Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thommyboj #688 üzenetére
Hát jó lenne, ha már benne van
Kérdezz rá ebben a topikban ''ATi Radeon X1300 XT - X1600 PRO/XT - X1650 PRO''
egyébként a hőmérsékletről... az Everest nálam 20 fokkal mindig kevesebbet mutat, mint ami az overdrive panelnál van -amit linkeltem is-. Szóval most 71 fokos (overdrive), és 51 fokos (Everest szerint)...a biztonság kedvéért én a magasabbat hiszem el -
törölt tag
válasz
Thommyboj #686 üzenetére
hát most hogy kérdezed...ááá
''For those of you who don’t know what OVERDRIVE is, we’ll provide a brief refresher. OVERDRIVE is a new feature unique to ATI’s “XT” line of graphics cards. When enabled, OVERDRIVE dynamically adjusts the core clock frequency of the graphics card depending on temperature.''
Úgy tűnik xt bios kéne hozzá, szóval inkább hagyd a fenébe -
törölt tag
válasz
Thommyboj #682 üzenetére
[link] itt van az overdrive, itt tudod bekapcsolni. Ez egyébként a mostani (mai) állapot VM-102 -vel, reggel óta játszom, csak 2X jöttem a netre kb 20 percet. Egyébként le kellett fűrészelnem felrakásnál az alu-részből egy 1cm-es részt a rövidebbik oldalon(satu, vasfűrész) különben nem ment volna rá.
Szóval ha ilyen van, sem kell kétségbe esni
-
törölt tag
válasz
Thommyboj #679 üzenetére
Az AeroCool VM-102 passzív hűtőt ajánlom, 7000 forint körül van. Ezt használom én is...(az igazsághoz hozzátartozik, hogy engem is a hangos vga venti zavart 4200-as fordulattal visított..és egyszer játék közben leállt...akkor cseréltem ki passzívra a hűtést ) Nálad van overdrive? Ha van kapcsold be és biztos nem lesz gond, mert az a hőmérséklet függvényében csökkenti/növeli automatikusan a gpu mhz-et...nálam 395 és 430mhz között. 85 fok felett még nem volt ezzel a hűtővel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged