Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
darvin555 #114217 üzenetére
Pedig sajnos így van. Szolgáltatótól vásárolt telefont KEDVEZMÉNYESEN, amiért cserébe aláírt 2 évet azaz vállalta a szolgáltatás igénybevételét. Ha nemfizetés miatt a szerződés felbontásra kerül akkor bizony a telefon is toltólistás lesz. Ezért nem vennék használt szolgáltatói telefont míg a hozza tartozó előfizetésen hűség van.
Túl nagy. No ez már gyanús. Hisz ha nagy volt akkor már az első napon is. Személyesén 3 nap, online vásárlásnál 14 napig visszaadhatja és eláll a szerződéstől. 180ezer el kevesebbért adni egy 2 hetes telefont? Valami nagyon nagyon nem stimmel.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
darvin555 #114219 üzenetére
Az nem számít, szimpatikus-e. Én most adtam el a 2 hónapos részletre vett Mate 20 Lite-omat (cseréltem a Nova 5T-re majdnem árában). Természetesen előtte kicsengettem.
Eleve rosszul indított az eladód, hogy nem az igazat mondta, de sokan paráznak, hogy a részletre vett telót nem tudják eladni. Ha kifizette ő is, kérd az átutalásról, befizetésről szóló igazolást.
Rajta van a számlán az előfizetés száma, és az átutaláson is be kell írni közleménybe.
Nincs vita.
Én megmutattam, el is ment a teló, számlával, garijeggyel, így kell. Egyébként egy rendőr vette meg, kikérdezett rendesen.Ha nem fizette ki, nem is adhatja el, akkor először tegye meg.
-
válasz
darvin555 #114209 üzenetére
A legkönnyebb azt mondani, hogy egy összegbe vette. Ha egy összegbe vette, akkor a számlán nem szerepelne az, hogy csak részletfzetési melléklettel együtt érvényes.
De ahogy Zsolt_72 is írta, utólag lehet rendezni akár egy összegben az egész részletet, arról kap egy igazolást. Csak itt felmerül bennem az a kérdés, hogy ha kifizette utólag egy összegben, akkor miért nem úgy vette meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nők, nőügyek (18+)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest