Hirdetés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
csaszi75 #86808 üzenetére
Nem tudom hogy ki kerülhető e a qos, ha az lenne, lehet már mások írták volna ezt, azt látom hogy a torrent megy alatta, meg minden más is, nekem nincs mac pcm sem apple telefonom, csak android, windows.A forgalom detektálása nem tudom hogy müködik vagy hogy mivel figyelik, szerintem látni látnák a forgalmat, csak nem tudják beazonosítani,
mivel kódolt hálózatot használunk ilyenkor,
"VPN encryption is a process that scrambles your online data so that no unauthorized party can view it or use it in any way. This way, you not only protect your information but also conceal your identity. Strong encryption is a fundamental feature of any VPN — it's what makes them secure and private"
Szerintem mindegy a qosnél, ha állandó forgalom van akkor is érzékelik és így stopped van, én nem merem kipróbálni.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest