Új hozzászólás Aktív témák
-
thboxx
aktív tag
válasz #25712384 #6860 üzenetére
No... először is elnézést, hogy ilyen sokára keveredtem ide... kicsit el voltam havazva. Az általad linkelt is simán elviszi. A lyuktávokat minden esetben lyuk-középtől lyuk-középig mérik. Átlós megoldásoknál ( két lyukúnál ) ez egyértelmű, több ponton lefogatottaknál ( 4 lyukú ) viszont s szomszédos lyukak középpontjainak távolsága van megadva... A Zalmi gondoltam, hogy nem lesz jó, ezért is javasoltam másikat. Csak a 60mm lyuktáv elég ritka valami... Nem egyszerű hűtőt találni rá...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
bertalanimre
tag
válasz #25712384 #6860 üzenetére
Ha ilyen fajta hűtőt vennél akkor személyes tapasztalatom alapján had ajánljak neked én is egyet. Ez kicsit sokára jön meg, de nekem a régi Radeon 5450-esem olyan jól hűti, hogy össze ****tam magam. Ha Full HD-n nézek vele filmet a TV-n és a monitoromon egyszerre akkor se megy a hőmérséklet feljebb 45 foknál. Játék közben a rekord amit mértem vele az 55. Hozzáteszem a gyári hűtővel a 80 fok volt az átlag.
Valaki közben nekem egy 5770-esre valami normálisabb hűtőt tud ajánlani aminek közel-nulla a hangja?
[ Szerkesztve ]
Az amerikaiak 51 százaléka szerint az informatikai felhő működését a rossz időjárás is befolyásolhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest