- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A karcsúság ára
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
-
blt.62
őstag
Megtudnátok mondani,hogy Vodánál lehet már kapni a HTC One X-et?
A feltöltő kártyás mobiloknál nincs a vodánál olyan szolgáltatás, hogy "vissza hívó sms"? Mint a T-mobilnál ami van? Ez azért jó dolog mert ha a gyerek kerete leürül, akkor is tud értesíteni,hogy hívjam fel. -
Narancs
őstag
Sziasztok!
Én most szembesültem vele, hogy a BÓNUSZ SZIMPLA csomagom, amiről azt hittem, hogy másodperc alapú, már nem az. A számlán az 1mp-s hívásokért is felszámolják a teljes percdíjat. Kérdésem: csak nekem számláznak így, vagy a többi bónuszosnak is? Mióta? Van bármelyik szolgáltatónál nyilvános mp-alapú csomag? Ha nincs, akkor egyszerű földi halandóként hogyan tudok olyanra szert tenni? -
Dave1984
őstag
sziasztok.13.án van a számlazárásom,de még mindig ezt látom a voda rendszerében:
Az aktuális adatok tegnap 09:44-kor készültek.
Aktuális egyenleged:
0 Ft
Befizetetlen számláid összege:
0 FtEz tuti nem jó,mert ebben a hónapban még nem fizettem számlát
-
már a feltöltőkártyásoknak is él a netinfo.vodafone.hu oldal, ahol folyamatosan lehet nézni az adatforgalmat, valamint plusz adatmennyiséget tudnak vásárolni. Amikor elfogyott az alap adatmennyiség, akkor automatikusan fel is jön ez az oldal, de arról semmi infó, hogy vajon kikapcsolják v csak lassítják a sebességet
- számomra az lenne logikus, hogy csak lassítanak, de passzolom
-
club1
veterán
válasz
mukibuci #18841 üzenetére
Tiszta. Akkor a hatályos és a júniusi ÁSZF szerint se lehet prepaid előfizetőnek zsebnet opcióra előfizetni, a weblap szerint pedig igen. A weblapon pedig elfelejtik részletezni, hogy mit takar a "nincs túlforgalmazási díj".
Azért most már én is kíváncsi vagyok, hogy a prepaid előfizetők a zsebnet opciót milyen (ezek szerint nem írott) feltételekkel vehetik igénybe... -
Tv
senior tag
Engem igazából a válasz érdekelne csak. Természetesen a helyi Vodafone üzletben nem tudják
-
nem egészen értem hogy miről beszélsz
A díjszabás 106. oldalán a 2.5ös pontban vannak felsorolva a feltöltőkártyás internet opciók. Itt még mindig a mobilweb hobbi és profi szerepel (tévesen, mint előbb is céloztam rá). Nem látok (kereső se ad) sehol sem semmi utalást a 2.4.1 pontra (ami az előfizetéses résznél van).
-
club1
veterán
válasz
mukibuci #18839 üzenetére
Ezzel most nem mondtál újat. A http://www.vodafone.hu/lakossagi/internet/mobilon/opciok oldalon a zsebnetet ajánlják a prepaid előfizetőknek is. Az ÁSZF-ben pedig a zsebnettel csak a 2.4.1-es pont foglalkozik, minden máshol (a prepaid részben is) ahol megemlítik a zsebnet opciót, ugyanerre a pontra küldenek. És a 2.4.1-es pontról szólt az előző hozzászólásom.
-
club1
veterán
A hatályos ÁSZF-ben a zsebnet opciónál nincs prepai/postpaid megkülönböztetés, ha mégis van, elszúrták az ÁSZF-et:
"A csomagban foglalt belföldi adatmennyiség elérésekor ügyfeleink szabadon dönthetnek a Netinfo oldalon, hogy számlazárásig továbbforgalmaznak lassított sebességen, amely maximális értéke: 32 Kbit/s le- és feltöltés esetén vagy kiegészítő adatopció, PluszAdat vásárlásával kibővítik a csomagjukban foglalt belföldi adatmennyiséget, és tovább interneteznek a maximális elméleti sebességen. A további internetezéshez mindenképpen valamelyik lehetőség kiválasztásával folytatható.
.A számlázási ciklus lezárultával vagy PluszAdat vásárlása esetén a forgalomlassítás megszűnik." -
-
g0dl
addikt
Igen, nyaralási időszakra kell. Kb. 2-3 hónapra. Eddig T-mobile-t használtam (feltöltős domino relaxnet) , de már unom, hogy csak edge van. Viszont a telefonom Telenoros, és tudom, hogy ott kiváló a sebesség, viszont nincs ilyen csomag. A vodánál van kb. jó csomag, ezért érdeklődtem.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Gondolkozok a neten telefonra... De valami nem tiszta...
Feltöltőkártyás telefonom van.. Ha megrendelem pl a 100mb-os csomagot (az egy elfogadható ár számomra) akkor ha túl lépem a 100mb-ot lekorlátozzák a netet bitang lassúra vagy ez csak az előfizetéseseknél van és nekem teljesen letiltják?
Válaszotok előre is köszönöm! -
club1
veterán
A Vodafone lefedettségi térképe a szolgáltatók között egyedülállóan pontos. Én az Alföldön tesztelgettem, gyakorlatilag néhány száz méter pontosságú volt a 3G határa. Ma már nem tudom ugyanott tesztelni, mert full 3G lefedettség lett köszönhetően a 900 MHz-es UMTS hálózat bekapcsolásának. A Balatonon sem a lefedettséggel lesz a probléma, inkább azzal, hogy garantáltan lesznek nyáron fullra kihajtott időszakok, amikor annyival fog működni a hálózat, amennyi marad egy előfizetőre... Bár sejtésem szerint ez még mindig gyorsabb lesz (talán) mint az EDGE hálózat.
Mi bajod egyébként a Telenor csomagjaival? Vagy csak alkalmilag akarod használni a mobilnetet? -
g0dl
addikt
A Vodafonenak van valamilyen kipróbálható feltöltős internet csomagja (pl. 5 napon belül visszavihető). Elég lutri ezért egy adott helyen szeretném kipróbálni van-e megfelelő lefedettség. Ha jó, akkor persze megtartom, de ha nem, akkor visszakapják. (modemem van, úgyhogy csak sim kéne)
Illetve van-e mindenféle internet csomag nélkül ingyen nézhető oldal ( pl. vodafone.hu), amivel ki lehet próbálni.
-
Vangelis
félisten
Üdv srácok!
Szerintetek az miért lehet, hogy itt kis hazánkban nekem a telefon rá áll a tmobile hálózatára és kiírja, hogy romaing.
Persze hívni nem lehet és el sem érhető a készülék.
Cserbe nagyon idegesítő.
JAh és kézin van a hálózat választás.
-
Agro
senior tag
Igazolnia kell, hogy ő a készülék jogos tulajdonosa
Erre e legalkalmasabb a szerződés amiben benne van az imei és a személyes adatai + a telefonszám amivel vásárolta. Jelen esetben, ha jól sejtem egy GSM boltban vásárolt készülékről van szó. Azt sajnos nem tudom, hogy az adásvételi elegendő-e/elfogadják-e.
Mivel GSM Boltokban általában nem ellenörzik a készülékek "forrását" így egy ilyen adás-vételi nem feltétlen igazolja, hogy jogos tulajdonos vagy (bár ez a saját véleményem/agyszüleményem)
A legegyszerübb ha felhívja az ügyfélszolgálatot és megkérdezi vagy ír egy e-mailt
-
válasz
Atikusz #18817 üzenetére
- Szükséges a készülék bemutatása
- Szükséges a SzIG vagy más azonosításra alkalmas okirat bemutatása
- Szükséges az eredeti Előfizetői szerződés bemutatása VAGY (amennyiben a szerződés nem áll rendelkezésre) a telefonszám és az ÜB kód ismerete
- Minden fennálló tartozást rendezni kell a helyszínen
- Amennyiben volt a készülékhez kapcsolódó részletfizetés, akkor azt le kell zárni, és a fennmaradó részleteket egy összegben, a helyszínen rendezni kell
- A hálózati zár feloldásának díját a helyszínen rendezni kellTehát nem elég
-
Atikusz
senior tag
Nekem van adásvételim a telóról, de szerintem ez nekik nem elég, hogyha függetleníteni szeretném az iphone-t, vagy igen?
-
válasz
maggi1886076 #18815 üzenetére
volt már olyan, hogy nem jöttek?
-
radamsky
senior tag
de kiürült az androidos kinálat a vodánál
hamarosan-hamarosan-hamarosan
kell nekem vállogatni -
club1
veterán
válasz
latyak17 #18811 üzenetére
Akkor szerintem se erőltesd. Csak hamarabb kerül a telefon távközlési feketelistára (jobb esetben). Azt ui. semelyik szolgáltató sem szereti, ha ölbe hullott készüléket akar valaki kikódoltatni. Ha mázlid van a tulaja nem kötött rá hűségszerződést (ez ritka egy függő telefonnál) és nem jelentette még be a Vodafone-hoz a telefon eltűnését. Ha bármelyik igen, akkor hamarosan a készülék nem fog működni, ezt a kikódolással csak siettetnéd.
-
andras888
aktív tag
Nem működik a netinfo-m ezt a hiba üzit dobja: hiba! idő túllépés a kiszolgálónál
A vodafone ügyfélszolgálatba belépve minden működik, hátralévő perc, net, jelenlegi számla. -
latyak17
tag
Hali valaki csinált már vodafne gyári függetlenítést iPhone 4 készülékkel?
Mi a pontos menete és mi kell hozzá?
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest