-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz tothferenc #132036 üzenetére
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #132012 üzenetére
50Mbit mindenre is elég, szerintem persze aki 4K-ban akar streamelni akkor passz.
-
Cs1csó
félisten
válasz szabonagyur #132010 üzenetére
Még mindig jobb mint a fizetős keret megy le. Szokott lenni 1GB is a Domino szerda, én egy ilyen alkalommal teszteltem.
-
-
Cs1csó
félisten
válasz bolic #131936 üzenetére
Igen. Elvileg " ingyenes" az alkalmazás adatforgalma, de nekem is volt olyan hogy már nem volt mobilnet keretem ezért feltöltöttem egy újságosnal majd (mivel nem volt ott wifi) ezért az alkalmazast indítva akartam vásárolni de nem indult az alkalmazás
(Én sem értettem mert ugye ha ingyenes az adatforgalom az alkalmazásnak akkor lefogyott kerettel is kellene tudnia dolgozni ha a mobilnet be van kapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz akaszajanos #131691 üzenetére
Nekem az a véleményem (igaz a közös lónak túrós a háta) hogy ezt a mobiltelefóniát mint KÖZMŰ kellett volna felfogni, és az országban egyetlen, egységes, mérések alapján kialakított hálózat megépítése kellett volna amit kvázi béreltek volna a szolgáltatók (akikből emiatt nem 3-4 (vagy most már talán csak 3 Telekom, 4IG (magyar voda) meg a Yettel) hanem lett volna akár 6-8 is.
-
Cs1csó
félisten
válasz margithid #131631 üzenetére
Ezt használom én is, jó kis "teszkógazdaságos" netezést biztosít. 1-2GB-al ki lehet húzni 1 hónapot, tehát akár több hónapig is el lehet vele lenni.
Amikor feltöltöd a telefonodat pl. 5k-val és ugye ebből veszel 5GB netet és marad beszédre 1GB akkor a feltöltéstől számított 1 évig kell leforgalmazni az aktivált 5GB-ot, azért ez nem nagy feladat.
Sőt lehet, hogy ha közben töltesz fel rá pénzt - de új netet még nem vásárolsz - lehet akkor sem vész el a még maradék neted ha már lejárt az aktiválásától számított 1 év de szerintem mindegy 5GB-ot egy év alatt azért illik eltolni. -
Cs1csó
félisten
válasz troland26 #131396 üzenetére
Igen a kártya tulajdonosa személyi igazolvánnyal (talán lakcímkártya is kell) Telekom bolt és ingyen cserélik. (Ha megoldható legyen a régi teloban a kártya mert az ügyintéző fog még indítani egy utolsó hívást) aztán ad egy új kártyát ami mehet bele az új telefonba és kész. A régiben meg megnézhetőek a telefonszámok de már hívást ugye nem lehet indítani már róla. (A számokat manuálisan kell atmasolni esetleg ha Androidos telefon akkor ugye fog kelleni gogglefiok és ott is pl. asztali PC-n billentyűzettel is a böngészőben megnyitott fiókban e lehet gépelni a kontaktokat. )
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz kakuk.tamas #131002 üzenetére
Logikus, a dual sim-es világban elég hülye ötlet ha nem lehet másik szolgáltató sim kártyáját is beletenni.
-
Cs1csó
félisten
válasz radi8tor #130946 üzenetére
Valahol érthető: van egy csomó "közösségi" app és az ugye nem korrekt, hogy pl. a Facebook, ingyenes a Twitter pedig nem (csak egy átlagos példát hoztam)
HA mindegyiknek biztosítaná az ingyenességet akkor talán okés lenne.
Nyilván ha valakit - a fenti kontextus alapján - csak a Facebook érdekel a Twitter pedig nem az biza rosszul jár. Iszonyat sokat zabál a Facebook ez van sajnos. -
Cs1csó
félisten
Zsivanyak, az egyszeri netbovitok duplazasaba a Maraton 5GB nem fért már bele...
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
Sziasztok, feltöltőkártyásoknak az applikációban bekapcsolható:
"díjmentes 50MB egyszeri 0 forint"Milyen feltètelekkel használható fel?
(Az én tippem hogy havonta egyszer lehet aktiválni, de ez csak tipp)
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #130578 üzenetére
Köszönöm, telefonon írtam aztán mellé kattintottam, új hozzászólást terveztem írni, de jó személynek írtam úgy látom!
-
Cs1csó
félisten
válasz kovacsmi_74 #130576 üzenetére
Sziasztok a Maraton 5GB 4 ezer forintba kerül most, októbertől ennek az ára is emelkedni fog szerintetek? Ha igen mennyivel van tippetek?
-
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #116851 üzenetére
"megéri" ha több vezetékes vagy hálózaton belül telefonálsz már 12 percnél elköltöd hiszen 25 forint helyett 9 forintért telefonálsz azaz 16 forintot spórolsz 16x12=192 forint és akkor még nem számoltunk a 6 forintos külső hálózatos hívásokkal.
Tetszik vagy sem még így is megéri.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Na a kötcsög TRÉKOM végre kimuttata a foga fehérjét, és a DOMINO MOST opció 30 napos megújítását is fizetőssé tették. Köszönjük!
Jelenleg milyen DOMINO díjcsomagok vannak mint ha csak a FIX-et látnám már csak ez van elérhető?
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
kali és 4Grider köszönöm a válaszotokat!
Akkor jól látom: ahol kutya se használj a sávszélt ott miért ne mehetne maxon annak az egy embernek aki rátalál erre a cellára ahol pedig sokan vannak ott pedig legyen egyenlően kiosztva, na igen ehhez egy minőségi szoftverezés kellene, hálózatmenedzsment.
-
Cs1csó
félisten
válasz #81733120 #102256 üzenetére
Ezt sem értem, miért nem lehet KORLÁTLANSÁGOT adni ott ahol ADHATÓ, tehát egy olyan cellában amit alig használnak tehát nem zavarok senkit ha akár egyedül foglalom le a felét vagy többet, persze ha egy olyan cellában vagyok ahol rajtam kívül még vagy 40-50 eszköz van akkor ezt ÉRZÉKELJE a rendszer és próbálja egyenletesen kiosztani. Ez ennyire lehetetlen?
-
Cs1csó
félisten
válasz Frontiner #102121 üzenetére
Nekem mondod én is meglepődtem mikor olvastam de végül ez egy igazi klasszikus megoldás, ez olyan mint amikor megütögetted a tévét és visszajött a kép vagy a hang.
Erről jut eszembe: anno koliban jöttek hozzám hogy se kép se hang a notin bekapcsolásnál csak villog a kurzor ennyi a fekete képernyőn - csináltak valami áramszünetet mert kitéptek egy lámpát a falból - kollégium mit várt az ember -
Fogtam, kihúztam a hálózatból a notit majd az akkut is kivetem belőle ezután visszatettem az akkut majd újra csatlakoztattam a fali konnektorba bekapcsoltam és láss csodát tökéletesen indult.DE ezt telefonnál is eljátszottam már, a telefon meghülyült, kivettem az akkut a sim kártyát majd minden vissza bekapcs és voilá minden ment szépen.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz blueye #102049 üzenetére
Bocsi nem tudom melyik bolt saját és melyik partner, egy általános megfigyelésemet osztottam meg, van itt aki meg is erősített, röviden a partner cégek még profitorientáltabbak mint az saját bolt és ami nem jó nekik az próbálják nehezíteni stb. néznek rád boci szemekkel és mondják jajj én ezt nem tudom menj a nagy boltba szívjanak veled azok. Persze attól még egy SIM-et értékesíthetnének itt egy általános tapasztalatot osztottam meg.
-
Cs1csó
félisten
válasz gabor9991 #102042 üzenetére
Nem védeni akarom őket de érdemes megkülönböztetni a TELEKOM saját boltját azoktól amik csak nem is tudom mi a jó szó erre egyfajta frenchise rendszerben gyakorlatilag magánvállalkozások és külön szerződésük van a Telekommal (úgy tudom ez a rendszer van most is). Alap, hogy bonyolultabb ügyekkel nem foglalkoznak vagy nem is foglalkozhatnak plusz kimazsolázzák maguknak azokat a dolgokat amikkel jól lehet keresni az olyasmivel ami csak púp lenne a hákon egyszerűen nem is foglalkoznak.
-
Cs1csó
félisten
válasz pvt.peter #102034 üzenetére
Nem az előfizetést kell megújítani, hanem az esetleges külön opciókat pl.: Domino MOST 9- 19 Ft-os percdíj, 300 perc 7 napig stb.
DE ezeket nem tudod:
- 1777-es számon elintézni
- boltban
- webes felületen sem biztos ( ez nem tiszta)CSAK a LEGFRISSEBB 5-ös vagy annál újabb Android rendszeren futó Telekom appban. ( IOS-el is van gond ha jól olvasom és win phone nem támogatott ha jól tudom ezt is)
Mivel nekem 3 buta telefonon kell varázsolnom ezért a megoldás: Bluestacks android emulátor telepítése PC-re és azon keresztül megoldani.
-
Cs1csó
félisten
válasz tibdo #101975 üzenetére
Nekem buta telefonom van de a MOST hanghívás opciót jónak tartom és szeretném megtenni: PC-re telepítettem a Bluestacks nevű android emulátort és azon belül sikerült belépnek a legfrissebb Telekom appba.
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #101773 üzenetére
"ELVILEG" jön majd egy SMS arról hogy "sorry kikapcsoltuk" ekkor fogod magad bemész az app-ba és bekapcsolod ezután jön majd megint egy SMS "bekapcsoltuk" kb. ennyi.
Esetleg állíts be egy emlékeztetőt a bekapcsolás után 30 napra és less rá, ki tudja lehet nem küldenek SMS-t nem lehet itt már tudni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz MittuDomain_ #101755 üzenetére
Ha a fiókodhoz csatolod őket akkor egy felületen meg tudod csinálni. Gondolom a 9 - 19 Ft-os percdíjakról van szó nyugi ha IGAZ (a Tnél semmit sem az) akkor ezt a részét megszüntetik január 31-én. Behoztak mellé még pár opciót és azokkal fog tovább élni ez a szolgáltatás.
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #101733 üzenetére
Már többször is büntették őket, de a mentalitás nem változott. Ha jön a DIGI vagy lejár a MOST akkor irány a Vodafone Tuti vagy a Telenor kártyás.
4Grider igazad van de azért kiverni a patáliát, a tévét rájuk küldeni stb. azért lehet NE ÚSSZÁK MEG ILYEN OLCSÓN.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #101729 üzenetére
A WEB-es felületből? Hivatalosan is arról volt szó, hogy se ott se a 1777-es se máshol nem lehet ezt aktiválni. Ezt a lehetőséget nem is ajánlottam más említette hogy látja a webes felületen is akkor megnéztem és nekem is ott volt. Sok embernek nincs okostelója de ha van is nem biztos hogy 5-ös vagy újabb Android verziós simán lehet még csak 4.x-es verziójú a telefonja úgyhogy neki is máshogy kell megoldani.
A PC-re telepített emulátor jött be persze az elején - a MEMU és a Bluestack is - sírt, hogy a hardveres virtualizációt kapcsoljam be a bios-ban. Ezután szépen felment.
A NOX valahogy nem jött be alapban 4x-es Android van benne de a multie device opció alatt lehet indítani 5-ös vagy 7-es droiddal is de után valahogy nem tudtam mégsem telepíteni az app-ot - a régit lehet de érdemes a több opció állíthatóság miatt a legújabbat telepíteni.
A MEMU-nál pedig nem tudtam "@" jelet tenni - valahogy biztos meg lehet oldani de nem volt kedvem ezen agyalni mivel ezt sem éreztem gyorsabbnak és reklám ebben is volt úgyhogy a Bluestack lett a befutó.Amúgy az AlternativeTo-n is ez a 3 a legismertebb:
- Bluestack
- Nox
- MemuAmúgy a legjobb lenne SZEMÉLYESEN bemenni egy fiókba és TELEKOM által legköltségesebb emberi munkaerő idejét "rabolni" aztán mikor megbénulna az összes fiókjuk rájönnének hogy ez így nem baba.
Amúgy a rengeteg online kedvezmény mind csak egy dolog miatt van, minél kevesebb személyes ügyfélszolgálatost és telefonos ügyfélszolgálatost kelljen foglalkoztatni hiszen ők a legköltségesebbek. Ezzel a húzásukkal sokaknál nem marad más lehetőség mint személyesen bemenni és ott elintézni - személyes ügyfélszolgálaton el kell tudniuk ezt intézni.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz makoss #101720 üzenetére
Ha van okostelefonod és legalább andoroid 5-ös van rajta akkor letöltöd a google playről a magyar Telekom app-ot és telepíted csinálsz egy fiókot ha még nincs és belépsz ott be tudod újra kapcsolni.
Vgy PC-re letöltöd a Bluestacks android emulátor-t (telepítés előtt érdemes bekapcsolni a bios-ban a hardvers virtualizációt) és azon belül le tudod tölteni a google play-ből a legújabb Telekom app-ot.
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz HaZsolt #101688 üzenetére
Lehetséges, a szomszédban Telekom IPTV-van SetTopBox-al amiben ha jól tudom még HDD is van, tud műsört rögzíteni, ebbe megy a routerből a netkábel és az STB-n van SCART csatlakozó is amit gondolom hagyományos tévével is össze lehet kötni.
SŐT sokáig a másik szobában egy kisebb - HDD nélküli - STB-re sokáig egy hagyományos tévé volt kötve SCART-al.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Robi_73 #101630 üzenetére
Ez nem jelent semmit EGYETLEN dolog számít:
Adott befizetőhöz hány előfizetés (tehát mikor egy ember fizet többet) és azok havi bontásban milyen bevételt jelentenek:
- 1-2 előfizetés havi 5000 vagy alatta - nem tétel
- de mondjuk 5 előfizetés egy befizetőnél 5x10-15 ezerrel havonta akkor arra már odafigyelnek.Semmi más nem számít.
-
Cs1csó
félisten
válasz Lackooo84 #101590 üzenetére
Értem. Mi a gond az ÚJ alkalmazással ahogy néztem sok mindenben nem változott van rá panasz a google play-en is de egyből jön is rá válasz hogy javítják stb.
Sajnos haladni kell az árral vagy maga alá temet.8
Abban az esetben ha nem tud váltani tehát nem tudja megújítani az opciót - nem akar emulátorral szenvedni , vagy mást megkérni nincs okostelója régi szoftveres stb. - akkor ugye nem marad más mint a domino FIX 25ft-os percdíjjal bárhová ehelyett jobb a Vodafone TUTI 19 Ft bárhova.
- természetesen HA BE tudja kapcsolni akkor LEGALÁBB január 31-ig használja aztán majd kiderül, addigra lehet lesz a DIGI-ből is valami ha nem ráér akkor váltani hátha lesz valami jobb vagy a TUTI is megszűnik
- a Telenor-os opciót nem ismertem, majd rákeresek. A TUTI-ról is csak azért tudok mert mikor bejött akkor nagy dérrel- durral jött rá a válasz a Domino MOST képében.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Lackooo84 #101584 üzenetére
Sokat nem veszítesz, ugyanis - ha igaz - akkor január 31-el "végleg" lelövik a MOST opciót. Érdemes átmenni Vodafone TUTI-ra. HA csak az egyszerű olcsóbb telefonálás a lényeg ott 19 Ft bárhova. Vagy maradni a FIX-ben 25Ft ért bárhova hívással.
kali
Elképesztő ez a cég..
Na ezt most lőttem a sima webböngészős felületről...
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #101576 üzenetére
Akik átlátnak rajtuk azoknál a lojalitást is csökkentik az ilyen húzások, egyszerűen elég lett volna egy SMS hogy 3-6 hónap múlva megszűnik a Domino Most opció és át lehet majd állni a FIX-re. Ezzel lett volna egy hivatalos kivezetési idő és alternatíva is.
Lackooo84
Ha droidos telód 5-ös vagy annál frissebb rendszerrel akkor a google playből lehet telepíteni a legfrissebbet ha régebbi a rendszered akkor ha van PC-d arra telepítsd a Bluestack androind emulátort - pofonegyszerű next-next -finish - aztán a felületén belépsz egy gmail fiókkal majd a google playből letöltöd a legfrissebb telekom alkalmazást "magyar telekom" ezt begépeled kiadja a magyar alkalmazást aztán ott aktiválod. -
Cs1csó
félisten
válasz lugosi #101568 üzenetére
Sikerült, telepítettem a Bluestack-ot azzal sikerült belépni méghozzá az újba tehát ahol a 300Perc 7 napra opicót is lehet aktiválni a Domino MOST mellett.
Sírt a Bluestack a Hardveres Virtualizáció miatt hogy kapcsoljam be de anélkül is be tudtam lépni de végül bementem az UEFI-be, megtaláltam és bekapcsoltam.A NOX-nál valami nem kerek pedig már a multidevie-szal is próbálkoztam - ez is hiányolta a hardveres virtualizácitó mikor még nem volt bekapcsolva - de nem jött össze úgyhogy marad a Bluestack.
-
Cs1csó
félisten
Na jött egy másik telefonra is a Domino MOST opció kiakpcsolásáról SMS de a telekom appon azt írja nem módosítható. Kezdem unni.
-
Cs1csó
félisten
Jelentem az egyik telefonra érkezett az SMS, hogy kikapcsolták a Domino MOST opciót és, hogy az APP-ban be lehet kapcsolni. Belépten a PC-s NOX emulátorba és a 7.8-as TCOM APP-ba és sikerült bekapcsolnom jött is az újabb SMS értesítő a visszakapcsolásról.
Persze a többi funkciót - 300percest stb. - nem látom de jelenleg még az nem gond ez volt a fontosabb. -
Cs1csó
félisten
válasz norberto_th #101523 üzenetére
Ezt amúgy hogy gondolták? Se weben, se 1777 se hanghívás, se régi app se régi android.
-
Cs1csó
félisten
válasz #73820095 #101412 üzenetére
Nekem nem sikerült, de a play áruházban sem találtam a legfrissebbet - az elvileg 9.25-öst. Ha lesz érkezésem egy másik emulátort is kipróbálok hátha. Most végül is azt írja hogy automatikus a megújítás de ez lehet a régi app miatt van és az újban már más lenne passz.
Na megtaláltam - verziószámot nem látok - de úgy látszik a NOX-nak tényleg ki kell próbálni a BETA verzióját mert ezt írja:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Bestbuy játékok
- Háztartási gépek
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest