-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
darvin555 #114217 üzenetére
Pedig sajnos így van. Szolgáltatótól vásárolt telefont KEDVEZMÉNYESEN, amiért cserébe aláírt 2 évet azaz vállalta a szolgáltatás igénybevételét. Ha nemfizetés miatt a szerződés felbontásra kerül akkor bizony a telefon is toltólistás lesz. Ezért nem vennék használt szolgáltatói telefont míg a hozza tartozó előfizetésen hűség van.
Túl nagy. No ez már gyanús. Hisz ha nagy volt akkor már az első napon is. Személyesén 3 nap, online vásárlásnál 14 napig visszaadhatja és eláll a szerződéstől. 180ezer el kevesebbért adni egy 2 hetes telefont? Valami nagyon nagyon nem stimmel.
-
hangyász2
aktív tag
válasz
darvin555 #114219 üzenetére
Az nem számít, szimpatikus-e. Én most adtam el a 2 hónapos részletre vett Mate 20 Lite-omat (cseréltem a Nova 5T-re majdnem árában). Természetesen előtte kicsengettem.
Eleve rosszul indított az eladód, hogy nem az igazat mondta, de sokan paráznak, hogy a részletre vett telót nem tudják eladni. Ha kifizette ő is, kérd az átutalásról, befizetésről szóló igazolást.
Rajta van a számlán az előfizetés száma, és az átutaláson is be kell írni közleménybe.
Nincs vita.
Én megmutattam, el is ment a teló, számlával, garijeggyel, így kell. Egyébként egy rendőr vette meg, kikérdezett rendesen.Ha nem fizette ki, nem is adhatja el, akkor először tegye meg.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
darvin555 #114209 üzenetére
A legkönnyebb azt mondani, hogy egy összegbe vette. Ha egy összegbe vette, akkor a számlán nem szerepelne az, hogy csak részletfzetési melléklettel együtt érvényes.
De ahogy Zsolt_72 is írta, utólag lehet rendezni akár egy összegben az egész részletet, arról kap egy igazolást. Csak itt felmerül bennem az a kérdés, hogy ha kifizette utólag egy összegben, akkor miért nem úgy vette meg eleve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest