- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
csomi1977 #5276 üzenetére
csomi1977
Sajnos nincs, ha lenne nem "problémáznék"agressiv:
Viszont tegnap kipróbáltam hogy mit szól ahhoz a Gelid Icy hűtő ha megfosztom a ventillátoraitól és oldalról fújatom 2db 8cm-es ventivel, nos teljesen jól működik.
A kártya ugyanolyan hideg mint kártyára szerelt ventilátorokkal, úgyhogy az lesz hogy 2 Gelid Icy csupasz hűtőborda és a ház oldallapja felöl kap 2db 12cm-es ventillátort és végre csönd lesz és hideg és boldogság.
Köszönöm az ötletet agressiv!Már csak a fölöslegessé vált Scythe Setsugen 2 hűtőt kéne valahogy 1:1-ben elcserélni egy Gelid Icy-ra
-
Zoo123
senior tag
válasz
csomi1977 #5270 üzenetére
Na jó, de a te alaplapoddal megteheted hogy akár 4 slotnyi hely legyen a 2db kártya között, az én alaplapomon viszont ez nem megoldható!
Tetszik, nem tetszik nálam max 6cm van a két kártya között, bármelyik komoly hűtés ventivel együtt legalább 51mm, és a két kártya között így marad 3-5mm ami ROHADT KEVÉS!
Egyetlen lehetőség ha a felső kártyára egy lapos, ventivel együtt max 40mm magas hűtő kerül, úgy még van 15-18mm szellőzésnek, ami már elég.Az Alpenföhn Peter egy megfontolandó lehetőség, de ha nem szerelek a bordára ventit hanem oldalról fújatom meg ventivel, akkor is csak durván 2cm maradna a szellőzésre, szerintem az kevés lenne.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged