- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
fesii
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lejár a red live előfizetésem. A mostani csomagok nem szimpik de ha rámerőszakolják valamelyik új csomagot. Azoknál a YouTube, netflix korlátlan mint a régi csomagomnál az EU-ban!!!?
Ezt sikerült elég szarul megfogalmaznom.
Szval a netflix és youtube korlátlan az EU-ban a jelenlegi csomagoknál? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Érdeklodni szeretnék hogy a Netflixet is nézhetem maximum 480p felbontásban korlátlanul vagy csak a YouTube?Red live hs csomag
-
fesii
aktív tag
Értem köszönöm a válaszokat. Nemzetközis sofőr vagyok úgyhogy ezt nekem találták ki.
Arra még gondoltam, hogy ha valami forradalmi csomagot dobnak be szoktak plussz "ajándékot" adni ha váltok a nagyobbra de így hogy az övék vagyok még egy évre a go+-al biztos nem erőltetik meg magukat. -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Vodafone go+ csomagba vagyok 2éves szerződéssel telefonvásárlással . Válthatok felfelé a red eu-ra? Vagy ennek lenne valamilyen plussz költsége? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Nemzetközis sofőr vagyok. Vodafone go+ csomagom van.
SMS-be azt küldik, hogy hazai adatmennyiséged külföldön is felhasználhatod. Ez most hogy is van? Mert én ha jóltudom külföldön roaming kell ami baromi drága.
Illetve melyik jobb ha én telefonálok haza vagy ha itthonról hívnak?
Választ előre is köszi! -
fesii
aktív tag
válasz
Vangelis #28570 üzenetére
Egy nagy dolog azért van... nagyon jó érzés ezeknél a csomagoknál, hogy nem kell néznem, hogy hány percet beszéltem.
Nem kell izgulnom amikor jön a fizetés, hogy vajon mennyi is lesz betudom-e fizetni...
Nem telefonálok sokat go+ csomagba vagyok de úgy hogy mindenkit visszahívok még így is erősen küzdenem kell hogy a hálózaton kivüli percek maximális lebeszélhetőség közelébe legyek. -
fesii
aktív tag
Nincs kizárva, hogy van valóságalapja is amit írsz.
De nemrég olvastam egy cikket ahol egy józan paraszti emberke a jogszabályokat elolvasva aztmondta szabad torrentezni. Majd jött a jogász és elmondta hogy is van ez...
Hiába érzed irracionálisnak az egészet ha az levan írva... Máskérdés, hogy pl: az amcsikhoz képest mi nem nagyon jelentgetjük fel a szolgáltatókat cégeket így simán megcsinálnak egykét hajmeresztő dolgot... -
fesii
aktív tag
Sziasztok!
Végre megjött az első e-számlám
Természetesen a legszarabb helyzetbe... Mivel a számlámon nincs elegendő összeg de kp-ba van...
A fizetési határidő 01.10 amire ugye pont utalnak rá, de 4nap az átfutási idő most ilyenkor már késedelmi kamat meg ilyenek vannak? Ha bemegyek a vodába ott betudom fizetni plussz költség nélkül kp-ba?
Szar ez a felnőttkor, hogy ilyen dilemmák vannak, hogy most én befizetem időbe de nem ér oda határidőre ilyenkor mivan...? -
fesii
aktív tag
-
fesii
aktív tag
Lehetséges, hogy a voda a 70-es számok hívásakor is a hálózaton kivüli percekhez számolja fel a beszélgetést?
Mert elég furi, hogy még csak vodás számot hívtam ahhoz képest az online ügyfélszolgálatnál márt azt írja, hogy 117percet eltelefonáltam hálózaton kivül. -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Asszem még pár napig jövök ide egy két láma kérdéssel
E-packról lenne szó.
Befizetetlen számláid összege -xxxx Ft
Ha arra nyomok, hogy tovább az e-számlához akkor azt írta ki, hogy Nincs megjeleníthető számla.
Erre nem voltam rest a számlabefizetés lehetőségével befizetni az összeget. (remélem ez nembaj)
Most akkor ez, hogy lehet, hogy ott virít egy bizonyos összeg de mégse tudtam befizetni e-számlával?UI: SMS-t kaptam azzal a szöveggel, hogy Számlaegyenlegedre xxxx ft összegű befizetés történt....
-
fesii
aktív tag
Akadt egy kis problémám
Pár hozzászólással fentebb leírtak megvalósultak.De van egy kis problémám
Sim csere volt a szám maradt aztmondta a csávó, hogy várni kell egy kicsit amikortól lesz térerő onnantól kezdve él az új sim kártya. Legalább két órája vettem kézbe és még mindig nem tudok hívni... Ez mennyire normális? van esetleg tapasztalata valakinek ezzel kapcsolatban? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Igazából csak megerősítés kéne, hogy a voda mindent úgy mondott ahogy az van.
Feltöltő kártyás vagyok szeretnék átváltani a vodafone go + előfizus csomagra.
Mellé szeretnék egy lumiát.
Kiperkálom az 5ezer forintot a lumiáért.
2éven át fizetek 5990ft előfizu díjat.
Csávókám állítása szerint 2év után a havidíjam Havidíj készülék nélküli ár lesz ami 4990ft. Na ez kicsit furi nekem
Ami vicc, hogy mivel én baromi hűséges vagyok így nekem ez egy külön ajánlat de kért ha jól emlékszem 20ezer forint kaukciótEzt kb így egy mondatba. Azér rászóltam, hogy van még mit tanulnia értékesítés területé
Aztmondta, hogy a számom megmaradhat ugyanaz mindent ingyen megoldják
Kérdésem az lenne, hogy ezek a dolgok mennyire vannak közel a valósághoz
Valami plusz költség akad még amiről elfelejtettek tájékoztatni?
Előre is köszi a választ! -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Feltöltőkártyás vagyok. Megrendeltem a zsebnet 100-at.
Amikor lemegy a 100MB mire számíthatok? Rám szólnak,hogy letelt és offolták a netet?
Nem szólnak hanem egyszercsak 300ft alatt leszek nagy boci szemekkel?
Belassítják amíg az 1 hónap nem telik le?
Választ előre is köszi! -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy májusban vettem egy telefont.
Most anyámnak kellene venni egy 3e ft-osat azt kérhetem az én sim kártyámra? Régebben volt olyan, hogy 1évig nem lehetett telefont venni ez most is fenn áll?
Illetve a vodafone-ba van az a 3e ft körüli telefon amit a tescó média stb is reklámoz? -
fesii
aktív tag
Sziasztok
Gondolkozok a neten telefonra... De valami nem tiszta...
Feltöltőkártyás telefonom van.. Ha megrendelem pl a 100mb-os csomagot (az egy elfogadható ár számomra) akkor ha túl lépem a 100mb-ot lekorlátozzák a netet bitang lassúra vagy ez csak az előfizetéseseknél van és nekem teljesen letiltják?
Válaszotok előre is köszönöm! -
fesii
aktív tag
válasz
maggi1886076 #18752 üzenetére
Még nem, gondoltam mielőtt felhívom és végig hallgatom a rizsáját megkérdezlek titeket.
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Tegnap vettem egy samsung galaxy mini-t. Elküldtem sms-be az OM szót jött is hogy aktiválták a netet. Itt kezdődtek a problémáim.
Beállítottam a hozzáférési pontot így:
apn: vitamax.internet.vodafone.net
proxy:nincs beállítva
port:nincs beállítva
felhasználónév:nincs beállítva
jelszó:nincs beállítva
szerver:nincs beállítva
mms központ:nincs beállítva
mms proxy:nincs beállítva
mms port: nincs beállítva
mcc:216
mnc:70
hitelesítés típusa:pap
hozzáférési pont tipusa: internetA zöld pötty ott van de ha a beépített internet kliensbe belépek mégse jön be semmi. Már beállíttattam a vodafone-al is távfelügyeletesen de úgy sem volt jó.
Mobil szolgáltatós menüpontnál kiválasztottam, hogy vodafone-hu. A böngésző beállításainál nem találtam semmit. A felhasználói kézikönyvet elolvastam de nem lettem okosabb. Már kezdem a hajam tépni.
Esetleg valamit még be kell kapcsolni?
Feltöltő kártyásan vettem
Válaszotok előre is köszönöm!
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keychron K2 HE
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest