Új hozzászólás Aktív témák
-
saby97
tag
A cuccaimnál ottvan (legalábis mától), hogy Codegen 450W-os tépom van, előfordulhat, hogy ez a hangforrás, de erre max azt a megoldást tudom hozni, hogy Arctic-Cooling F12-t szerzek a táp gyári hűtőjének helyére.
VGA-ra is Arctic-ot akartam, de Zalman-t csak nem cserélek le feleslegesen
Egyébként a táp 2 hónapja lett véve bele, szóval nem szabadna hangosnak lennie, ráadásul a dobozán rajta volt egy csábító "Silent Fan" felirat
Ha meglesznek a házhűtőim akkor majd szépen minden kábelt a levegőben tartok gyorskötözővel és lehet, hogy megszűnik a zaj...
-
Krissz5435
aktív tag
Hát most 1-2 évig nem tervezek új kártyát, szóval akkor az S1 nyerő lesz. Most is csak azért kényszerülök hűtőt venni, mert a gyári zörög mint a halál, és lassan már alapjáraton is hangos. A ventikből meg akkor a 12-est veszem, úgyis elférnek majd a Hafban.
Köszi a segítséget, remélem minél előbb meg tudom venni a hűtőt.
-
-
thboxx
aktív tag
Nem ebbe a topicba tartozik, de úgy láttam van benne tapasztalatod!
Milyen az NF P14FLX az F12-khöz képest? Mármint zajban? Mert az F12-höz van szerencsém, de nekem túl "susogós". Még az Aerocool ventim is halkabbnak tűnik mellette... És most kinéztem egy ilyen noctuát, de ha nem sok a különbség, nem biztos, hogy megejtem a cserét... Előre is köszi!
-
Jumbó
csendes tag
-
Henker2
addikt
Ilyen házam van és elfogadom a segítségedet.
-
Henker2
addikt
Gyanús, hogy abba a pci slotba nem fog belemenni a hangkártya, mert nekem ilyenem van
-
Henker2
addikt
Ilyen ventijeim vannak ha ezekkel jó lenne akkor nem adnám el őket. Szerinted?
-
Cheesy
őstag
Teljesen hibátlan, nekem volt, hogy tejesüveggumi-fonattal volt hasonlóképp felaggatva, de azok nem bírták a hőt hosszútávon.
Végülis már eljutottam oda, hogy nem a rezgéshanggal van a baj, hanem a vinyók működési hangjával.
Konkrétan hangosak. Ezt meg nem hiszem, hogy lehet tompítani eredményesen... -
Cheesy
őstag
Hátööö.. most már a leghangosabb dolog a gépben a két vinyó.
Egy 500Gb-os Hitachi és egy 1TB-os Samsung (5 éves már lassan) süvít benne meglapően nagy hangerővel úgy, hogy a rezgéscsillapítás a Samsung esetében egy Nexus Disktwin, a Hitachinál egy Sharkoon HDD Vibe Fixer III.
Viszont néztem youtube videot a Nexus Drive-A-Way keretről, a videoban mutatták mekkora hangja van a csupasz hdd-nek, illetve miután betették a fészekbe. Háát.. kicsit lejjebb ment a hangSZÍN, de effektíve nem sokat csillapított.A tuti egy NAS lenne valahol eldugva és LAN-on keresztül indításkor felmountolt meghajtókkal. De egy 24/7 üzemben tartott vinyó szerintem nem bírja évekig.
-
ricsik
őstag
Miután kiolvastam az internetet és nem találtam megoldást közelebbről is megnéztem a régi és új hűtő vezetékeit. Meglepetésemre a gigabyte nem black, red, yellow, blue szerint van gyárilag kötve ahogy az arctic, hanem yellow (ami a blue), yellow, red, black, tehát pont fordítva
. Átkötöttem a vezetékeket és tökéletesen megy. Kicsit éjjel kettő fele megremegtem, amikor a miniatűr műanyag pöcköket feszegettem, hogy kijöjjön a vezeték a csatiból, meg hát 12 ropi volt.
-
törölt tag
45W-os karimat elvitte házszellő nélkül is, tehát full passzívan. 50 fok fölött kicsivel. Akkor az 55W-os 7750-et is el kell vinnie ugyanígy. Sőt. Van is egy Logout teszt ahol több mint 60W-ot visz el ugyanígy. De azt már 85 fokon.
kerekfej
S1 rev2 rámegy 7750-re? Nem csak a Plus? -
Real_Necro
veterán
Közben meglestem a venti tartód, nagyon pöpec. Holnap átrámolom lakást van e itthon valami furkálható vas, de szerintem még kábelkötegelőm sincs, hacsak a Cooler Master házhoz nem adtak. Szerencsére közel van Baumax.
2 darab PWM-es 12cm-es ventivel elboldogul a kari ha rákötöm? Hőmérő szenzorokkal nem akarok szarozni, inkább progival szabályoznám.
(#6472) Baltoafarkas
Akkor ha elfogyott a benzinem, kölcsön veszek feleségem körömlakklemosójából
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple asztali gépek
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged