- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Blackhole13 #668 üzenetére
Mert ha nem vmi régi nvidia, akkor alapjában véve látnod kell a hőmérsékletet az nv vezérlőpultjában...
-
SEMTEX
senior tag
válasz
Everest is megmondja a gpu hőmérsékletét, viszont a memóriát nem...
Nem értem,milyen kártyád van? -
04ahgy
nagyúr
válasz
A memória hőmérsékletet nem tudja egy progi sem monitorozni, már csak azért sem, mert a memóriákba/ra nem tesznek szenzort (hacsak nem valami über-giga deluxe kártyáról van szó).
ATI Tool-lal egyszerre tudod nézni X1xxx kártya esetén a GPU, a feszültségstabilizátor, és a VGA kártya környezetének a hőmérsékletét.
De kitölthetnéd a konfigodat az adataidnál, és akkor többet tudnánk mondani. X800 széria, 9800XT, 9600XT esetén ugyanis csak a GPU hűmérsékletét tudod nézni. Más kártyánál (értsd: korábbi ATI-k) pedig semmilyen hőmérsékletet nem tudsz szoftveresen ellenőrizni.
nVidiákhoz nem értek, azt majd valaki más elmondja, ha nem ATI-d van.
HGyu
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
Blackhole13 #665 üzenetére
Hello!
Ha nincs a gpu-ban sensor akkor semmilyen verzió nem segít. -
Djuree
félisten
válasz
Blackhole13 #657 üzenetére
az everest mutatja a gpu-ét
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
Blackhole13 #659 üzenetére
játék alatt lehet igazán észrevenni melegedést, egyszer egy haverom gépén úgy vettem észre hogy az fx5500 nak elment a ventije, és melegedet hogy a játékban jöttek a textúra meg mindenféle hibák, aztán mondom nézzem csak meg a hütést hát a venti akadt meg alapon borda közé volt becsavarozva egy 4 cm es venti aztán kivettem raktam egy kis vd40 et bele
aztán jó volt símán azóta le lett cserélve egy kis primecooler hütőre és most sirály.
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
Blackhole13 #657 üzenetére
erre többen vágynak, de sajna ilyen progi még nincsen, bár mindenkinek nagyon jól jönne.
Én egyszer kétszer vga hőt apám lézeres thermométerével néztem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest