-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz mukibuci #27394 üzenetére
Koszi!
Igen ez lenne a donto kerdes, de ezt nem tudom megmondani, mert mikor itthon dolgoztam tobbet dumaltam, most legtobbet kulfoldon voltam ezert ment a skype, most megint uj helyem lesz vegyesen kint es itthon, szoval jo kerdes. A mobilweb kulfoldon opcio mindenkepp rajt lesz.
Azt nem tudod mi van olyankor, ha kotok egy 24 honapos huseget es fel ev mulva lemondom?
-
MODERÁTOR
ha a számlád indokolja, akkor simán érdemes váltani go+ v red-re, attól függően, hogy mennyit is beszélsz. később csak a hűség lejárta után tudsz visszaváltani a flottába. (illetve red-nél nem is kell kiváltani belőle, mert van flottás red is)
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
titán
A helyzet a kovetkezo. Adott egy flottacsomag (VF Business Extra 2 Flotta), amiben most vagyok, 2200 ft a havidij, amibol 800 ft lebeszelheto es 40 sms (ezt nem nagyon hasznalom ki, marmint az sms-t), a zart csoport havidija +7-800? , a percdij 19ft+afa, kb 24-25ft. Mivel a zart csoport opciot nem nagyon tudom kihasznalni, ezert gondolkodom, hogy atviszem a szamom egy go+/red basic elofizetesbe, mert szerintem ez a flottacsomag mar nem a legjobb. Vagy ti mit gondoltok errol? Ha kilepek a flottabol, akkor kesobb esetleg vissza tudok abba lepni? Mondjuk ha javulnanak a feltetelek? Persze ugy, hogy a szamom maradna akkor is.
Ja es telefont is dragabban tudok venni vagy ugyan annyiert, mint egy uj go+-os elofixeto, mert a flottaban jobbak a percdijak. Az lehet, viszont ha a legtobb ismerosod vodas, akkor a go+-al meg is oldottad a flottanal meg porog a percdij.[ Szerkesztve ]
-
Blamazs
senior tag
Mi a helyzet ezzel a mobilnetes korlatozassal? Csaladban van matrix 1 tarifa meg egy 100mb-os kiegeszito net a masik elofizun. Tenyleg le fogjak tiltani a chat-et is? Onnet kezdve hulladek az egesz elofizum. Matrix1-re aprilisban irtam ala ujabb 2 evet. Hiba volt?
-
Vangelis
félisten
válasz mukibuci #27033 üzenetére
Még van 9 napjuk.... tényleg nem sietk el!
Ha nekem eddig gondom volt ... a mésik két szolgáltatóval azért soha nem várták meg a 30napot.
De olyan ügyfélnek aki 10 éve náluk van és most tényleg gondja akadt le sem szarják hetekig....
Förtelem tényleg.....
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
MODERÁTOR
válasz kecskebégető #27383 üzenetére
ha a telekomnál ingyen adják a független tabletedhez a netet, akkor nincs is több kérdésem
-
kecskebégető
aktív tag
válasz mukibuci #27375 üzenetére
"ha két hét mulva 82ért megveszed, akkor milyen SZOLGÁLTATÁSSAL fogod használni?"
Lehet egy hétig vodával aztán rájövök sok a fehér folt a vodánál nem igaz a lefedettség marketing és átmegyek a telenorhoz .Kipróbálom ott sem jó.megyek a thez.Mindez kerűlt párezer forintomba ÉS nem 170.0000be ha beszívom és aláírok 2 évre egy szolgátatóhoz(voda ebben az esetben) függő készülékkel...Ez nem ajándék hanem rablánc.A legaljasabb árúkapcsolás.Mert mégha valóban ajándék lenne a tab és nem kellene kötelezően 2 év netszerződést is kötni hanem ok függő a készülék de odadják mint ajándék tényleg elismerve ,hogy milyen rég vagyok hűséges,stbDe így...Vagy kelljen szerződést kötni ok de akkor azt mondhassam fel bátmikor.De itt nem ez van ....Muki ne haragudj értelmezd ahogy akarod .Mindenki mássál megvitatom vodás kérdéseim amelyek kritikát fogalmaznak meg
Téged és még 2 arcot kéyntelen vagyok ignorálni mert kapcsolatban vagytok a vodafone céggel és ezért szolgai modon megkell alázkodnotok a cég nagyobb érdekei előtt tehát felesleges eszemecserébe is akár belemenni.Mert saját álláspontot nem tudsz(tudtok képviselni).Amennyiben droidhadsereg igényem lenne a 1270es számot hívnám.
Köszönöm megértésed a felesleges flame elkerülése végett nem tartok igényt a válaszodra.Ha mindenképpen nem bírod magadbn tartani a piros szíved faffárjait PMben írd meg.
Megértésed köszönöm szépen.
És további szép napot kívánok-.[ Szerkesztve ]
Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
club1
veterán
válasz raziel01 #27374 üzenetére
A megosztás valószínűleg üzleti okok miatt tiltott. ISP oldalán kiszúrható, de tiltani nem igazán lehet. Max. az ÁSZF-re hivatkozva rendkívüli felmondással felmondani azt a szerződést, ahol a tiltás ellenére megosztják a mobilnetet (ilyenkor ugye kötbért kell fizetni az ügyfélnek, ha volt hűsége).
-
MODERÁTOR
válasz kecskebégető #27373 üzenetére
ha két hét mulva 82ért megveszed, akkor milyen SZOLGÁLTATÁSSAL fogod használni? Vagy az nem kell hozzá? btw semmilyen samsungom nincs és nem is lesz
-
raziel01
veterán
válasz kecskebégető #27373 üzenetére
Tethering miért tiltott amúgy? Jobban terhelné a hálózatot?
Amúgy se tudják ellenőrizni. Nyugodtan lehet csinálni. -
kecskebégető
aktív tag
válasz mukibuci #27372 üzenetére
O nyugodtan.
A lényeg mekkora kamu a vodka kampánya.
Mint írtam kb 2 hét múlva 80-82 környékén kapható lesz akár ez a tabelt is amit a vodka reklámoz.A 3g
Most is kapható 1000.000 FÜggetlenűl.2 év gyártói garival
Tehát kb 15.000 hufal drágább mint a vodad INGYENNEk hazudott készüléke..
A kinai tablet vitát meg jobb elindítani.negyed áron vannnak olyanok amik megeszik az imádott samsungod(Aminek alkatrészei 80%ban kínából jöttek...) de sebaj.
Egyébként meg vifis is elég még a mcdonaldsba is ugyanis lehet osztani a netet telefonnal.
Ja várj nem a voda még ezt is ellopja az ügyfeleitől. Magyarán a drágán vett mobilnetem nem használhatom ki arra maire szeretné,Szóval előre gyerekek a 172.000 forintos "INGYEN" tabletért hajrá.
-
MODERÁTOR
válasz kecskebégető #27371 üzenetére
a mekiben használhatod a kínai tablettát is
-
MODERÁTOR
válasz kecskebégető #27367 üzenetére
vedd meg
vitamax kártyávala wifis változatot és használd a mcdonaldsba ingyen wifivelNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
z67
őstag
válasz kecskebégető #27367 üzenetére
Nem úgy kell nézni, segítheted a kedvenc szolgáltatódat talpon maradni, ezekben a nehéz időkben.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz mukibuci #27365 üzenetére
172.000 Huf ingyen van szinte.......
Megveszem a készülékez függetlenű már 85 körűl
2 Év mobilnet M(Igaz minusz 2 giga adatforgalom de szerintem az vállalhatóü komoromisszum)86400HUff
Összesen: 171400HUF...
ÉS függettlen készülékem van!!!!
Nem beszélve arról,hogy itt a karácsony és 2 hét múlva a föggettlen tab ára nbbefog esni 80 környékére alá..
Hatalmas akció.....[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Levi113399 #27362 üzenetére
nem. csak visszakapod a feltöltőkártyás telefonod árát, ingyen kaphatsz tabletet meglévő előfizetésed mellé, tovább csökkent egy csomó telefon ára, köztük az új szifoné is, flottásoknak is vannak plusz kedvezmények
-
negroo
aktív tag
Tisztelt fórum lakók.
2013 jan ban fix10 csomagban 2gb nettel 1 hétig elegendő a net forgalmam sajnos ezt hol lehet megreklamálni adolgot, mert az ügyfélszoégálaton és telefonon is azt mondják elértem adat határt, de nekem mindig elegendő szokot lenni csak 2 hónapja szorakoznak velem. plusz 500megam is 300meganal van ugy hogy csak opera minit használok. És csak forum facebookozok rajta kicsi videoval ezt a t mobilnál sokkal többet h asználtam és sosem értem el a határt. Kösönöm
-
Atikusz
senior tag
Jól látom, hogy a Voda nem nagyon teszi oda magát a karácsonyi akcióknak, míg a másik két szolgáltatónak már több napja elérhetők az ünnepi ajánlatai.
-
kajti86
csendes tag
válasz Levi113399 #27356 üzenetére
nem valószínű.
-
Levi113399
tag
Lesz karácsonyi akció?? Xperia Z1-t akarok venni szerintetek lesz rá vmi kedvezmény?
-
Vangelis
félisten
válasz kecskebégető #27353 üzenetére
A telekomban diákok voltak ilyen jegykiadók.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
kecskebégető
aktív tag
válasz Vangelis #27352 üzenetére
Szimpla jegykiado emberke...
De mindegy most visszamentem és ráirattam a leadási papírra is.
Nem vagyok rosszindulatu nem szeretném ha az embert elküldenék vagy egyébb szankcio lenne ellene de azért jobb lenne elkerülni a hasonló eseteket.Mégha sűrített levegő is.Ne kezdje el a bolt szerelni meg szakérteni a hibát.Páne ne egy őr szerü azt se tudom ki.Részemről egyenlőre ennyi .Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
Vangelis
félisten
válasz kecskebégető #27350 üzenetére
De mint mondtak?
Vagy ki a fax volt az?
-
kecskebégető
aktív tag
válasz Tomeeka28 #27347 üzenetére
Az kontakt volt...
És egyébként is ha sűrített levegő lett volna milyen jogon kezd el nem hozzávaló töltőket rádugni rángatni benne és bármiylen gázt vagy folyadékot a készülékembe juttatni önhatalmúlag.???Szakszervizbe ladni mentem be nem egy szakbarbár ámokfutása miatt.[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz kecskebégető #27338 üzenetére
Az nem kontakt spray hanem sűrített levegő, azért a biztonsági őr sem ennyire hülye...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
titán
válasz mukibuci #27345 üzenetére
Ugy talalod meg, hogy ramesz az elofizeteses telokra, ott valamelyiket kivalasztod es utana elerheto tarifak, majd reszletek.
De mondjuk ez is nevetseges:
Az e-Pack szolgáltatás igénybevételéről a tarifa kiválasztását követően dönthetsz. Amennyiben előfizetésedet nem e-Pack-kel veszed igénybe, havidíjad Vodafone Go és Go+ tarfiák esetében 300 Ft-tal emelkedik.
egy masikat lekerve:
Az e-Pack szolgáltatás igénybevételéről a tarifa kiválasztását követően dönthetsz. Amennyiben előfizetésedet nem e-Pack-kel veszed igénybe, havidíjad Vodafone Go és Go+ tarfiák esetében 1000 Ft-tal emelkedik.
[ Szerkesztve ]
-
titán
A go es a red csomagoknal van egy ilyen kiegeszito szoveg:
Havidíjban foglalt, kötelező „Zárt Csoport” opció: A havidíj nem tartalmazza
Ez most azt jelenti, hogy a havidijon felul ezt is fizetni kell? Mert maga a megfogalmazas is uti egymast, ha havidijban foglalt, akkor miert nem tartalmazza a havidij??
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Jézus!!! Egy fontoskodó biztonsági őr. Mekkora barom lehet az a fazon!
Remélem nem lesz gond a telefonnal, várjuk a folytatást. -
Vangelis
félisten
HUh..... ért hozzá az ürge!
De mindent az ügyfelekért!
-
kecskebégető
aktív tag
Mai eset europark vodafone bolt.
Bevittem egy készüléket nem kapcsol be.Gondoltam leadom szervizre.
Ajtonálló ember aki a jegynyomkodásért felelős jött erősködni,hogy szar a töltőm.Mondtam neki 3 töltővel lett kipróbálva.
Nem állt le pár perc múlva megjelent szar a bekapcsológomb felkiáltással és elkérte a készüléket.Nem gondolván mi lesz vagy ,hogy ki e.(egyenruhában volt)odaadtam neki gondolván ő az aki megvizsgálja nincs e rajta kár,stb.
Mire felocsudtam és utánnamentem az ember(?)már elővett egy flakon kontaktsprayt és a csövet már belenyomta a készülékbe,hogy sikerűlt e telenyomnia nem tudom.De ha elszinezte a a folyadékindikátorom a gatyáját leperlem róla.Remélem az üzletben készűlt videofelvétel.Átvevő hölgynek is emlitettem ezt a valakit.
NORMÁLIS?[ Szerkesztve ]
-
robyeger
addikt
válasz viralmind #27325 üzenetére
Itt nálam Eger (Lajosváros) részen sincs jó pár órája térerő, magyarán nem üzemel vagy elromlott az adójuk. Kinél nem megy még? Földrajzilag mennyire kiterjedt a probléma? (2 telefonom és több számom is van, szóval 100% hogy nem nálam van a bibi...)
Keresem a 9th Company: Roots Of Terror játék magyar feliratos változatát,mindenféle megoldás érdekel; Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz
-
viralmind
aktív tag
valami jel erosito eshetett ki mert ,az utcan nagyon halvanyan van terero ,de amint fedett helyre erek ,semmi.
-
titán
Azert muszaki hiba elofordulhat.
-
Optimusx
tag
Nekem/Nekünk sem érzékel egyik telefon sem a házban térerőt a vodafonnál .. Elég idegesítő, hogy 2* cseréltem romot a telefonomon mert azt hittem azzal van a baj. Erre kiderül, hogy a nagy vodafonenál van a hiba
-
viralmind
aktív tag
Ahogy latom csak Eger es kornyeket erinti a dolog.Legalabbis a facebookon kommentelok adatlapjai szerint.
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz maggi1886076 #27326 üzenetére
legalabb az oldalukra, vagy a facebook oldalra kirakhatnanak valami infot, hogy megis mit muvelnek es meddig.
-
viralmind
aktív tag
A legek halozataban lassan egy oraja nincs halozat
-
pit stop
addikt
válasz rayoliviero #27322 üzenetére
"Minden méretben"?
Nem is tudtam hogy 5s van több méretben isOroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
rayoliviero
veterán
Vodafone-nal van raktaron iPhone 5s minden meretben es szinben? Mert a T-Mobile-nal teljes hiany. Kivancsi vagyok a Vodanal mi a helyzet. Mert a honlapjukon nem irjak, hogy ne lenne rakrtaron. Igy feltetelezem, hogy van minden meretben es szinben.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Nem működik a hívásértesítő, ha a telefon ki van kapcsolva, és a hangposta bejelentkezése előtt szakítják meg a hívást. Az ügyfélszolgálat központi oldalról frissítette a szolgáltatást, de továbbra is fennáll a hiba. Más is tapasztalta ezt?
-
kajti86
csendes tag
válasz LantosBerry8 #27319 üzenetére
A régi csomagodat még jó sokáig használhatod, de ha hosszabbítani akarsz (tarifakedvezmény vagy készülékvásárlás) azt már csak az új csomagban teheted meg.
Tájékoztatás elvileg a számládban lesz. -
Vangelis
félisten
válasz LantosBerry8 #27317 üzenetére
Biztosan jelezték feléd!
-
-
MODERÁTOR
válasz LantosBerry8 #27314 üzenetére
a régieket lezárták és újakat léptettek a helyükre
-
Zack1899
tag
válasz LantosBerry8 #27314 üzenetére
hívd a 1270et vagy a 107et
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
LantosBerry8
senior tag
Mi történt a vodafone -nál az ORFK -s flotta tarifákkal?
-
-
313313
addikt
Nyilván az eladó a maga malmára hajtja a vizet, mert jutalékos bérezést kap...
Online vásárlás mellett szólhat az átvételtől számított 8 napos elállás. Ha online rendelsz, annak nyilván nyoma marad, ha véletlen rosszat kapnál, személyesnél kicsit macerásabb az igazad szajkózni...
De ha gyorsan szeretnél telefont, nyilván a személyes jobb választás lehet, pláne ha csak 2k a kedvezményed...HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
RZozo
aktív tag
Hasonló kérdésem lenne, mint az előző hozzászólónak.
Vodafone üzletben említették, hogy jobban járok, ha náluk kötök szerződést és vásárolok telefont, mert az online rendelés nagyon körülményes.
Valóban így van? Érdemes üzletben intézni a díjcsomagváltást, telefonvásárlást? Online ügyintézés mellett csak a telefonra adott 2000Ft kedvezmény szól. -
atila4
senior tag
Sziasztok! Már vagy 2 hete rendeltem egy telefont előfizetéssel, de még mindig azt írja a weboldal, hogy "feldolgozás folyamatban". Már egyszer hívtak múlt hét pénteken, de azóta semmi. Mindig ilyen sokáig szokott tartani?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Tomeeka28
aktív tag
A VoIP-szolgáltatások egy részénél (de nem mindnél) külön csatornákon keresztül bonyolódnak a beszéd-, és videó forgalmak, illetve a szöveges üzenetek, ebben az esetben a szöveges üzenetek zavartalanul használhatók. Azon szolgáltatásoknál azonban, ahol a szöveges üzenet technikailag nem különíthető el a videótól és a hangátviteltől, a Vodafone a szöveges üzeneteket is lassítja. Ilyen szolgáltatás pl. a Viber. Mindezek mellett fontos hangsúlyozni, hogy egyes alkalmazásoknál a korlátozott sebesség is elegendő az üzenetek átvitelére, míg másoknál nem – ez az alkalmazások programozásán múlik.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
eami
veterán
"Vodafone Hungary A Red Basic és Red Plus tarifacsomagoknál engedélyezettek a VoIP alapú szolgáltatások használata, azonban egyes korábbi tarifacsomagoknál a VoIP protokollok hangátvitel és videó részének sebessége le van korlátozva - ahogy az a piacon ma általános gyakorlat. A korlátozás a kiegészítő adat opciók vásárlásával feloldható: http://bit.ly/K3JF7M."
Szóval lehet megy, max nem olyan minőségben mint amit elvárnál, illetve ASZF szerint bármikor megtörténhet az hogy semennyire sem megy
[ Szerkesztve ]
-
RedSix
tag
válasz szutyis #27295 üzenetére
Hú de utálom az újságírókat, erről egy olyan frankó cikket lehetett volna összepattintani, hogy ihaj, nem pedig a felszínt kapargatni egy ilyen felületes és hibákkal teli valamiben. A HVG FBook oldalán is érdemes olvasni a kommenteket. Egyes emberek meg vannak győződve róla, hogy a Facebook chat tiltva van (nincs), nem beszélve arról, hogy a másik két szolgáltató ugyanezt csinálja.
***Live online, love online***
-
titán
Azt nem ertem, minek a semmin felhaborodni. Szerintem sokan akik rinyalnak, nem is probaltak sosem, de ahogy nezem es tapasztalom, megy mindenkinel a szolgaltatas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GAMER PC : i5-7400 / 16GB / GTX1050Ti / 120GB / 1000GB
- GAMER PC : i5-12400F / 64GB / RTX3070 / 2000GB
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest