Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Kitalálta az Amazon, hogyan készüljön fel a spanyol áradásokra
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz
csernak75 #31673 üzenetére
Elvileg igen, de le kell ellenőrizni, hogy biztosan megy-e azzal a stickel, ezekkel biztosan megy (a magyar forgalmazó által tesztelve):
Huawei E1752
Huawei E3131A
Huawei E303
ZTE MF 669T
ZTE MF626Ez meg a hivatalos lista, amivel kompatibilis. A 3276 nem szerepel rajta.
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31670 üzenetére
Nézz már utána az overmaxnak, ez egy saját akksis router, ami 21 eszközt szolgál ki egyszerre, ha kell, annyi a különbség, hogy a sticket bele kell dugni. Cserében nem hálózatfüggő, mint az általad ajánlgatott t-s hotspotok. Az ára meg 8e, egy stick kijön max 10e-ből. Ennyiből soha nem kapsz saját akksis hotspotot. És nem kell rajta semmit bazdirgálni, egy átlag háziasszony is tudja kezelni. Tehát amit én ajánlok tudja ugyanazt, csak olcsóbban, és ráadásul nem kell kilockoltatni.
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31656 üzenetére
Ő dolgozni megy ki. Ezért ajánlottam amit.
"Stick gagyizás, egy saját alkuszok hotspot erősen ajánlott."
Ezt a mondatodat nem tudom értelmezni, de ha utánanézel az overmax-nak akkor láthatod, nem gagyizás a stick, smart üzemmódban plugandplay működik, semmit nem kell rajta állítani, beteszem a simet, bekapcoslom, 1 perc és megy. Több ország simjével tesztelve.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #31653 üzenetére
Jó, akkor a 7 GB úgy kerülne 71.000 Ft-ba. Kontra
8 euró8,8 euro, ami ugye24002640 Ft.De nézhetem másképp is: mondjuk minden napra kéne neki a 150 Mb, hogy tudjon hazabeszélni, az ugye 30*1490, ami 44.700 Ft, míg ezzel szemben áll a 2640 Ft-os 7 GB (ha túllépné csak lassítják).
Nézzük a kezdeti beruházást: egy overmax+stick kb. 20.000 Ft-ból megvan, 15 euro startcsomag az 4500, azaz már az első hónapban nyerünk 20.000-et onnantól meg havi 42.000-rel beljebb vagyunk. Tényleg megéri a travel&surf, mindjárt rendelek is
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
DonMedve #31645 üzenetére
Jobban jársz egy kint prepaid kártyával, ha azt megosztod wifin valamilyen eszközzel. (Pl. egy overmax ov-area+független Huawei E3131 a speedshopból) Kint veszel egy Spar internetkártyát, a startcsomag 15 eur, ezért kapsz 7 GB-ot, utána minden hónapban 8 eur a 7GB. A legjobb T-s ajánlat ennek kb. a 100-szorosába kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #31555 üzenetére
Sajnos ilyen a heyzet. A papír semmit sem ér, mert a bíróság évek múlva hozna valami döntést. És addig?
-
Varszegig
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #31549 üzenetére
A letiltás ellen gari még akkor se ér semmit, ha az első tulajtól veszed. Gondold végig: a szolgáltató letiltja a telefont, utána mit csinálsz a papírral? Mert wc papírnak kemény, másra meg nem jó. Elmész vele a bíróságra max. És? Ha meg már sokadik kézből kapod, akkor legjobb, ha rögtön összetéped, a telefont meg a kukába vágod, egy héten belül úgyis le lesz tiltva
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31507 üzenetére
Tegyél már be légyszi a számláról egy részletet, ahol azért van tétel, mert hívtak. Ugyan kértem ezt már, de amíg nem teszed be, addig enyhén szólva kételkedünk. (Ha az van a számlán, hogy roaming során fogadott hívás, az azt jelenti, hogy külföldön fogadtál hívást, az nem játszik, mert az egyértelműen rajta van a weboldalon, hogy az nincs benne a havidíjban.)
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31499 üzenetére
Be tudnád ide másolni azt, ahol fogadott hívás fel lett számolva? Ugyanis ilyen tétel egyszerűen nincs a díjszabásban. Csak ha külföldön tartózkodsz. Engem is szoktak hívni külföldről, de ennek nincs díja.
Tényleg segíteni akarunk neked, de ha nem vagy partner benne, akkor nehéz.
Mellesleg nem tudom, te mit hívsz fullos előfizetésnek, de szerintem olyan nincs
Voda Red, vagy telekom next. De még ezeknél is lehetnek etra költségek, a tényleg korlátlan Voda Rednél is a standardnál külön kell napijegyet venni külföldre az ingyenességért, a voda red supernél meg 7 nap az ingyenesség roamingnál. A mozaik XXL azért messze van ezektől, de még azok sem fullosak.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
spawn21 #31487 üzenetére
Nem értelek. Mozaik a t-mobile weboldalról:
"100%-ban lebeszélhető és SMS-ekre felhasználható belföldön"
Ebből te hol gondoltad, hogy benne van az, ha külföldre telefonálsz, vagy ha te külföldön vagy és ott hívnak? Ha külföldről hívnak és itthon vagy, annak nincs díja, arra egészen biztosan nem számláztak ki neked semmit.
-
Varszegig
veterán
válasz
Plasticbomb #31451 üzenetére
Úgy értem, ha én lennék a főnököd, és az lenne az egyik fő problémád, hogy nem tudsz munkaidőben játszani, már nem lennék a főnököd. De mindegy
A problémádhoz: ne telefonálgass, írásban jelentsd be. -
Varszegig
veterán
válasz
Plasticbomb #31447 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de biztos hogy itt ezt a fórumot kéne szétfloodolni a pingjeiddel? Ha ilyen szépen megírtad, tegyél nekik írásban panaszt, annál többet itt sem tud segíteni neked.
By the way, ha én lennék a főnököd, és ezt olvasnám...
-
Varszegig
veterán
válasz
GeoJoe #31285 üzenetére
No ez volt az ok.
polonic: Úgy értem, amit linkeltél, ott semmivel sem volt több az okról, mint itt. Nem megy, háborognak a userek, hiba van. Ezt kb. mindenki tudja
Ami extra infó, hogy nem a betervezett kiesés történt, ami viszont nem derült ki a cikkből. Ezért mondom, ez csak a tünet volt
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Nincs semmi gond a T mobilnettel? Mert nekem épp nincs egyáltalán.
-
Varszegig
veterán
válasz
zsof Nokia #31097 üzenetére
Ezt kb. bármelyik mai okostelefonon meg tudod oldani, minek fejlesztene ezért bármelyik szolgáltató?
-
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_ #30857 üzenetére
Ja de így működik, csak épp ha kimész flottába szerintem, akkor az teljesen más kategória. Gondolom a lakossági tarifák között ugrálhatsz, de a flotta az más. Szerintem.
-
Varszegig
veterán
válasz
Something_ #30854 üzenetére
Ha most hűséget vállalsz, akkor biztosan nem mehetsz utána flottába a hűség végéig.
lugosi: én is.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
erdoke #30691 üzenetére
Igen, a mai világban elég furcsa, hogy még senki nem állt elő egy olyan díjcsomaggal, ahol mondjuk lenne minimális vagy 0 lebeszélhető perc, és sms, viszonylag magas percdíj, smsdíj (mondjuk 40 Ft), viszont nagy net csomag (mondjuk 1-2 GB). Kb. ez tükrözné a mai felhasználók igényeit.
-
Varszegig
veterán
válasz
Bjørgersson #30488 üzenetére
5000 Ft a sim kártya hűség nélkül, 2 év hűséggel elengedik. Ha 2 előtt felbontod a szerződést, akkor ki kell fizetned az 5000 Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Az ilyen telefonos, vagy bemutatón történő értékesítéseknek az a lényege, hogy nem hagyják, hogy gondolkodj. Azért nyomul. Ha gondolkodsz, akkor már nem kéred, ezt ők is tudják. Különben ezzel a biztosítással elképesztően köcsög módon nyomulnak, és is összevesztem az ügynökkel, mire elhajtottam.
-
Varszegig
veterán
válasz
Lajos11107 #28218 üzenetére
Próbáld már meg légyszi tagolni a mondanivalódat, mert ez így olvashatatlan.
-
Varszegig
veterán
válasz
#99546112 #27833 üzenetére
A csomagban az emeltdíjasok nincsenek benne, azaz ha azt hívtál az azon felül van. Az meg simán lehet +2000.
chaser15: "t-mobilban vették neked", ha ez azt jelenti, hogy valaki előfizura vette, és nem fizeti az előfizut, akkor bizony letiltják a készüléket, és tökmindegy, hogy neked dominos simed van.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
"Én annyit pontosítanék, hogy ma már csak aktív roaming adatcsomaggal lehet külföldi hálózaton mobilinternetezni."
Ezt nem tudtam, de ez nagyon ügyfélbarát lépés.
(Mondjuk nekem a telefonon le van tiltva az adatroaming, és persze minden gyári droidon ez az alaprtelmezett, de ahogy tapasztaltam egy átlagos felhasználó simán bekapcsolja, mert majd csak jó lesz valamire
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
ANDROID??? #27798 üzenetére
Ha függő a telefonod, akkor nem lesz jó. Vegyél egy olcsó független mifit, vagy egy olcsó droidos telefont, és azzal oszd meg a netet.
-
Varszegig
veterán
válasz
ANDROID??? #27780 üzenetére
Használni mindegyiket lehet, csak amikor jön a következő számla, akkor majd meglepődsz, hogy elneteztél párszázezer Ft-ot. Ugyanis a csomagok csak belföldi adatforgalmat tartalmaznak. Vannak roaming csomagok külön pénzért, de kb. a tizedébe sem kerül venni kinn egy prepaid simet, és arról netezni.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Köszi, intézkedek.
Az illető egyébként a Telekom munkatársaként mutatkozott be, azaz nem úgy, hogy a Telekomtól kapta a számomat, és x cég nevében árul biztosítást. Persze lehet lódított, ez esetben lehet megérné a körmükre nézni, mivel a stílusa eléggé rombolja a Telekom ügyfél felé mutatott képét. Alapból azzal indított, hogy az előfizetésemhez tartozik egy ilyen biztosítási védelem, csak nincs aktiválva, mert aki eladta annak idején nem tájékoztatott erről. Ha ez a szöveg kamu, akkor elég erősen rontja a hírneveteket az adott cég. (Egyáltalán a Telekom telefonál valaha is rejtett számról?)[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Most hívott egy "kedves" T-s munkatárs, aki megpróbált rábeszélni egy baleset-biztosításra az előfizetésem mellé. Kellően agresszív volt, így amikor már 3x mondtam nekem, és még mindig nem tudtam lerázni, már eléggé felkúrta az agyam (a végén simán hazugsággal vádolt, amikor felsoroltam, miért nem akarok ilyet). Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen zaklatásoktól nem lehetne valahogy megkímélni magam? A telekom szolgáltasson, ne nyaggasson, és ha már nyaggat, akkor legyen elég 1x nemet mondani, nem óhajtok percekig veszekedni egy agresszív ügynökkel. Persze privát számról jött a hívás.
-
Varszegig
veterán
válasz
Hege1234 #27439 üzenetére
Nem kell hozzá se flash, se böngésző. A műsorújság appból indítsd, és onnan a gyári videólejátszó fogja nyomni. Semmi flash nem kel ehhez.
By the way nem veszett össze senki senkivel, csak épp próbálják a flasht kiírtani a netes világból, mivel nagyon erőforrsáigényes. Az ios, wp után már a droid sem támogatja, de szerintem még 10 év múlva is lesznek oldalak, ahol flash fog futni.[ Szerkesztve ]
-
-
Varszegig
veterán
Nem azt vitatom, hogy nem adhatnak felújított készüléket. Azt viszont vitatom, hogy nem, vagy kevésbé vonatkoznak rá a magyar törvények. Tehát ha én egy kereskedőtől veszek egy apple terméket, én azzal a kereskedővel állok szerződésben, minden törvény vonatkozik rá. Az hogy ő honnan szerzi be, az más kérdés, az az ő baja.
Ha én külföldi webshopból rendelek, az más történet, az persze már más törvények alá tartozik. -
Varszegig
veterán
válasz
#48525824 #26449 üzenetére
Jog szerint, a 3 napos cseregarancia esetén ha a használhatóságot korlátozza, akkor nem küldhetik el bevizsgálásra, hanem cserélni kell. Ezt persze a boltok többsége nagy ívben ....
Otisz: Ilyen esetben a fogyasztóvédelem is elmehet a ... Adja írásba, és menni vele bíróságra
kali: Olyan nincs, hogy nem vonatkoznak rájuk a magyar jogszabályok. Kutyát nem érdekli, hogy van-e itt képviselete, a céggel amelyik eladja a termékét köt fogyasztói szerződést a vásárló, azaz a jog őrá vonatkozik. Hogy aztán ő azt az almával hogy rendezi, az az ő problémája, ha nem tudja megoldani, áruljon Samsungot
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
-
Varszegig
veterán
válasz
#99546112 #24847 üzenetére
Tényleg ne vedd bántásnak, de már az eredeti kérdés az áfáról is érdekes (van ember Magyarországon, aki nem tudja, hány % az áfa???), de amikor megírják neked, akkor miért nem tetszik a válasz? Tökmindegy mi van egy mintacsekken, pláne ami 2 éves, az áfa 27% és pont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen házat vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest