Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
4264adam #8093 üzenetére
Huha, az nem valami szellős ház (oldalt 1db 12 cm-e venti kevés lesz, felül sincs venti)
Akkor szerintem csináld azt hogy a VGA ventilátora alá raksz egy 12-es ventit hogy közvetlenül ráfújjon a VGA ventijére. Első körben csak az a lényeg hogy a gépház hidegebb részéből mondjuk a VGA alól.
Nézd meg hogy hidegebb lesz-e. Egy másik 12 centis venti pedig fújjon a VGA hátlapjára hideg levegőt.
Ez elsőre kicsit furcsán hangzik de a GPU a NYÁK-on keresztül is tud hűlni, ezért ha hűtöd a vga hátlapját akkor nyerhetsz akár 10 fokot!Kiváncsi vagyok mire jutsz!
Ha ez nem lenne elég akkor jöhet az airduct (levegő vezető cső) a gépház előlapi/oldallapi szellőző felől.
-
oravecz56
aktív tag
válasz
4264adam #8093 üzenetére
Olvasom te szereted a vga karidat költötérá szépen da a tégla hűtás az hangos ,hogy végig tolja a meleglevegőt hátra ne a házban maradjon,valamit valamiért.
Én a 6970 asus karimra egy Arctic Cooling Accelero Xtreme hütöt tettem igaz drága volt de már nem lehet kapni.A zaj és a hö csodálatos változást hozott azért ajánlottam a nem épp olcso 17.000 hütöt mert most ez van ujonnan. -
Zoo123
senior tag
válasz
4264adam #8091 üzenetére
"Ref. 480on csinálták anno a fanductos rásegítést, segített. Tehát nagyobb venti direktben a blower felett, hogy több levegő jusson be, effektívebb lesz."
Pedig minden szava arany, pontosan melyik részét nem érted?
Fogsz egy ventilátort és úgy irányítod hogy a friss hideg levegőt ráfujja a vga saját ventijére, lehetőleg a gépház oldala felől a hideg levegőt. Hogy ezt levegőterelő csővel airduct oldod-e meg az rád van bízva!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest