- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz mukibuci #16297 üzenetére
Gyo', múltkor ezt nem mondták..
Néhány...
Nekem aztán mindegy, csak, eleve tájékoztatást sem kaptam róla, és az itthoniak sem, és azért ez így gáz, Én meg tűkön ülök, hogy vajon mi van a számlával, hogy most miért nem érkezik meg, a másik, hogy ajánlgatják, hogy váltsak e-számlára, és ugyan nem kapom meg, mint a papír alapú számlát, vagy ugyanúgy késve, ennek azért így sok értelme van/volt..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akinek e-számlája van, és előző hónap 20-25. körül zárták a számláját, holnap (hétfőn) írjon legyen olyan szíves, hogy kapott-e számlát.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy iPad 2 3Gs verziót, amihez ugye micro sim kell, ha élvezni is akarom a 3G előnyét. Jelenlegi vodafonos mobilnetemben nem micro sim van, de ezt elvileg ki lehet cseréltetni a boltba. A problémám az lenne, hogyha kicseréltetem, akkor az igaz, hogy jó lesz az iPadba, de utána már nem fogom tudni használni a laptopomhoz. Tudtok erre valamilyen megoldást? vagy létezik a vodafonnál/esetleg valamelyik másik szolgáltatónál micro simes usbs mobilnet eszköz?
Ha valakinek lenne személyes tapasztalata, vagy valami információja a kérdéssel kapcsolatban, azt megköszönném! -
drexler92
tag
Hello!
Flotta előfizetésem van,amit testvérem intézett 5ember számára (őt is beleértve). Készülékváltásra leghamarabb januárban kerülhet sor,de az egyik számhoz nem lett telefon véve. Az a kérdésem,hogy ha ehhez a kártyához most venne egy telefont,akkor a hűségidőt meg kéne hosszabbítani újabb 2évvel,vagy mivel az első telefon lenne ahhoz a számhoz,ezért maradna a hűségidő úgy,ahogy most is van?
Válaszokat előre is köszönöm -
Z0C!
őstag
másik topikból.
Hmure csak neked!Az október 31-től érvényes ÁSZF szerint a Telenor egy csomó LEZÁRT tarifacsomagnál emelést hajt végre!
emelnek itt, emelik a cukor adó, az ízesített sört...jó hogy a levegőért nem fizetünk még..
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Rick4
félisten
Eger belváros ennyi:
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
centerweb
csendes tag
Még kedden regisztráltam a Vodafone oldalán (https://www.vodafone.hu/internet/mobilon/facebook) az egy hónap ingyenes Mobilweb Hobbi-ra, de 48 óra elteltével semmilyen értesítést nem kaptam még az aktiválást illetően, sőt, egy véletlenszerű próba után levontak 150 Ft-ot, mondván, hogy igénybe vettem a MobilWeb Napijegy szolgáltatást.
Van az internetes felületen kívül más lehetőség (pl. sms kód) az akcióra való regisztrációra?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #16245 üzenetére
Hát, ezt mondták a supportosok, mondtam a hölgynek, hogyha jöv7 elején nem érkezik meg, akkor hívom őket megint.
Más.. Én láttam már Galaxy3-at is, szerintem hiába a magasabb felbontás, attól képre szinte ua, mint a Mini.. Nekem nem tetszett egyáltalán a G3 sem. Most meg az GT540-et váltottam Mini-re, csúnyább a kijelző, tény, viszont sokkal gyorsabb a teló..
3 ismerősömnek van Galaxy 3-ja, ebből egy örült Neki, hogy végre megszabadulhatott tőle...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MODERÁTOR
válasz Picicicus #16274 üzenetére
Teljesen más a kijelzője Nem tűnik soknak a különbség, azonban a minié iszonyat pixeles.
galaxy mini:
Kijelző átlója 3,14 hüvelyk
Kijelző felbontása 240 x 320 pixelgalaxy 3:
Kijelző átlója 3,2 hüvelyk
Kijelző felbontása 240 x 400 pixelNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
cLeanLess
tag
Van ötlet,forrás,sejtés, madárcsicsergés, hogy itthon rabsággal hogy fog indulni az iphone 4s ára?
"Simplicity is the ultimate sophistication."
-
Mardel92
tag
Sziasztok!
Kaptam ma egy sms-t a vodától, hogy, ha vissza küldöm az MWEB szót, akkor egy hónapig lesz ingyen 100mb adatforgalmam. A neten nem találtam semmi plusz infót, a telefont meg 20p után se vették fel (1270). Ha lejár az 1 hónap, lesz ennek valami vonzata vagy simán le lehet vhogy mondani? (ha igen, hogy? ) Nem szeretném, ha vonogatná utána a zsetont, annyira nem fontos a net
Köszi szépen!
Mardel
-
Picicicus
aktív tag
A vodánál milyen kicsi,női telefon van ami a galaxy ace árában van kb?(előfizuval)
vártam az xperia minit,de ugy látom hiába,és tudásra is hasonlot szeretnék....(pro kilőve....) -
Viktojka
tag
Üdv!
Valaki meg tudná mondani, hogy válthatok-e Smart 400 tarifáról Mártix 5 tarifára? Mindkettőnek 10.000 Ft az előfizetési díja. Valamint, a Mátrix tarifákhoz választható bónusz csak azután használható fel, ha a tarifában foglalt perceket/sms-eket "elhasználtam"?
Előre is köszönöm.
-
Serpiko
addikt
válasz mukibuci #16247 üzenetére
Ott engedélyezve van a dolog így lett beállítva a számlám, hogy vonhatnak. Minden ilyen átutaláson van nekem Tv, net, kötelező stb. eddig semmivel nem volt gond remélem ezzel sem lesz.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Most lettem előfizetéses 2011.09.30.-án és csoportos beszedési megbízást kértem. Ezzel is vannak galibák vagy ez megy rendesen?
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
hackeeeee
Jómunkásember
Még mindig nincs e-számla.. Holnap megpróbálok szerintem utána kérdezni, hogy mi is a helyzet...
Véleményem szubjektív...
-
bandus
veterán
azért ne nézzetek már ekkora kőkorszaki arcnak
nem fogok elmenni a postáig, de még egy bankautomatáig sem azért, hogy befizessem a telefonszámlámat...
mindig a webes felületen fizetek. utánanéztem, amikor először ilyet kaptam, akkor a határidő napján este 8kor fizettem be, mert kiment a fejemből, szóval akkor még talán okés is.de most 5 nappal előtte... sms-t is kaptam hogy számlaegyenegemre x ft-os befizetés történt. namost akkor mit akarnak még rajtam behajtani?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Rick4
félisten
válasz bandus #16234 üzenetére
Bármelyik otp automatánál (lehet más automatánál is) van olyan opció, hogy telefonszámla fizetés. Bankkártyádat bedugod, számot beütöd, összeget beütöd, számláról levon, kifizetve. Ennyi...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bandus
veterán
veletek is előfordult már, hogy kaptok e-mailt lejárt számlatartozásról?
nkem ez már a második, ami kicsit fura, annak függvényében, hogy mindig befizetem időben a számlámat... az pedig nonseznsz, hogy a szaros webes felületükön nem lehet követni, hogy melyik száml alett befizetve, és melyiket könyvelték le...
több, mint 10 éve vagyok vodás, de ez annyira idegesít, hogy váltani fogok szerintem amint lejár ez a rohadék előfizetés... mostis kapom a levelet, a tartozásról, aminek 28-a volt a határideje és 23án fizettem be, ez wttafak?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MODERÁTOR
Srácok, az normális, hogy a 19.-i zárású számlámat(e-számla) így október 3.-án még nem kaptam meg
Everybody lies.
-
drexler92
tag
Helló!
Az alábbi kérdésem lenne: Flotta előfizetésem van Vodánál (Business Extra 2),de még nincsen két éves a szerződés( nem vagyok jogosult készülékváltásra),de a telóm már nagyon f*s,és szeretnék ujjat venni. Hogyan tehetném ezt meg,hogy ne kelljen egy újabb előfizetést csinálnom?
A második kérdésem az lenne,hogy a fentebb említett díjcsomag milyen kategóriába tartozik (alap,klasszik, VIP,stb.)
A válaszokat előre is köszönöm -
MODERÁTOR
válasz Vitriol87 #16225 üzenetére
ÁSZF, 1. melléklet - díjszabás 2.1.7:
Esti percek opció: 1000 perc lebeszélhetőséget tartalmaz, melyet hálózaton belülre és vezetékes (helyhez kötött) telefonhálózatba irányuló normál díjas hívásokra lehet felhasználni, munkanapokon este 21 órától reggel 7 óráig. Az opció havi díja bruttó 1000 Ft, amely a havi előfizetési díjon felül fizetendő. A számlázási egység 1 perc. A fel nem használt percek a következő számlázási időszakra nem vihetőek át. Az 1000 perc felhasználása után a további hívásokat az alap tarifacsomag szerint számlázzuk. Az opció megrendelése esetén a konferenciahívás nem vehető igénybe.[/I - a szombat 1:21 már elég erősen szombatnak számítNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Rick4
félisten
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Barthezz2 #16226 üzenetére
Nah az nem jó.. Mondjuk ha jöv7 közepéig nem kapok számlát, akkor felhívom a 1270-et, aztán rákérdezek... Üzlet meg most fog nyitni a frissen nyiló Árkádban, oda bemenni nyitás után nem lesz ajánlott. Szal jó lenne ha sikerülne 1270-en elintézni, ha kéne.
Mert nehogy az legyen, hogy nem kapok számlát, közben a fizetési határidő meg adott, és addig be kéne fizetni.
Véleményem szubjektív...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz hackeeeee #16224 üzenetére
Nekem 19.-én volt, azaz 2 hete, e-számlás vagyok, de még semmit nem kaptam ebben a hónapban..
Alszanak a VodánálMeg már csak azért is, mert még mindig ott tartok, hogy tarifát váltanák. Neten nem megy, mert a régi csomagokat listázza ki, amik már nincsenek, rájukszóltam egy hete, ígérték, javítják. Azóta se..
Valamelyik nap 1270-en próbálkoztam, onnan meg szétkapcsoltak, hogy jelenleg fejlesztés alatt áll..Jövő hétvégén úgyis Győrbe terveztem menni, úgyhogy asszem elintézem márkában. Az a tuti
Everybody lies.
-
Vitriol87
csendes tag
Sziasztok!
Előfizetéses csomagom mellé minden hónapban kérem az esti percek opciót, ami munkanapokon 21órától másnap reggel7ig biztosít havi 1000ingyen percet hálózaton belül ill vezetékes irányba.
A pénteki nap ebben az esetben h alakul? Ugyebár péntek este 21órától él az opció, ez esetben szombat 0óráig v szombat reggel7ig?
Neten sehol nem találtam erről hivatalos, pontos infót, vki tudna nekem linkelni?
(szombat 01:21kor indítottam egy hívást és kiszámlázták velősen ) -
hackeeeee
Jómunkásember
Ha vasárnap volt a számlazárásom, akkor vasárnapra várható e-számla, vagy csak hétfőre?
Véleményem szubjektív...
-
Rick4
félisten
válasz Valentino K. #16208 üzenetére
Most BP-en a 4. ker.-ben vagyok a Lotz Károly utcában, itt ülök a kocsiban:
Ilyen volt egy órája is, ha szerinted ez jó így, annak én csak örülök....
Ma jöttem Győrből, el kellett volna küldjek egy levelet, de Győrtől Tatabányáig szinte végig GPRS-sel jött, ami a kb használhatatlan kategória így az M1 melletti mcdonalds-ból küldtem el. Nyilván nem kell megérteni se, meg tudni se, hogy ez a net hol, milyen sebességgel megy, elég ha én tudom.Voda szerver jó, na de ki akar ott méregeti?
[ Szerkesztve ]
-
Agro
senior tag
Még szerencse, hogy mélyrehatóan ismered a hálózat építés rejtelmeit. Beszélve itt a költségekről, jogszabályokról, megkötésekről, megtérülésekről. Nézd meg mind három magyar szolgáltató lefedettségi térképét a Fertő-tó környékén és láss csodát szinte ugyanazokon a területeken van vagy küldtéri vagy 0 lefedettség. Ennek valoszínü az az oka, hogy egy összeesküvés áldozata vagy és direkt nem építenek oda...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor ez szintén mindhárom szolgáltatóra igaz, akkor miről beszélünk?
(Mellesleg akkor a mikróval szolgáltató internetszolgáltatók is menjenek az anyjukba, mert ha olyan sz@r helyen laksz, hogy szakadozik a mikrós net, és nem képesek megoldani, hogy hozzád pl. hegyen völgyön, házakon keresztül átlőjjék a netet, pedig magasabb frekvencián is megy, 2,4/5GHz.. (mobilnál gondolom az antenna is azon a frekvencián sugároz, mint amire a teló is képes..) a hülye bénák.. )
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Hmura
tag
De gondolok rá. És azt látom, hogy simán lehetne tenni tornyokat, de vagy
10 éve nem sikerül sűrűsödnie a tornyoknak.
És a lefedetlen terület olyan részeken van, ahol messze van a nemzeti park.Egyszerűen kényelmesebb kiijelenteni, hogy országos lefedetttség,
meg megkenni a felügyeleti szervet, mint normális hálózatot építeni. -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ilyet már tapasztaltam Én is, amikor mentem külföldre, hogy Szlovákia felé, és Ausztria felé is még jó pár km-en keresztül még tudtam használni a magyar voda hálózatot.
Mondjuk ez h 4-5km-enként nincs térerő, ez sztem nem nagyon igaz, mert arrafelé jártam jópárszor, és országon belül nem dobta el a telefonom a hálózatot egyszer sem, bár azért olyan volt jópárszor, h csak 1-2es térerőm volt.
Viszont a tornyok elhelyezésétől elég sok függ... Előfordulhat, hogy a domborzat miatt a határ túloldalán hatékonyabban sugároz az antenna...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Hmura
tag
Kérdés:
az mitől van, hogy a magyar határtól 16 km, Eisenstadtban bejön
a Vodafone Hu, fel is jelentkezik a telefon, és probléma nélkül
lehet beszélni. Elllenben a határ túloldalán, magyar oldalon olyan
hézagos a Voda lefedettsége, hogy 4-5km-eknént nincs térerő? -
Valentino K.
senior tag
Szerintem te cseppet telhetetlen vagy. Pár évvel ezelőtt még álom volt az UMTS mellett a HSDPA hálózatok bevezetése. Sőt, nem olyan régen volt az, amikor 1-2 Mbites ADSL szolgáltatásokat sóztak az emberekre havi bruttó 10.000Ft-ért.
Most több száz településen tudsz egy gyengébb adsl sebességével netezni akár 1-2 ezer forinttól.
Mégis milyen elvárásaid vannak? Le akarsz tölteni egy HD filmet, miközben az autópályán 130-al mész? Igen, ez lehet Japánban működik is
Azt már csak halkan jegyem meg, hogy a Telenor 42mbitet igér, viszont ez csak egy elméleti sebesség. A garantált le- feltöltési sebesség a mérvadó, nem a maximális ami ugyanúgy marketing bullshit, mint a Vodafone Digitális Kánaán szövegeNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
Serpiko
addikt
Még egyik sem most szeretnék előfizus lenni nem volt még netem telefonon soha. Most vettem egy HTC HD2 Loe telot erre lenne a net. Akkor ha lassítják az a jó nekem mert nem kell fizetni, ha túlépem az 500 MB csak lassab lesz a net ennyi, ha jól értem.
-
Serpiko
addikt
Telefonomra internetet szeretnék a vodafonnál van ilyen 500 MB net. Ha elfogyott az 500 MB akkor túlforgalmazás után fizetni kell? Vagy csak lassítják a netet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest