- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Köszönöm a válaszod!
Még nincs teljes ventillátor használat de előröl egy 8cm-es Coolink 1600RPM-el és a gyári 5V-ra szerelve hűti hátul úgyszint a régi 8cm-es fúj ki. Oldalra szerelek 12Cm-est előre is kap a 8 helyett a VGA nyak-ra rárakom a 8cm-est és persze megkapja az MX-4 zsírt
Már most nyertem 8°C-ot
U.I.: Nekem ez a ház tökéletes eddig ennél roszabb nyitott oldalas volt
Ebben a kábeleket sikerült szépen elvezetni hátul és elég tágas vagyis az előzőhez képest az
szinte új 10 percet volt használva ugyanis az eladónak nem volt elég hosszú tápja így 3.000Ft-ért vittem
-
4264adam
veterán
Utána néztem értelmeztem. A fun duct-ot nem értettem.
Mivel elég hosszú kártyáról van szó és ebbe a házba megy bele:KOLINK CXA-SA01 úgy gondoltam el hogy bármely gazdaboltba vehetek csövet és azt majd valahogy hozzá illeszteni (pl: szikszalag). Ti hogy gondoljátok? -
Gerisz
addikt
"A segítségeteket szeretném kérni. Szeretnék erre a videokártyára venni egy minőségibb hűtést ( N560GTX-M2D1GD5, single fan, http://www.msi.com/product/vga/N560GTX-M2D1GD5.html ), pár napja rendeltem is egy AC Twin Turbo II-t ami elméletileg támogatott is 560GTX-es karikra, ám ez nem így van mivel szétszedéskor jóval nagyobb a karim gpu magja mint maga a hűtő felülete. Tehát a kérdésem az lenne, hogy melyik AC termék illetve más gyártó termékei lennének rá jók. Két Ac hűtőt néztem még ki rá ( Arctic Cooling Accelero Mono Plus illetve Arctic Cooling Accelero L2 Plus ), de ezek után nem tudom rá mennének-e. Pls Help" [link]
-
Raggie
őstag
Még mielőtt átrendeztem a házam a jobb légáramlás érdekében BF4 alatt 1175/1400-on a 100 fokot nyaldosta alulról. Most egy kicsit kitisztítva a kábeleket/házat 4-5 fokot nyertem, de még lejjebb szeretném vinni.
Persze lejjebb lehet menni a tuninggal akkor semmi gond, csak ami zavar az a gpu és a VRM hőfoka közti nagy különbség. 1100/1400-on használva 70-75 fok fölé nem megy(így használom általában).
Csak meg fogom próbálni azt a hátulra rakott sünit.
A gyári VRM borda elég méretes. Nem férne be oda magasabb. Ezért nem értem, hogy miért ilyen magasak a hőfokok.
-
Raggie
őstag
Nincs sajnos semmilyen backplate a kártyán. A kártya hátoldalán semmilyen kiálló alkatrész nincs, tehát nem fogok érintkezéssel zárlatot okozni az tuti.
Az a gondom az öntapadós cuccokkal, hogy nagyon alacsony a hővezető képességük.
(#7569) trufa12: más a helyzet nálam. A legtöbb más 7950-esnek és a 7970-eseknek nem túl melegedős a VRM-jük, nekem az sajnos. (gpu még 65 fokos, mikor ez már 88 fok körül billeg...)
Valamint elég sok venti dolgozik a házban, jól szellőzik az a kis mérete ellenére. -
hangya83
csendes tag
-
Colos1
őstag
úgy-úgy
De én nem finomkodtam reszelővel, flex-el mentem neki.
Én is így akartam, hogy a nagy lemezre rápakolom a bordákat, de nem fért volna el alatta rendesen, meg zavarta volna a levegőkiáramlást is.
Amúgy azt nem tudom, hogy PWM -es ventinél mi a 0%. Az álló helyzet, vagy a minimum fordulat? Mert ha ez 21% -on menne - amit az Aida ír - , akkor az 420 RPM-et jelentene, ami a teszteket nézegetve kevés, és elvileg 900 RPM a minimum fordulata a ventiknek. Ha a 0% a 900 RPM, akkor 21%-on 1131 az RPM, ami már reálisabb
Attól féltem, hogy ha ezt is az alapján vezérli, mint a gyárit, hogy 95 foknál tekeri csak fel 37% -ra (740 RPM-re), akkor már bootolásnál elég a GPU.
-
agressiv
addikt
Az Alpenföhn Peter egy megfontolandó lehetőség, de ha nem szerelek a bordára ventit hanem oldalról fújatom meg ventivel, akkor is csak durván 2cm maradna a szellőzésre, szerintem az kevés lenne.
Nem kevés, mert kifújja a levegőt. Ha közel vannak a kártyák akkor csak az a gond, hogy a ventilátor nem tud elég levegőt szívni és a meleget keringteti, viszont ha oldalról fujatod ez nem játszik. Többszőr is próbáltam és mindíg bevált és holnap is be fog válni.
Fogok róla cikket is írni, akkor láthatod, hogy mi az ábra. A mostani felállásban furmark alatt max. 52C° a GTX460 játékban max 45. Ja és két egyszerű 800-at pörgő ventilátor fújja.
-
csomi1977
aktív tag
-
agressiv
addikt
Ide pont passzolna a Peter és az, oldalról fujatva valami lassú ventilátorral nagyon hatékony és nagyon csendes is lenne!! Én továbbra is a Petert ajánlom, mert nagyon komoly hűtő és a te esetedben jó lenne az oldalról fujó módszer. Én is ezt fogom tenni, ha meglesz a másik 460, a másik borda már megvan.
-
agressiv
addikt
A 2 Slot az nagyon kevés és a te feltételeid nem megoldhatók egyszerre. Amúgy a harmadik slotban van valami? Ha igen, akkor a hűtő ventilátora nagyon el lesz takarva és semmi sem fog tudni rendesen hűteni. Az Alpenföhn Peter rohadt drága ugyan és az is igaz, hogy 2.5 slot, de azt oldalról meg lehet fujatni és iszonyat hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hegesztés topic
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest