- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullKoxa
őstag
Hello! Itt olvasgass,ha a venti érdekel keresd a ventis képet. Remélem tudtam segíteni.
-
Raggie
őstag
Mennyi ideig ment a furmark amíg elérte a VRM ezt a hőmérsékletet?
Egyébként most volt egy levelezésem a Sapphire technikai munkatársaival. Két dolgot is kérdeztem az egyik, hogy van-e frisebb BIOS a kártyámhoz(nincs), a másik meg pont a VRM-ekkel kapcsolatos.
Ezt a képet küldtem nekik, és megkérdeztem, hogy jól vannak-e bejelölve a VRM-ek rajta:
Válasz:
"Yes those are the correct location for the VRAM, as for VRAM temp range, it will linger somewhere around 90 to 100c, VRAM can handle higher temp range then chipset could. So if your VRAM is showing around 100c this is consider normal for the card."Nos ez egyrészről jó hír, másrészről meg nem, mert most nem tudom, hogy a RAM modulokra gondoltak-e vagy a tényleges VRM-ekre. A 7970-esen meg néhány OC-s 7950-esen is a VRM-ek 130 fokra vannak hitelesítve, tehát nem hiszem, hogy aggódnod kéne, bár jobb 85-90 fok környékén tartani őket.
(egyébként a Furmark extrém terhelés ilyen szempontból, játékok alatt nem hiszem, hogy felmenne ennyire a hőmérséklet. -
Indy69
aktív tag
Na igen az artic pasztával vannak gondok ,sokan szívnak vele nem az első negatív coment,Én is azért raktam ezt [link] meg itt találtam a H.a. használtan fél áron és nem bántam meg egy 5850 toxikon van és BF3 alatt max 65cf a 2 venti fix800rpm hangot csak ha bedugod a fejed a gépbe akkor hallasz
Na meg láttam már itt hirdetni articot hibás ventivel
-
thboxx
aktív tag
Szóval akkor befér? Vagy inkább nem kockáztatnád meg a felső slotot? A hűtőt én rádbízom. Az AC hűtők is nagyon jók,én is használok egyet. Bár az más kategória...
Viszont a Peter az abszolút csúcskategória. Prolima-Tech-el lehet egy szinten emlegetni... (MK-13/16) Erre fel lehet dobni 2db 120mm ventit leszabályozva pl. Tehát amelyik szimpi. Vagy a pénztárcádnak szimpi...
A proci hőfokai nem is vészesek amúgy. Hétköznapi használatban ezt el se éri majd. Hangja így nem lett másabb?
Üdv.
-
GNKING
tag
Én ezeket ajánlanám:
Accelero Xtreme 7970
Eladó Arctic Cooling Accelero Extreme Plus II
Accelero Twin Turbo II
Eladó Arctic Accelero Twin Turbo II
Accelero Hybrid 7970
Eladó Arctic Cooling Accelero Hybrid
Nem hangosak, jó a hűtő teljesítményük és 54mm hely elég nekik.Remélem tudtam segíteni.
-
-
thboxx
aktív tag
Mennyire melegedik az i7-ed így? Speciel arra gondolok, hogy tehetnél egy próbát:
A D14-en csak a 140mm ventit hagyod fent, és 90°-al elfordítva teszed fel a lapra. Úgy szerintem belemenne a felső slotba is a kari. Igaz így kicsit fűtené az alsó blokkot a VGA, de elég nagy az a D14 szerintem... Egy próbát megérhet... Ehhez nem is kell még venned semmit sem. Ha így OK a proci hőmérséklet, vissza lehet térni a VGA hűtés kérdésre...
Üdv.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest