- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
Zoli133 #28347 üzenetére
Ilyen nincs. Nincs ilyen.
Attól mert te aláírod az én ÁSZF-emet amiben én leírom, hogy ha te nem fizetsz nekem este hatig, akkor én egy hentesbárd segítségével lecsapom a jobb karod még nem csaphatom le a jobb karod. Nem lehet lenyúlni valakit. Így nem. Lehet, hogy nálunk végigkenték akit kellett és annyira semmit nem ellenőriznek, hogy ez gyakorlatban így megy, de csak addig mehet így, amíg valaki be nem rág és a végére nem jár, mert ilyen biztos hogy nincs. Ez nem az a sportág, amit ki lehet dumálni. Ha ez tényleg így megy, akkor megvan hogy az államnak honnan lesz a következő nagy bevétele és hamarosan olvashatjuk melyiket mennyire vágták meg, mert ha mind így csinálja, akkor mindet megvágjuk. Ilyen nincsen.(#28350) taip
El kell számolni. Ha pénz van rajta és megszünteti, akkor el kell számolni.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest