- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
Szia!
Az új NetPlusz csomagoknál előfizetés esetén meg lehet azt csinálni, hogy ha esetleg elfogy az adatkeret, akkor lemondom, majd újra aktiválom akár azt, vagy egyel magasabb NetPlusz csomagot ugyanabba na hónapban? A Net&Roll 1 GB-nál volt egy olyan kikötés, hogy a 2. aktiválás már +1000 Ft, itt ezeknél van ilyesmi?
-
MODERÁTOR
Ma szervizben azt az infót kaptam, hogy elvileg legkésőbb április végéig Szegeden is bevezetik az LTE-t.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #41097 üzenetére
A dolphin minivel nem fogsz annyit spórolni mint az Opera minivel. Teljesen más a kettő.
-
MODERÁTOR
válasz WhiteWalker #41085 üzenetére
Kezdésnek ne használd a FB appot, helyette böngészőből lépj be oda is. Dolphin helyett mobilnethez meg Opera Mini, így biztosan kijönnél az 500 MB-ból is.
-
MODERÁTOR
válasz Balázs1621 #40964 üzenetére
Akkor lépj be a honlapra és aktiváld ott. Hátha sikerül.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Igen, ezt már én is észrevettem korábban. Nagyon nincs összhangban a honlap és az ÁSZF. Sőt a honlap még önmagával sincs összhangban.
(#40821) Noá
Senki nem kerül sehová automatikusan. A váltás csak opció, és egy adott díjcsomagra vállalt hűségnél nem is biztos hogy minden esetben kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz zoli62 #40805 üzenetére
Teljes a káosz.
Pl Like S-nél is azt írja hogy:
Főiskolások, egyetemisták számára elérhető érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvánnyal
Alacsony, hálózaton belül 100%-ban lebeszélhető havi díj
0 Ft-os percdíjjal hívható 3 Telekom mobilos hívószámMajd ezután:
Havi díj, e-Packkel:
2790 Ft
Ismerd meg az ePack kedvezményt!
A havi díj 100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldönBár kétlem, hogy ha van e-pack kedvezmény akkor bárhogy lebeszélhető, ha meg nincs akkor csak hálón belül.. Pedig a kiírásból ez jön le.
-
MODERÁTOR
"Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le"
Eddig tartott az öröm. Megváltoztatták a honlapon is és az ÁSZF-ben is ezt a részt..
"A havidíj lebeszélhetőség felhasználható alapdíjas Telekom mobil hálózaton belüli előfizetők felé indított hívásra, SMS, MMS küldésre,
valamint hangposta lehallgatásra belföldön. A Like S díjcsomag esetében a havi díj hóközi aktiválás esetén időarányosan számlázódik" -
MODERÁTOR
válasz smileismarci #40704 üzenetére
Igen, az utolsó mondat nem kell.
-
MODERÁTOR
válasz smileismarci #40701 üzenetére
Az ÁSZF-ben benne van, hogy csak főiskolásoknak és egyetemistáknak.
-
MODERÁTOR
válasz Nordik #40616 üzenetére
A My T-mobile felületén sokkal egyszerűbb kártyával kifizetni, mert ha elkezdesz utalgatni, akkor még pluszban azért is fizetned kell. Nem is értem ez miért éri meg bárkinek is. A kártyás vásárlás ugyanúgy biztonságos, az OTP felületén zajlik, és az legalább (a legtöbb helyen) nem kerül pénzbe). Pluszban ez azonnal látszik, az utalás meg nem hiszem.
-
MODERÁTOR
"Pozitív változás, hogy a havidíj már nem csak hálózaton belül forgalmazható le, negatív változás, hogy a 3 kedvenc szám csak 300 percig hívható ingyen."
Ismét köszönöm, mert ezt nem is vettem észre. Így már lehet meggondolom a váltást, mert igazság szerint a Like 300-ban lévő 100 óra ingyen beszélgetésnek még a közelébe sem kerültem soha. Like S ben meg az 5 óra is bőven elég lenne, viszont hogy hálón kívül is forgalmazható nagyon csábít.
-
MODERÁTOR
válasz motoflug #40057 üzenetére
Ha valaki bemutatja a diákját, akkor 2 évig meghosszabbítják neki a Like jogosultságát, ez idő alatt nem figyelik, hogy van-e érvényes diákja.
Tehát teszem azt valakinek 2014. március 31-ig érvényes a diákja, akkor március 31-én bemegy, köt egy Like előfizetést akkor egészen 2016. március 31-ig jogosult lesz azt használni, nem érdeklődnek a diák után. -
MODERÁTOR
válasz troland26 #39950 üzenetére
A Telekomtól 2790 Ft online, ebből 2700 lebeszélhető, de pl MediaMarktban 1500 Ft, amiből 1000 Ft lebeszélhető plusz 200 MB adatforgalom.
-
MODERÁTOR
válasz ANDROID??? #39751 üzenetére
Annó a 2. kuponos sztoriban vettem egy ilyet, elég jó, azóta is használom telefonhoz és géphez is. Össze lehet csukni kisebb méretűre, így könnyű magaddal vinni bárhová. 13k-t talán azért nem adnék érte, de 7-8k-t mindenképp megér.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
100%-ban egy cipőben járunk. Nekem is októberig érvényes jelenleg, és ennél jobb díjcsomag nincs számomra. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy lehet majd hosszabbítani, mert csak új előfizetést nem lehet rá kötni, de meglévőt hosszabbítani lehet. Legalábbis szerintem, de majd 1430 megerősít vagy megcáfol.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Hoppácska...
"Tájékoztatjuk, hogy 2014.03.01-tõl Ált. és Domino Üzletszabályzatunk (Üsz.) a következõk szerint módosul:
A Fun Aranytárskártya, a Fun Dupla, a Like 50, a Like 300, az Eco S, a Next L Társkártya, a Next XL Társkártya, aMobil Otthon Prémium, a T-Mobile ikon 200 LTE, a T-Mobile ikon
400 LTE, az Aranytárskártya Net&Roll XS és a T-Mobile ikon 600 LTE díjcsomagok lezárásra kerülnek, újonnanmár nem választhatók." -
MODERÁTOR
válasz MuzikJunkie #38333 üzenetére
A kapcsolási idő nagyban függ a kiemeltségi szinttől is. Arany szintű ügyfélként maximum 2-3 percet kell várnom.
-
MODERÁTOR
válasz djculture #38154 üzenetére
Igen, szerintem is most variáltak ezzel, mert ezért írtam én is a múltkor, hogy 3-ra emlékeztem.
Az ÁSZF is becsapós, mert azt írják, hogy:
2.1.3.2.7. A Szolgáltató jogosult meghatározni, hogy egy előfizető évente legfeljebb
két Domino csomagot vásárolhat. Az Előfizető tudomásul veszi, hogy az egy éven
belüli második vásárlásra csak a Szolgáltató egyedi elbírálása alapján van mód.Először leírják, hogy vehetsz kettőt, majd ott van, hogy a 2. dominó már elbírálásra kerül.. De mi alapján..? Agyrém.
-
MODERÁTOR
válasz djculture #38072 üzenetére
Furcsa. Nemrég itt írta valaki, hogy 3-at lehet venni, erre emlékeztem. Amit linkelsz, ott azt írják 1-et. Belelapoztam az ÁSZF-be, itt meg kettőt írnak:
"2.1.3.2.7. A Szolgáltató jogosult meghatározni, hogy egy előfizető évente legfeljebb
két Domino csomagot vásárolhat. Az Előfizető tudomásul veszi, hogy az egy éven
belüli második vásárlásra csak a Szolgáltató egyedi elbírálása alapján van mód."Viszont a gyakorlat meg azt igazolja, hogy akár kettőnél többet is lehet venni, mert nem mindig figyelik.
(#38073) troland26
Vehetsz. Az előfizetésednek és egy dominós vásárlásnak semmi köze egymáshoz.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz mikersz1 #37703 üzenetére
Nem. A GLS futárok reggel 8-tól 16-ig dolgoznak, és van egy felépített menetrendjük, ami szerint haladnak. Ha rendes a futár, akkor meg lehet vele beszélni, hogy kicsit később hozza, de az a legbiztosabb ha PickPackPont-ba vagy Telekom üzletbe kéred, és ott bármikor átveheted.
-
MODERÁTOR
válasz secler07 #37585 üzenetére
Vegyél dominóban... Ezeknél az előfizetéseknél (én is Like300-ban vagyok) kb 2-3 ezerrel kerülnek kevesebbe a készülékek, mint dominóba. Nem éri meg ezért hűséget kötni. (Egyébként így ha 21. hónap után veszed, amíg nem járt le a hűség, eleve drágább lesz a telefon, mint új előfizetéssel.) Mostanában jobban megéri dominóban venni.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Megváltozott az OTP internetes fizetési felülete? Hirtelen azt hittem, valami kamu oldal jött be, mert nem a megszokott felület jött, mikor a számlámat akartam befizetni.
(#37292) polonic
Akkor megnyugodtam.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #36709 üzenetére
Mindenkinél így működött. Mikor beraktál egy csomó cuccot, és beírtad a kódot, nem 10k-t vont le hanem sok esetben akár a tízszeresét is... Csak azért nem rendeltünk ilyesmiket, mert ekkora összegű lehúzásoknál már adott esetben be is perelhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #36027 üzenetére
Egyébként meg is érdemlik. Főleg egy ilyen akciónál, ahol relatíve néhány készülék volt, csak simán le kellett volna vinni mindegyiknek az árát 10k-val, erre az időszakra... Csak gondolom arra játszottak, hogy így kevesebben használják ki a kupont, mintha mindenki egyből megkapná a kedvezményt. Csak éppen visszanyalt a fagyi.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #35857 üzenetére
Egyébként hihetetlen rendes ügyintézőt fogtam ki. Rendeltem én is egy AKG fejest muternak, magamnak meg egy Urbanears fejest, párom meg egy vezeték nélküli egeret rendelt. Az ügyintézőnek mondtam, hogy WS rendelés, bepötyögi, nézi, kérdi: áá még működik a kód? Mondom igen. Mondja, hogy egyébként tartozékra nem kéne elfogadnia a rendszernek, de hogy őt ez nem érdekli, mert ha ezt írja a WS ,akkor ezt írja, ő azzal nem vitatkozik.
Egyébként én pénteken nem vettem semmit, akkor lemaradtam róla.
(#35855) Vangelis
Mondjuk most jól tetted, hogy nem vettél semmit, mert már a múltkori alkalmakból elég sok van a számládon.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz adequate_cou #35802 üzenetére
Hoho. Ha azt írtam be hogy fizetés átvételkor, elfogadta. Átvehető a csomagom.
-
MODERÁTOR
válasz adequate_cou #35800 üzenetére
Működik az a módszer amit írsz, továbbléptem, de mikor az átvevő adatait kell megadni, csak a nevem tudom megadni, igazolvány szám, anyja neve meg sem jelenik, és a végén visszadobja azzal, hogy azok nincsenek megadva...
-
MODERÁTOR
válasz chester99 #35793 üzenetére
Nem akar működni a webshop....
Pedig beraktam egy LTE képes készüléket, beírtam a kuponkódot, kiírt 20k kedvezményt rá () beraktam egy tartozékot, töröltem a telefont, és a 13k-s tartozékból 3 k-s, lett, továbbléptem, még mindig 3k-t ír, megadtam hogy hol veszem át, stb de ezen a ponton hiába kattintok a megrendelésre nem történik semmi. Nem enged tovább...
-
MODERÁTOR
válasz ANDROID??? #35646 üzenetére
Szinte kizártnak tartanám, hogy ennyi idő alatt visszaállítsanak mindent..
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #35560 üzenetére
A kuponkód: onlinekedv így kisbetűvel. De jelenleg nincs hova beírni... A főoldalról is leszedték a nagy reklámot, így én arra számítok hogy talán hétfőn visszarakják a kupon beváltás lehetőségét és akkor újra működhet a dolog. Chat-en is megerősítette az ügyintéző, hogy ennek november 14-ig kellett volna működnie, de jelenleg "technikai hiba miatt" nem lehet beírni a kódot..
-
MODERÁTOR
válasz raziel01 #35531 üzenetére
Ha visszarakják a kupon beírás lehetőséget, akkor talán lesz esély. De akkor is úgy, ha személyes átvétel+ online fizetés.
Egyébként nem értem őket, mi a francnak kuponoztak? Egyszerűbb lett volna mindegyik LTE-s telefont levinni 10kval erre az időszakra, akkor nem lehetett volna trükközni.. Pláne, hogy az akcionekemmel már megszívták egyszer..
-
-
MODERÁTOR
válasz sarkanyolo2 #35137 üzenetére
Vicc. Ha mozaik XS-sel adnák 0 Ft-ért, akkor is túl lenne árazva ez a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz lord.lakli #34834 üzenetére
De járható, ha nincs hűség a mostani előfizetésén.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla