- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz
#25712384 #6889 üzenetére
Hirtelen csak ezt találtam... Amúgy pushpin ez is, mint az inteles gyári hűtők leszorító pöckei.
-
thboxx
aktív tag
válasz
#25712384 #6860 üzenetére
No... először is elnézést, hogy ilyen sokára keveredtem ide... kicsit el voltam havazva.
Az általad linkelt is simán elviszi. A lyuktávokat minden esetben lyuk-középtől lyuk-középig mérik. Átlós megoldásoknál ( két lyukúnál ) ez egyértelmű, több ponton lefogatottaknál ( 4 lyukú ) viszont s szomszédos lyukak középpontjainak távolsága van megadva... A Zalmi gondoltam, hogy nem lesz jó, ezért is javasoltam másikat. Csak a 60mm lyuktáv elég ritka valami...
Nem egyszerű hűtőt találni rá...
-
bertalanimre
tag
válasz
#25712384 #6860 üzenetére
Ha ilyen fajta hűtőt vennél akkor személyes tapasztalatom alapján had ajánljak neked én is egyet. Ez kicsit sokára jön meg, de nekem a régi Radeon 5450-esem olyan jól hűti, hogy össze ****tam magam. Ha Full HD-n nézek vele filmet a TV-n és a monitoromon egyszerre akkor se megy a hőmérséklet feljebb 45 foknál. Játék közben a rekord amit mértem vele az 55. Hozzáteszem a gyári hűtővel a 80 fok volt az átlag.
Valaki közben nekem egy 5770-esre valami normálisabb hűtőt tud ajánlani aminek közel-nulla a hangja?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Crypto Trade
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest