- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- OnePlus One - Kína már itt One
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
Nethooligan #46799 üzenetére
Pár hete lépett életbe ez a szabályozás, ha lejár a hűséged, nem lehet a havidíj drágább
Hihetetlen de ez igaz -
Nethooligan
tag
Üdv!
Kaptam egy sms-t a Vodától, hogy november 23-án határozatlan idejűvé válik a szerződésem. (Magyarul lejár a hűség.) RED Smart tarifa és azt írja, hogy "havidíjad 9990 Ft/hó lesz, amely a családi ajánlat kedvezményével módosulhat."
Én megnézetm az oldalon és 1 év hűséggel a RED Smart havidíja 9990 Ft/hó.Mivel mindjárt 3 Red Smart előfizetésem is van, így ugye néztem a Family ajánlatot, ahol megint csak nincs határozott idejű szerződés előírva a feltételekben.
Most akkor én vagyok hülye és nem vettem észre valamit, vagy tényleg ugyanannyi hűség nélkül az előfizetés, mint hűséggel? Mert ha komolyan ugyanaz az ára, akkor kössön hűséget akinek hat anyja van!
Vagy esetleg van valami más előny, ha aláírok 1 évet? -
Üdv! Segítseget kérnék Vodafoneos vagyok és OP3T telefonom van. Régebben voltak gondok a mobilnettel de egy apn törlés meg oldotta mindig. Ma reggel megint gond volt hiába volt net nem tudtam használni ezután apn vissza állítással sikerűlt a böngészest megoldanom de játékok programok messenger ugyan úgy nem töltődnek be. Valakinek van valami ötlete előre is köszi. Utolsó meg oldaskent újra raknam a telefont.
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Régebben volt promócióban, online rendelt sim kártyához 4gb adatforgalom. Él ez még? 4 napos Horvátországi roaminghoz kellene. Amennyiben nincs, mi a legolcsóbb feltöltős egyszerhasználatos megoldás? T-s vagyok, van a csomagomban 500Mb.
-
radio100jozs
őstag
válasz
LightManTM #46786 üzenetére
Na ezt ki is próbálom, van egy 4G-s Vodafone Smart speed 6 telefon Tuti kártyás, és már nem él a szám, akkor mit kezdenek vele, mert 10.000-ért biztos nem függetlenítem ki, annyit nem ér a készülék, de ha ingyen megcsinálják, akkor jó lesz még valamire a telefon.
-
LightManTM
csendes tag
válasz
#08205312 #46785 üzenetére
Egy ilyet találtam: [link]
"Feltöltőkártyás készülékek esetében onnantól kezdve, hogy a SIM kártyán megjelenik bármilyen összeg, azaz a feltöltés sikeres volt, az előfizető a készülék kikódolását díjmentesen kérheti. Amennyiben nem tölt fel az előfizető a SIM kártyára felhasználható egyenleget, úgy a szerződés megszűnését követően kérheti a készülék díjmentes kikódolását."
-
DS39
nagyúr
válasz
#08205312 #46783 üzenetére
de ha jól értem, a feltöltés pillanatában új szerződés jön létre, 365 napra. tehát annak lejártakor, amikor az egyenleg elveszik ha volt, akkor lehetne csak ingyen függetleníteni.
másfelől viszont feltöltőkártyásan drágább egy készülék, mint függetlenül (ritka eset mikor nem...), tehát még ingyen függetlenítés esetén sem értem miért élne bárki ezzel a lehetőséggel?
-
törölt tag
válasz
Dluinet #46782 üzenetére
A törvényben nincs kikötés, hogy havi díjat előre fizető, avagy havi díjat utólag fizető előfizetőről van szó.
Az van benne, hogy ha lejárt a határozott idejű előfizetői szerződés....
Na most: a "feltöltő kártyás" ügyfelek is kötnek előfizetői szerződést, ami abban a pillanatban lejár, ha újabb feltöltés van eszközölve, majd új szerződés lép életbe.Akkor jogászkodjunk egy kicsit
-
törölt tag
Azt esetleg tudjátok, hogy amennyiben vennék feltöltőkártyás konstrukcióban egy telefon készüléket, kérhetem-e azonnal a függetlenítést, ott helyben és díjmentesen?
Köszönettel, B
-
galaxys80
veterán
válasz
California1 #46776 üzenetére
Eddig náluk volt a legolcsóbb.
Most a T egyedüliként behozta a hűség előtti ingyenes függetlenítést. Ennyi a történet. Nekem mellesleg rendben van. Nincs igényem a függetlenítésre. -
California1
őstag
válasz
galaxys80 #46768 üzenetére
Nem ! Nem vette :-)
Tény ezen átsiklottam és előtte hülyeséget írtam . Ezt a "d" bekezdést totál benéztem.
Ettől függetlenül ha már a magentások okosan meglépték ezt és így , a vörös csapat is csatlakozhatott volna , mert így tény a törvény szerint járnak el. Ellenben 10.000Ft-ért szerinted rendben van ? -
K1nG HuNp
őstag
A vodafone bepipul ha telefonrol osztom a netet laptopra, és ezt használom igazából egész nap?
Mert ezzel a korlátlan netes elofizuval erosen elgondolkodtam az itthoni net kiköttetésén. Gyorsabb is a 4g és spórolnék 4kt. Meg ugyis csak akkor hasznalom a laptopon a netet ha itthon vagyok, semmilyen mas ezköz nincs, ami egyaltalan wifis lenne
Szerk.: max a smart tv, de akkor egy wifi-hotstpottal azon is mennie kell a youtubenak meg a plexnek.
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Mióta céges számom is van, a lakosságimat nem használom semmire, csak hívásfogadásra. Most a upc-nél van előfizetésem, arra gondoltam, hogy átviszem a vodafone-hoz feltöltő kártyásnak, de előtte lenne 1-2 kérdésem:
Úgy láttam, hogy a Tuti díjcsomag lenne nekem a legjobb, nincs havidíja, a többi nem igazán számít
Jól olvastam, 2000,- Ft a minimum feltöltés és ezért cserébe 365 napig él a számom?
Mivel tényleg nem használnám hívásra/sms-re/adatra a sim-et, van bármi más, amire el lehet költeni? Pl. mobilvásárlás, mozijegy, parkolás, akármi.
Lehet számot hordozni upc előfizetésesről vodafone feltöltősre?
Köszi előre is! -
bul07
nagyúr
válasz
Diák66 #46764 üzenetére
sütik törlése megoldottaNem
(#46765) mukibuci
Az lehet de nálam böngészőbe is karbantartást hozott
Sőt most belépni be enged de ha rámegyek a My Vodafone-ra akkor ezt a lapod dobja
Sehogy nem tudom megnézni hogy mennyi adatom van még
Tipikus voda, remélem jövőhétre megoldjákSőt van most érdekesebb is
Ugye van olyan hogy Előfizetéseim és ott ezt látom (kép)
De mi ott az a iPhone 6???
Mert hogy nekem ez csak egy adat sim amihez egy R216-Z kaptam -
bul07
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #46752 üzenetére
Jól sikerült karbantartás
Még mindig karban tartanak, lehet hogy az ügyfélszolgálatos kisasszonyokat tartják karban
Bár az üzenetben nincs jelezve hogy ez év nov 1. 10:00óra lehet 2018 nov 1. 10:00-ig tart
-
Diák66
őstag
válasz
ElektrikusDE #46752 üzenetére
Pontosítok, ha már a Vodafone ilyen ügyesen megfogalmazott SMS-t küldött ki. Szerintem az oktòber 31. 21:30 - tól november 1. 10.00-ig fog tartani. Bár ez lassan már nem aktuális....
-
Vangelis
félisten
válasz
California1 #46753 üzenetére
Engem a 10e ft is érdekelne, hogy miért...
Biztos zsebpénznek kellene nekik
-
válasz
California1 #46755 üzenetére
(4d) A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés).
erre gondolsz?
-
válasz
California1 #46753 üzenetére
nyilván a voda jogászai nem látták még
-
ElektrikusDE
senior tag
Ha valaki nem kapná meg:
Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartàs miatt nem lesz elérhetö a My Vodafone applikàciò oktòber 31. 21.30 és november 1. 10.00 között. Elöre is köszönjük türelmét. Üdvözlettel: Vodafone
Ui:
Rá is fér a karbantartás a Vodára, mivel pár nap óta szakadozgat...
-
Vangelis
félisten
Nekem most mondták, hogy hiába van meg számla doboz gar levél minden,,,, a telefonhoz. Akkor sem csinálják meg csak az eredi tulajnak... vagy 10.000ft
Partner üzlet. Mivel már Ők is csinálhatják.
Már akkor Ők is kérhetnek személyit
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest