- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
Ráraksz 2db 9cm-es halk ventilátort, ha PWM-es akkor a videókártya tudja szabályozni, mondjuk arctic cooling fc9 pwm jó lesz rá, jó a légszállítása és leszabályozva semmi hangja.
Mondjuk a Gelid Icy gyári ventilátorai 2200-ról 1300 rpm-re leszabályozva is már csak halkan suhognak, még éppen elégséges légáramlást keltve (a GPU kb 13 fokkal lesz így melegebb), a VRM (feszültségszabályzó) hőmérsékletére kell nagyon figyelni, tartósan ne menjen 90 fok fölé.
-
hangya83
csendes tag
Nem rosszak a gyári ventik, sőt.. viszont ami hozzám került annak kb olyan hangja van, mintha csapágyas lenne
Még nem vettem rá másikat, csak tervben van, 1-2 hét.. Viszont a gyári 3pines ventiket nem szabályozza a kártya (pl MSI Afterburner sem tudja) csak a fordulatot írja..
Így néz ki felszerelve:
[link]Igen, a gyári hűtéssel és szabályozással a 90 fokot is meghaladta játék alatt, ha pedig belőttem manuálisban a venti fordulatát, akkor nem volt vészes a hőfok (70-75 fok), de kb egy porszívót megszégyenítő hangja volt
-
hangya83
csendes tag
Szia!
Ugyanebben a szituban voltam én is (asus 6970, ref hűtős)..
Megvettem rá a Gelid icy vision rev2 hűtőt (használtan 5000FT volt) és teljesen meg vagyok vele elégedve! Persze a házba is több meleg levegő kerül, de azt szinte csak a rev hűtő nyomja ki a házból..
Alapjáraton 35 fok, átlag terhelés alatt (gyengébb játékok) 55-60 fok, teljes terhelés alatt (kb 4 óra Bf4) 66 fok.. és ezt mind házhűtés nélkül (és nem alap órajelekkel). Nemsokára az is visszakerül, szerintem 7-8 fokot biztos számít...
A gyári ventik már öregek és hangosak ezek helyett felkerül rá két pwm-es (a gyári csak 3pines)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest