- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha van egy dominós számom, töltök rá pénzt, és minden hónapban beaktiválok 4 giga netet mondjuk egy éven keresztül, akkor év végére lesz rajta 48 giga net? Tehát ha van korábbi maraton, akkor összeadódnak?
-
Ugye jól gondolom, hogy ha bekativáltam egy ingyenes 3 gb opciót, akkor azt fogja előbb fogyasztani, és csak utána a maraton netet?
-
válasz
Soulfly842 #102036 üzenetére
Egy iOS appnál is vannak kérdések, hogy mihez kér hozzáférést.
-
válasz
zsoltzsolt #101987 üzenetére
IOS-on ez nem így működik.
-
válasz
tizenkettő #101982 üzenetére
Az iOS app semmilyen ilyen hozzáférést nem kért az emlékeim szerint.
-
válasz
szabogabor10 #101748 üzenetére
Egyetértek veled.
Mindemellett két kiegészítés.
Egyik, hogy pár napja már lehet weblapon is bekapcsolni (telefonon nem tudom, hogy lehet-e), így a kolléga kicsit késve háborodott fel.
A másik, hogy ezért jogászt megkérdezni, "tévét ráküldeni" a szolgáltatóra... Hát én nem tudom... -
válasz
lugosi #101618 üzenetére
Elmúlt a szerkesztési idő, a fiókomban lévő több dominós szám közül egyiken aktív csak a Most, eddig mindegyiken az volt, és azon az egyen is, amin megjött az sms, hogy lejárt, jelenleg aktív, és a többin be se lehet kapcsolni. Reménykedek benne, hogy elmúlik ez az összevisszaság és beáll rendesen a dolog, meg hogy kijön iosra is az új alkalmazás, mert azt azért elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyen módszereket kelljen alkalmazni, hogy pc-n futtatok egy android emulátort, amiben futtatok egy valahonnan előberhelt verziójú telekom appot.
Ilyenkor úgy érzem, mintha csalni akarnék, pedig csak egy legális, elérhető szolgáltatást szeretnék használni, pénzért (pl. 600 Ft-os csomag). -
Tegnap még nem volt ott, határozottan úgy emlékszem.
Viszont az egyik családtag előfizetésén most néztem, akinél a saját szememmel nézem most az sms-t, hogy lejárt, erre a webes felületen azt írja, hogy aktív, és hogy hónap végén fog lejárni.
A telekom alkalmazás (ios) még hírből sem ismeri az opciót, sem a 600 Ft-osat, és ott azt írja még mindig, hogy nincs lehetőségem az előfizetést beállítani jelenleg.
Szóval szerintem egész egyszerűen ahogy más is írta, most van átállítás alatt a dolog, reméljük rövidesen bejáródik.
Szerk.: ugyanakkor van olyan domino fix kártya a fiókomban, amin korábban aktív volt a most, és most (hehe) nem lehet bekapcsolni, nincs is meg az opció. Akkor nem értem, hogy is van ez.
-
válasz
#73820095 #101572 üzenetére
Köszi, megvárom míg kiadják az új ios-os klienst, 3 számot kell kapcsolgatnom a rokonságban, fenékbe billentenének ha másnak kiszervezném
csicso82: azért valahol elképesztő, hogy ilyen furfangokat kell csinálni csak azért, hogy egy eddig létező dolgot használhassunk. Üzenem a telekomnak, hogy az egyszerűbb általában jobb.
Megkockáztatom, hogy az átlag userek 80%-ánál ez a fajta kapcsolgatósdi kb. azt jelenti, hogy megszűnt az opció. Csak rágondolok azokra a családtagokra, akiknek az én fiókomban vannak a számai, és így kapásból 3-ból 3 teljesen fogalmatlan lenne hozzá, hogy neki most valami appban valami menü mélyén gépészkedni kell valamit. Persze, ez a 3-ból is csak arra az 1-re vonatkozik, akinek van okostelefonja.
Ezt szerintem így a telekom átgondolatlanul és rosszul csinálta, a most-ot eddig igénybe vevő ügyfelek döntő része úgy fogja megélni, hogy jobban fogy az egyenlege és nem fogja érteni, hogy miért. A hozzáértő 20% meg kapcsolgatja, őket meg ez fogja bosszantani. Kb senki se lesz elégedett, és ráadásul még pénzbe, időbe került a megvalósítás is. Ez szerintem így ahogy van el lett szúrva.
-
válasz
dptrsk #101569 üzenetére
Pár napja kapcsoltam be az adott számon. Akkor is lekapcsolták ezek szerint október elején, mindegy. Azért annyira nem baráti hogy most vissza sem lehet kapcsolni, a szám gazdája most addig, amíg vissza nem lehet kapcsolni, egy kicsit drágábban telefonál.
Pedig már majdnem komolyan vettem a dominót mint lehetőséget, de azt hiszem én maradok előfizetésnél a magam részéről.
-
válasz
Fox Mulder #101313 üzenetére
Ugyanezek jelennek meg nálam is csak.
-
Nálam a most opció bekapcsolása működik benne, jelzi a 30 napot is, viszont a 600 Ft / 300 perc és a napi korlátlan hívás opciók nem jelentek meg az appban (iOS, legfrissebb).
-
Volt valami felhívás a múltkorában, hogy a nem használt e-mail végződésű email címeket kivezeti valamikor a telekom, ha megadott feltételek nem teljesülnek. Nem emlékszik véletlenül valaki, hogy mi volt ez az időpont?
-
válasz
Fox Mulder #100661 üzenetére
De így van, mind a 3 új modell 1 nano + 1 esim.
-
válasz
szabogabor10 #100636 üzenetére
Valaki próbálta már befűzni egy randira?
-
válasz
Ispán_Péter #100406 üzenetére
Lottóra, autópálya-matricára és ilyenekre tudod elkölteni online.
-
válasz
halapidori #100192 üzenetére
Én azért egy nmhh panaszon is átfuttatnám a dolgot, hogy igyekezzenek az ilyen jellegű hibákat a jövőben elkerülni.
-
válasz
1bitesjuzer #100027 üzenetére
Nem vagyunk semmilyen céges flottában, nekünk sincs flottánk. Egyszerűen több számunk van, ennyi. Láthatóan a körülményeket nem tudva meggyanúsítasz, hogy kamu. Bizonyára ugyanígy kamu a többi hozzászóló is, akik páran ugyanezt írták, hogy ugyanígy jártak. Azért, mert valamivel még eddig nem találkoztál, nem feltétlenül kamu.
-
válasz
szabogabor10 #100023 üzenetére
Jaja, utoljára ilyen titkos azonosítót emlékem sincs, hogy mikor kértek tőlem utoljára. Azzal, hogy céges az előfizetésünk, és nem vagyok se ügyvezető, se kontakt személy, csak én szoktam az ilyesmit intézni. Ha rákérdeztem, hogy el tudom-e intézni, akkor megkérdezték, hogy én vagyok-e az ügyvezető, mondtam hogy nem, akkor azt mondták, hogy nem. Ha nem kérdeztem rá, hanem csak intéztem, akkor semmi ilyesmi nem volt.
Személyes ügyintézésnél sose tudtam elintézni semmit az ügyvezető nélkül, ott megakadtam mindig, de telefonon évekkel ezelőtt, ha kértek tőlem bármiféle azonosítót. Valójában már el is felejtettem, hogy van ilyen egyáltalán. -
válasz
szaniszlokar #99876 üzenetére
Kaspersky internet security-vel meg lehet nyitni.
-
válasz
1bitesjuzer #99633 üzenetére
Hátha tudja valaki hogy mikor aktiválják, nem lehet, hogy éjfélkor? Szerintem nézz rá holnap reggel. Akkorra már nyilván mennie kell.
-
válasz
1bitesjuzer #99623 üzenetére
Nem biztos hogy reggel aktiválják az újat.
-
válasz
1bitesjuzer #99619 üzenetére
A szolgáltatás aktív, hogyhogy nem aktiválják?
-
válasz
Black_Raven #99516 üzenetére
Azt nem szokott. Más hiba van de ez még nem volt. (Szifon 6s plusz)
-
válasz
sarkanyolo2 #99512 üzenetére
Nálam van.
-
válasz
Soulfly842 #99225 üzenetére
Nem tudom, hogy badarság-e vagy nem, azt írtam amit a srác beírt tapasztalatként.
-
Tegnap beszéltem pont valakivel aki Harkányban van, ugyanez a hiba! Egyébként a telefonja máshol tökéletesen működik. Harkányban pedig mint ha víz alól beszélne, vagy időnként másképp torzul a hangja, illetve néha egyáltalán nem hallani semmit. Erős a gyanúm akkor hogy ez valamilyen helyi hiba lehet és nem a készülék hibája.
-
Díjcsomagváltással kapcsolatos kérdésem lenne.
Jelenlegi csomag: Next S, fennálló hűséggel. (6055.- Ft)
Váltani szeretnék: Mobil L csomag (5500.-) + 3 GB net (2290.-) összesen 7790.- Ft
Kötbérmentesen válthatok-e erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest