-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz mezis #138366 üzenetére
Ezek szerint vannak olyan szolgáltatók, akiket nem kötelez senki semmire, de ami engem jobban aggaszt, hogy az itthoni szolgáltatók meg szó nélkül megeszik az ilyesmit. Számomra érthetetlen, hogy csöröghet ki valakinél az én telefonszámom úgy, hogy közben nem én hívom... Van egy előfizetésem, fizetem a díját, nyilván nem azért, hogy a számomat mások használják, vagy egyáltálán használhassák... És persze mindenki mossa kezeit, senki nem illetékes, vagy nincs eszköze hozzá, 21. század...
Mindegy is, ha nincs semmilyen megoldás, akkor végül arra fogok vetemedni, hogy tiltok minden bejövő hívást, ami nem a kontaktlistáról érkezik (végülis családtagok, barátok, munkahelyi kontaktok így is megtalálnak, vadidegenekre eddig sem feltétlenül voltam kíváncsi).
Nem akarok ezzel itt szemetelni, csak ha már anno behoztam ide a témát, és mások is írtak hasonló tapasztalatokról, gondoltam megosztom az enyémeket is.Up the Irons!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest