Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
#20196435 #689 üzenetére
majd rákérdek, bár everest nálam nem írja gpu hőmérsékletét, még sosem láttam, pedig az ati meg minden oldalon az van, hogy az X1... szériában már van 3 darab cenzor, 1 a gpu, egy a kondi és egy memória hőmérsékletet írja, az 9600XT és X800 közötti szériákban csak a gpu hőjére van cenzor.
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
#20196435 #687 üzenetére
bár elvileg írták valahol, hogy valamilyen progival meg lehet nézni a gpu stb hőmérsékletet, ráadásul az én kártyám X1600pro és már három darab érzékelő van benne, haveromnak X800GT je van neki meg 1 érzékelője van, és jó lenne ezeket az érzékelőket valahogy használni. azért kösz a segítséget.
-
Thommyboj
aktív tag
válasz
#20196435 #681 üzenetére
nekem is ezt ajánlották, meg a hasonló árban van is zalmannak egy passzívja, meg még párat néztem, de akkor rászánok 7000 et mert olcsóbban jól nem lehet megoldani, artic cooling oknál meg nem tudom hogy van e x1600 asra szánt széria de én nem láttam, bár jó lenne ha gyártaának egy univerzális hütést valahogy
Overdrive még nem néztem, hol keressem, ha már itt tartunk ne keresgéljem akkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Raijintek CRATOS 850 WHITE 80 PLUS Gold, 90% moduláris 5 év alza gar
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- EKWB DDC 3.1
- Montech SKY TWO GX White házikó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest