- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Nem tudom, mennyire látszik, én pl. Alpenföhn Wing Boost-okat használok rajta.
BigEEboy:
Ez elég furcsa. Mintha egyik hűtő sem érintkezne rendesen, vagy félremérne a szenzor? -
Vigneau
félisten
Az osztásköz még nem jelent semmit, sajnos. Anno a Peter a GTX 660-ra azért nem ment fel, mert az alsó hőcső fennakadt a DVI árnyékolásán, pedig az osztásköz stimmelt, a csavarok lyukon voltak.
Radványi:
Merlin október közepére írta. De én csak nagy csendet találtam körülötte jelenleg. -
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Ezt csak a külföldi tesztekből vontam le, mikor anno olvasgattam róluk - no meg Speed(R) Barátommal elmélkedtünk erről. Sajnos előbb adtam el a HD 7950-et, mint megérkezett volna az MK-26. Ha a Peter ráment volna a GTX 660-ra, akkor még most is meglenne, azonban az egyik hőcső miatt nem feküdt fel a GPU-ra a hűtő talpa.
Súlyra az MK-26 többet nyom, mert rajta van a 2db 12-es venti is. A Peter-nek viszont van különálló ventirögzítő sínje, ami független a bordától. Ettől függetlenül nem volt gond a felhelyezés utáni PCB meghajlással. Szinte egyenes maradt, a PCIe sínnel rendesen érintkezett mindkét hűtő esetében az aktuális VGA.
VRM terén valóban szerencsésebbnek látszik az MK-26.
-
Vigneau
félisten
Nálam megfordult mindkettő. Kifejezetten HD 7950-re a Peter megfelelő verziója talán jobb, mert ott nincs hőlépcső, direkt érintkezik a maggal a borda talpa. Ettől függetlenül nálam az MK-26 maradt meg, mert a Peter már nem ment fel a GTX 660-ra.
Ezekre a hűtőkre 120-as ventik illenek, a Turbo Module meg se kottyan nekik. Bár megfelelő légárammal ki lehetne próbálni egy passzív üzemet is némi teszt erejéig.
-
sestertius
őstag
Üdv!
Hát egyrészt én egy másik tesztet láttam. Másrészt valóban gyengébb másoknál - nézzük azt is, hogy milyen felbontáson tesztelték. Ilyenen a büdös életbe nem fogok játszani, max. ha lesz kétszázam egy monitorra. Ergo ilyen igénybevételnek nem hiszem, hogy kitenném. Harmadrészt a vékony venti miatt van az egész, a többi hűtő nem fér el annyi helyen, mint ez. Valamit valamiért... Ami biztos, hogy sok kártyára jó és bőven veri a gyári hűtőt. Ha ezekkel arányos lesz az ára is, akkor lehet miről beszélni, ha nem...
Hamarosan kiderül. Valamit választanom kell, és az kompromisszumot kíván... egyelőre más hasonló alternatívát nem találtam, ennyi az egész.Amit aztán írtál, az már érdekesebb. A lényeg, hogy kevés tapasztalatot hallani róla, akár az első Setsugenről is... Erre itt vagy, aki kapásból rossz véleménnyel van.
Elveszitek a kedvem az élettől is... komolyan mondom hihetetlen, hogy itt tartunk 2011-ben, nincs egy normális vga hűtő, ami vékony is, hatékony is és netán még több vga-ra is kompatibilis. Kivagyok...
-
sestertius
őstag
Hm.. van egy pár előnye, ami miatt ezen gondolkozok. Egyrészt nem lóg ki oldalra, így a HAF X házban lehet érne valamit, ha én oldalról a gyári 20-as ventivel nyomom rá a levegőt, plusz be lehet tenni egy segéd 80-ast oldalra, ill. elölről egy 120-as is segíti.
Sok vga-ra fel lehet rakni.
Csak azt nem tudom, hogy alapból szükséges-e rá alulról két venti neki, vagy /ha nem elég az említett ház hűtés/ elég a hozzá tartóval felszerelhető oldalsó két venti. Alulra elméletileg nem raknék későbbi SLI miatt...
Összességében tehát nem tudom, mennyit tud passzív módban jó házhűtés mellett, mennyit tud két oldalsó ventivel, vagy kell-e rá a két alsó venti. Utóbbi megoldás a leghatékonyabb, tisztában vagyok vele, de úgy már nagyon sok helyet foglal. Fontos a hely. Ebből a szempontból lenne jó egy Setsugen 2, azzal viszont csak annyi gondom van, hogy oldalra kilóg - nem kicsit... -
xrvman
őstag
Meg se moccan a felulete az acetontol (acetonos koromlekk lemoso), sot vettem fix-o-moll tol Kleber-Ex et is es az se csinal semmit fulpucolo es rongy dorzsolgetesere.
Am itt irjak hogy mikent kell eltavolitani, ezt meg probalgatom, persze mindezt a hutobordan csinaltam meg csak.
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__hazimunka__47179-a-megszaradt-pillanatragasztot-mi-oldja-fel -
jeni
félisten
Én tudom ki az a nagy barom aki mesternek képzeli magát. Még szóltam neki és ráadásként meg is sértődött. Előzőleg egy memória hibás ATI 9550 vga kártyát küldött és rám kente,hogy nem értek hozzá.Ha nagyon akarjátok tudni ki az,privátban elküldőn a nevét,itt van a prohardveren. Egy biztos,tőlem nem kap piros pontot,ráadásként megkérdeztem tőle mekkora a DDR 1 memória azt a választ kaptam,hogy 512 és erre küldőt 2 db 256 DDR 400 ramot,bár azt még nem próbáltam ki
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged