- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
galaxys2 #6316 üzenetére
szerk. nem olvastam végig a hsz-eket.... húzd fel a 40%ot 100ra. én most cseréltem le a gyárit és nekem 49%on meg se mozdult. felhúztam 100ra és azóta pörög-hűt mint a bolond.
(#6332) the_mad mi más?
komolyan én már procira is ezt fogom tenni. összekötegelőzök négy bordát, pakolok közé 3 ventit osz jólesz
-
-
the_mad
aktív tag
válasz
galaxys2 #6325 üzenetére
Igen, ki kéne próbálni a ventit, tápold meg máshonnan. Ha az műxik, akkor PWM, ha nem akkor a venti a ludas. Nem akarlak elkeseríteni, de itt te már nem nyerhetsz. PWM a ludas, akkor gari és szerviz, ha a ventik rosszak, akkor ugyan ez. Nem lehet hozzájuk valót kapni.
-
Blizzardking
őstag
-
the_mad
aktív tag
válasz
galaxys2 #6305 üzenetére
Az lényegtelen mit mutat a catalyst. Ez úgy működik, hogy hőfokok mellé fordulatszámot párosítanak. Amikor melegszik a szerkezet, akkor növeli a PWM a ventik sebességét. Attól, hogy a venti nem megy/eltávolítják még az érték párosítás megmarad és a catalyst azt mutatja. Nekem voltak ismerőseim ugyanilyen gondokkal, ők külsőleg tápolták meg a ventiket. Elvileg van egy 3 pines csatlakozód a PCIex16 slot-od mellett, a ventik csatlakozóját oda lenne érdemes bedugni. Egyik ismerősöm így meg tudta javítani a 5970 kártyáját, igaz, hogy hangosabb lett, mert mindig max fordulaton ment, de tökéletesen működött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged