Új hozzászólás Aktív témák
-
bozig
tag
Na úgy tűnik megoldódott a helyzet. Jobban meghúztam a tartó csavarokat hátha tényleg nem feküdt fel rendesen. Leszedtem a ventiket, hogy ne közvetlenül a bordán legyenek, hanem kicsit odébb. Oldalról egy 20 centis ventivel hűtöm "néma" üzemmódban. Valamint lehet, hogy evidens, de nekem nem jutott eszembe, a kártyámról 2 monitort és egy tv-t vezérlek, egy monitoros esetben rögtön zuhan 8 fokot a hőmérséklet.
Baltoafarkas és toturi fórumtársaknak nagyon szépen köszönöm a sok segítséget.
Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
bozig
tag
válasz Kvelstadt #6413 üzenetére
Most leszedtem a ventiket és simán felraktam a bordát a kártyára, és egy oldalsó 20 centis ventivel fújom, így vagyunk 53 fok körül, ami szerintem még mindig elég sok. A borda melegszik rendesen.
Kipróbáltam Furmark-kal, a 20 centis venti ment maxon, és így is felment 83 fokig 3 perc alatt.
[ Szerkesztve ]
-
bozig
tag
válasz #90933760 #6393 üzenetére
Megpucoltam direkt a GPU-t is meg a kártya hűtőfelületét is alkohollal, gyönyörűen fekszik, látszik a pasztán. Ezért furcsállom én is a dolgot, passzívon kellene 60 fok körül taratania alapjáraton, nem? Rányomtam a ventiket rendes fordulattal, de így sem megy 60 alá.
-
bozig
tag
válasz Kvelstadt #6389 üzenetére
Sziasztok!
Feltettem a Sapphire HD 6870-esemre egy Alpenföhn Petert 2db 12 centis ventivel, az hogy lehet szerintetek, hogy alapjáraton is csak ilyen 65 fokra fűti úgy, hogy 60%-on forognak a ventik? Egyelőre nincsenek rajta RAM sünik, nem tudom az mennyire befolyásoló tényező.Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
bozig
tag
Sziasztok!
Az a kérdésem, hogy ha veszek pl egy Accelereo S1 Plust, akkor a RAM sünik felrakása mennyire fontos, illetve hogy lehet leszedni a videokártyámról (sapphire Radeon Hd 6870 flex) a gyáriakat, mert nekem eléggé úgy tűnik hogy ragasztottak.Déjà vu: Állapotfüggő asszociatív paradoxon.
-
bozig
tag
válasz csucsbicep #6261 üzenetére
Konkrétan a Bluechip-ben történt az incidens. Íme a termék.
-
bozig
tag
válasz kerekfej #6256 üzenetére
Most úgy jártam, hogy megrendeltem egy helyen az S1 Plus Turbo Module-t meg az S1 Plus-t, aztán átvételnél veszi elő a sima Turbo Module-t. És amikor rákérdeztem, hogy ez így mi, akkor közlik velem, hogy rosszul van fönt az oldalukon és ez váltja az S1 Plus Turbo Module-t, és azt már nem is fogják árulni, de ez még jobb is. Na mondom, akkor köszi ezt így nem, hello.
-
bozig
tag
válasz kerekfej #6247 üzenetére
Azt mondod a gyári Turbo Modul-nál jobbak, amiket linkeltél?
-
bozig
tag
Sziasztok!
Saphhire 6870 Flexhez jó nekem egy S1 Plus Turbo modullal? Esetleg más javaslat? A lényeg, hogy halk legyen és jól hűtsön.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Óra topik
- Exkluzív órák
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...