriel
veterán
-
lomha lepke
tag
válasz Sas madár #4856 üzenetére
meg lehet magyarázni, csak nem érdemes. nyilván több bevétel kell, nem non-profit cégről van szó, de hidd el az van a háttérben, amit írtam.
egyébként nehogy azt hidd, hogy védeni akarom a Vodát. azt csinálom eleget munkaidőben, amikor fizetnek is érte.
-
Gebriel
veterán
válasz lomha lepke #4859 üzenetére
Már mindegy...
-
MODERÁTOR
válasz lomha lepke #4859 üzenetére
Valószínűleg többes szám, első személy.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Gebriel
veterán
Viszont az emeléseknek köszönhetően szerintem a Vitamax Duo csomag megint használhatóvá vált.
Minden hívás megkezdésekor először 2 perc (27,50 Ft/perc) majd 3 perc (18,40 Ft/perc) a számlázás. Persze aki percen beszél általában annak nem éri meg, de a második perctől már spórol az ember. Uno csomaghoz viszonyítva Nem is beszélve arról, hogy más hálózatból fogadott hívások után minden 30 percért 600ft jóváírnak a számlán: DDSzerk: Viktor0610
[ Szerkesztve ]
-
kennyke
aktív tag
A nagy gurukhoz lenne egy kérdésem:
Voltam ma egy voda üzletbe, hoztam egy árlistát.
A honlapon is találtam 2 árlistát. (egyik ami alapból bejön, másik pdf-ben letölthető)
Az árak azonosak mindhárom árlistán, de vannak készülékek, amik csak egy-egy árlistán található meg.
Ebből arra következtetek, hogy némely boltban lehet kapni olyan készülékeket, amik a webes árlistán nincsenek fent. Ezt jól gondolom? -
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4863 üzenetére
tudomásom szerint pont fordítva van. vannak olyan telefonok, amiket csak weben lehet rendelni, illetve vannak olyanok is, amelyek csak egy bizonyos üf. kör számára elérhetőek (kiemelt ajánlatok).
T/1: ja, közben rájöttem. nem tudom miért, de elsőnek a Terminátorra asszociáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz kennyke #4863 üzenetére
Nagyából igen...
"Ebből arra következtetek, hogy némely boltban lehet kapni olyan készülékeket, amik a webes árlistán fent van. Ezt jól gondolom?" Így helyesPl: A Sony Ericsson K510i a webes felületen fent van de letölthető árlistában nincs. Azaz némely boltban még fellelhető ez a készülék..
[ Szerkesztve ]
-
kennyke
aktív tag
válasz Gebriel #4865 üzenetére
Köszi!
Viszont az i600-as a bolti árlistán rajta van, viszont egyik netes felületen sincs.
Ezek szerint azt csak abban a boltban lehet kapni? Az ilyen egyedi készülékekről gondolom csak személyes megkeresés alapján kapok felvilágosítást.
Tényleg, ha már itt: a kategóriák közti váltásnak (A,B,C,D) a havi számla összege a mérvadó? -
g@bo
nagyúr
válasz Sas madár #4852 üzenetére
sms-t csak a qrva akciókról küldenek, lehúzásról nem. a legszemetebb a másodperc alap perc alapra változása volt, sumákban. ilyenkor büdös az sms.
szánalmas, hogy az uno, és a kiegészitő csomagnak szánt uno plus dijszabása ugyanaz. szüntetnék inkább meg. ( gondolom ez az eljárás, only magyarországi sajátosság )
-
manokaki
addikt
sziasztok .
Létezik az hogy a Voda letiltja a telot az IMEI szám alapján ( Diamond ) mert nem fizeti az illető a hüség nyilatkozatban foglalt időre a szla. dijat ?
Attila
Attila
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4866 üzenetére
én nem találtam i600-as telót egyik árlistán se. melyik boltban kaptad?
a kategóriák:
-új szerződéskötésnél: alapból az A kat.-ban tudod megvenni a telót. akkor kaphatsz kedvezményt, ha aláírsz a választott csomagra egy egy éves tarifamegtartási nyilatkozatot. ebben azt vállalod, hogy egy év leteltéig nem váltasz tarifacsomagot, különben be kell fizetned 39990 Ft-ot. a csomagok be vannak sorolva B, C, ill. D kategóriába, tehát a kedvezmény attól függ, hogy milyen tarifacsomagra kötsz szerződést.
-szerződéshosszabbításnál: az eddigi ügyféltörténettől és számlaforgalomtól függően kerül meghatározásra a kategória. tehát minél többet költesz, annál nagyobb kedvezményt kapsz, de beszámít az is, hogy milyen pontosanfizetsz, voltál-e már tiltva tartozás miatt etc. ebben az esetben kéthetente készül új riport, hogy belője a kategóriát."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
g@bo
nagyúr
nincs váltás, mert havidijas + szolgáltatás volt.
kicsit gödény hozzáállás a napilapban meghirdettük duma, gondolom a célközönség nagyja orbaszájba pont azt olvassa.
( nem olcsóbb a hálón belüli tájékoztató sms, mint országos lap hirdetés? ok kötelező, de valami kummantás szaga is van a dolognak )
-
kennyke
aktív tag
válasz lomha lepke #4870 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az i600-at a westend emeleti üzlet árlistáján láttam 45.990-ért, kicsit drága....
Még van rajta egyébként Nokia 7390 (65.970ft) és Nokia 6230i (39.990ft) is
Részemről egyébként szerződés hosszabbítás lenne. Bonus díjcsomagban vagyok, 5kártya van a nevemen, és már csak egyet nem hosszabbítottam meg. Vártam hogy "B"-be kerüljön, ami pár hete történt meg, viszont a hozzá való telót még keresem, mert a Q9-ről lekéstem....
Számlákat időben fizetem, lassan 3 éve vannak meg a számok. A "C" kategóriához kb. mennyi számlát kell generálnom? Mert az utóbbi 3-4 hónapban több lett, havi szinten kb.7 ezret fizetek csak erre a kártyára. Vagy ezt lehet egyáltalán számszerűsíteni? -
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4874 üzenetére
próbáltam keresni minden elérhető platformon az i600-ast de semmi. olyan szokott lenni, hogy egy-egy üzletben van valamilyen speciális ajánlat vagy ár egy-egy telefonra, de erről szokott infó jönni, most ilyet sem találtam. ezt kénytelen vagyok passzolni.
a konkrét összegekre a kategóriáknál meg nagyon vigyáznak, hogy ne kerüljön ki, az üf. szolg.-on se tudjuk. hogy ez miért olyan nagy titok, az jó kérdés, szvsz semmi értelme...
saját tapasztalatok alapján azt tudom mondani, hogy olyan 10-12 eFt-tól van C, és 17-20 eFt-tól D kategória, de ez csak tipp. az tuti, hogy telefonszámonként van a kedvezmény meghatározva. tehát ha van 5 kártyád és havi 30000 Ft a számlád, de ebből 25000-et beszélsz egy számról, a másik négyről meg ezret-ezret, akkor lesz egy D kategóriád, meg négy A."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
lomha lepke
tag
válasz lomha lepke #4875 üzenetére
na ezt jól kiszámoltam. tehát ha 26 ezret beszélsz az egyikről és ezret-ezret a másik négyről. így még ki is jön a 30 ezer.
-
kennyke
aktív tag
válasz lomha lepke #4876 üzenetére
Értettem a lényegét köszönöm. Mondjuk ezt már kisilabizáltam, mert szépen lassan egyesével lépett szintet (tiszta rpg ) minden kártya, ez az egy marad utoljára.
Jól veszem ki a szavaidból, hogy ügyfélszolgálaton dolgozol, és esetleg tudsz "speciális ajánlatot" bizonyos üzletekben? -
Sas madár
őstag
Másodperc-percre ezt ne is emlegesd én a pannontól is ezért léptem.
Valójában nekik van igazuk a magyar nem veszi a fárdtságot a váltásra sem a díjak figyelésére sem........azt csinál amit akar a szolgáltató az ügyfél úgyis csak a hőbőlgésig tud eljutni. (több esze,öntudata nincs )
-
lomha lepke
tag
válasz kennyke #4877 üzenetére
ez úgy szokott lenni, hogy ha van valami változás a boltban, mondjuk felújítják, elköltözik vagy teszem azt vezetőt cserélnek, akkor akcióznak. adott telefont olcsóbban lehet megvenni, vagy adnak ajándékba memóriakártyát, headsetet egyéb kutyafülét.
momentán nem tudok ilyenről."Az okos ember elvégzi a sors által reá rótt feladatot. A bölcs ember másokkal végezteti el maga helyett." Rahim el-Haszra
-
tag
Keresek vkit, aki tud nekem abban segíteni, hogy leendő vodás előfizetésemhez két könnyen megjegyezhető számot kapjak (fix csomag).
Aki tud, az priviben keressen, a többit megbeszéljük.
Üdv., -
lomha lepke
tag
válasz maximuss #4880 üzenetére
azért írok ide és nem privátba, mert talán közérdekű lehet az információ. ha előfizetést kötsz, akkor elméletileg meghatározhatod a telefonszámod. mégpedig egy számcserével. ennek a díja (előfizetésenként) 5000 Ft. természetesen csak a szabadon maradt számok közül választhatsz, de onnan bármit. régebben volt "aranyszám" kategória -ezek voltak a könnyen megjegyezhető számok-, és egy ilyen csere 25000 Ft-ba került, de ez már vagy egy éve megszűnt. jelenleg minden szám 5000 Ft.
a SIM kártyákhoz gyárilag hozzá van rendelve egy telefonszám, ami persze módosítható, de csak központilag, és annak bizony nyoma van a kompúterben, vissza lehet követni, hogy ki csinálta. mivel két számot szeretnél, ez legalice 10000 Ft lenne. én ennyiért nem vállalnám, akkor sem, ha lenne rá lehetőség (meg többért sem, mert a becsület az becsület).
mondjuk biztos az agyára fogsz menni a shoposnak vagy az ügyfélszolgálatosnak mire kiválasztjátok a megfelelő számokat, meg te is megunhatod százszor is.kedvezményes ajánlat! potom 3000 Ft-ért kikeresek neked 20 telefonszámot a szabad számmezőből, bármelyik kettőt kiválaszthatod! akció!
a közérdekű információt a számcserére értettem, nem a "kedvezményes ajánlatra". az csak poén.
[ Szerkesztve ]
-
g@bo
nagyúr
válasz lomha lepke #4881 üzenetére
és mikor lesznek új vitamax csomagok? nagyon várom az áremelést.
a mostaniak már katasztófálisak, a felét meglehetne szüntetni az átfedés miatt.
-
Gebriel
veterán
Kis kapuk mindig vannak, legálisan is no meg egy kis szerencse is kell
Kérdés kinek mit ér meg[ Szerkesztve ]
-
beri5
csendes tag
Sziasztok !
Néztétek már az Omniát a vodánál és európa tarifával D kategóriában csak 30e Ft a kezdő és utánna is ahogyan kiszámoltam nem olyan vészes havidíjban sem. Szerintetek?
-
MODERÁTOR
-
beri5
csendes tag
válasz Viktor0610 #4887 üzenetére
Én mondjuk kihasználnám mivel szoktam néha külföldre is telefonálni. Igaz, hogy viszont hazai hálózatba is drágábbak a percdíjak mint álltalában, de kérdeztem és 1 év után át lehet menni bármelyik tarifára akár a legolcsóbbra is és ha így kiszámolod akkor durván 2 alatt annyit fizetsz ki mint most egy vadi új omniáért.
-
Sas madár
őstag
Akkor sietni kell
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Bónuszos vagyok, elég fura számlát kaptam:Az előző havi számlámon 2000 Ft-os havidíj szerepelt, be is fizettem. Most meg kifizettetnek velem +500-at visszamenőlegesen?
Amúgy mi a helyzet most a bónusszal? Pár hónapja szóbeszéd volt, hogy meg fogják szüntetni.
Beauty is pain
-
kzoltann
aktív tag
Sziasztok.
Vodafone presztizs elofizut kaphat egyeni vallalkozo?
Mert maganszemely vagyok de pont olyasmi dijcsomag kellene. De igy fater altal megoldhatnam.
Valaki tud vmit errol esetleg? -
tag
Köszi Lepke, meggondolandó!
-
bociusz
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok urak.
Az lenne a szitu, hogy hugom szeretne voda mobil netet. [link] én bből a kettőböl szeretnék választani VMC USB modem E272, VMC USB Stick modem E172. Gondolom ezek jobbak mint a többi 384 KBit/s-feltöltési sebességgel. Jól gondolom-e? Kérdés a boltban ezt elém rakják vagy kérni kell vagy tukmálják a lassabb modemet az emberre? Egyáltalán milyen ez a net, ki használ ilyet? Vélemények tapasztalatok jöhetnek.Amd - Radeon - Ryzen
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs