- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
A feszültségszabályzókat hűti. Egyébként nem biztos, hogy ez a baj, próbáld meg leszedni és visszarakni a bordát, nálam is volt már ilyen, hogy látszatra passzolt a borda és a3 hőfok közül egy felment 90 fokig is, aztán leszedtem, majd vissza és utána egyik érték sem ment 70 fok fölé. Egy próbát megér. Ha ez nem segít, akkor vagy raksz hátra a kis kék bordára egy kisebb ventit is, vagy megpróbálod a nagyot hátrébb elhelyezni és megnézni, így mit produkál.
-
KAMELOT
titán
Dobj képet a gépedről + aida64.
Ahogy a kolléga is írta. Ház angyon fontos. Lényegében egy szélcsatornában a szellőzés sokkalta jobb.
Levettem a ház oldalát. Elkezdtek emlegedni a dolgok. Feltettem + 23-as venti is tolja be a levegőt a cuccokra így mindjárt jobb a szellézés.
Legalább a ház oldalára vegyél egy 20-23-as ventit ami tolja be a levegőt. Sokat fog segíteni min. 5 fokot.(#6740) Gigaman55: Ha vettél hűtőt akkor így kell kinéznie. Vagy te mit vettél pontosan?
GTX470-en egy ilyen. -
Indy69
aktív tag
Talán a ramot de ez csak tipp ,teszt alatt amikor 80-90 fok tedd rá az ujjad ha forró akkor az a baj,a VGA olyan mint az alaplap csak kicsiben ,anno volt egy 775 deszkám annál is a proci hőfok ok. volt de mégis fagyogatott a gép mint kiderült az északi híd forró volt mert elfáradt a paszta alatta ,raktam rá egy 4cm ventit + paszta és jó lett. Próbáld ki ,ha mégsem akkor passzolom a kérdést
-
patex1983
őstag
Ez csak 1 db ventilátor... Úgynevezett turbo module az Ac S1 Plus hűtőbordához. Szóval a ventilátort önmagában nem tudod felrakni, max a gyári bordára rákötözöd.
Kell hozzá egy ilyen borda és ezzel együtt fogod tudni felrakni a kártyádra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged